Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

panMartin 

všechny recenze uživatele

Už dvě hvězdy je moc. Je Everly klasický akční výplach?? Určitě. Je to nelogické, nereálné i nudné, je to velmi bezduchá a tupá zábava, což ještě neznamená že pro někoho to není zábava. O scénáři nemluvme, je to jeden velký nesmysl. Salma je bezesporu hezká ženská, nicméně proč vzala v této bezduché blbosti roli, to mi uniká. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„EVERLY- 50 TISÍC ZA MRTVOU…“ /// Zabijácký divadelní představení, ve kterým se snažej dostat ze Salmy to nejlepší. Vizuálně (a navíc) i herecky. Sexy béčko, který to nepřehání s věrohodností, ale vo to víc všechno dohání krví a hnusem. Nečekejte zázraky, jen solidní jednohubku o pokoji plným mrtvol, ve kterým matka a dcera řeší rodinný záležitosti. A tak zamrzí jen to, že se se týhle akční kraviny nechopil týpek, co má podobný kusy v krvi. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zajímá mě, co se stane, když pejskovi hodím místo míčku granát. 2.) Jedna z děvek začíná chytat divný manýry. Mám se bát? 3.) Thx za titule ,,mindhunter29“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Parádní akční řeznické béčko! Čest skoro padesátileté Salmě Hayek a jejím vnadům, jelikož zde vypadá tak 30 a bezproblému rozkrájí všechny protovníky, kteří se hodlají postavit mezi ní a její dceru. Everly je neskutečně badass hrdinka a podobný akční výplach jednou za čas neuškodí...65% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je mozne adaptovat Raid v americkej produkcii a dodrzat nekompromisnu brutalitu originalu? Everly dokazuje, ze ano. Jedna zena v jednom byte vs. horda gangstrov, ktory ju chcu zabit. Po dejovej stranke nic viac a nic menej. A k tomu solidna davka nekompromisne brutalnych prestreliek. Atmosferou, hlavnou hrdinkou, sirokouhlou kamerou a celkovo dokonale vymazlenou kompoziciou to zase do velkej miery pripomina filmy Luca Bessona z doby, ked este tocil pecky ako su Nikita alebo Leon. Prva polovica proste funguje na jednotku. Je to dokonale hrave (kamera nie a nie opustit ten byt), vtipne (psi aport vládne) a krvave (stavnate killshoty). Lenze od prichodu postavy sadistu a masochistu ako keby tvorcom dosli uveritelne dôvody preco neustale hrdinku drzat v byte a prehodili vyhybku z akcneho zanru na hororovy nechutny gorefest jak z tych nejhorsich dielov serie Saw, ktory sa striedal s otravnymi scenami v ktorych tvorcovia vymyslali preco zas a znova hlavnu hrdinku zaporaci nezabiju. Pri 234 nahode vdaka ktorej prezila mi to uz fakt liezlo na nervy. Môj zaujem o osud hlavnej hrdinky klesol skoro na nulu, takze zaverecna klisoidna bodka, jak z toho najpodradnejsieho hororu mi uz bola totalne u prdele. Takze prva polovica filmu je u mna za 5* a druha za 1*, cize aritmeticky priemer su 3*. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla paráda. Jeden pokoj, spousta zbraní, mrtvol, zabijáckých šlapek, úchylných japončíků, cákající krve, černého humoru, a nad tím vším Salma Hayek, která té zábavné blbině dává tělo i duši způsobem, který nikoho nemůže nechat chladným. Už dlouho jsem se tak dobře nebavil a to vlastně jen jedna sexy samoživitelka řeší takové ty běžné rodinné trable s matkou a hlídáním dcery. Možná je to tím, že je řeší v ujeté, téměř nonstop akční jednohubce, která si nedělá hlavu s logikou, okázale kašle na věrohodnost a vypadá jako hyperaktivní kříženec řeznictví a Tarantina s Millerovým Sin City. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (4)

  • Film měl premiéru na festivalu Fantastic Fest 20. září 2014. (Terva)
  • Everly si měla zahrát Kate Hudson. Produkce se ale protáhla a herečka už se dále projektu nemohla účastnit. Nakonec studio rozhodlo, že postavu ztvární Salma Hayek. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Pink studiu v srbském Bělehradě. (Terva)

Reklama

Reklama