Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Po prvních minutách jsem si říkal, no to bude ale pí*ovina, a ona taky je, jenže v tom dobrém slova smyslu. Tohle je film u kterého musíte naprosto vypnout a sledovat, co vše se na obrazovce děje. Je to akční, vtipné, krvavé a má to sexy Salmu Hayek, která tam pobíhá ve svých čtyřiceti osmi letech v legínách a je stále sexy, no co víc si přát. Tahle ujetá akčňárna mě bavila více, než třeba John Wick, či Equalizer, a proto zdvihám oba palce vzhůru!!! ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Je Everly klasický akční výplach?? Určitě. Je Everly absurdní?? Určitě. Jak jinak vysvětlíte, že zbědovaná, postřelená, pomlácená, nejspíše znásilněná a polomrtvá prostitutka proti své vůli Salma Hayek, dokáže pozabíjet všechno, co se pohne, od Jakuzy po elitní jednotky a pána s katanou, potažmo pána se sekáčkem. Je Everly brutální?? Ano, a jsem tam je to nečekané. Dá se na Everly dívat?? Jo, ale pokud chcete sledovat křivky Salmy, zvolte Desperada, nic lepšího už nikdy nebude. Bude vás Everly bavit?? Ačkoli jsem zástupce mužského pokolení, tak musím říci, že ani moc ne... ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Ano, ano a ano!!!!!!! Tohle je pro mě ten pravý Well done filmovej steak. Naprostá mašinérie, kde Salma kočička Hayek stojí proti děvkám, korejcům, mafii, policistům, domovníkovi a také se objeví zástupci zvířecí říše. Přidejte nekončící akci, gore lepší než ve většině hororech( proto jsem musel dát po televizi kýbl, aby ta krev a střeva měly kam odtéct) a máte nášup jako sviň. NO, prostě nářez se skvělými scénami, které tvoří ještě lepší celek. Tohle se povedlo Biiiiiiiiiiicth! ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Slušný masaker a uchylárna, pri ktorom na vás vykúkajú kozy božskej Salmy Hayek, ktorej táto akčná rola až neskutočne sadla. Nie je to síce strhujúci a napínavý thriller ako sa píše v obsahu, ale len akčný masaker v jedom byte. Vela takýchto pozeratelných kúskov sa nevidí, obzvlášť nie s takouto herečkou v hlavnej úlohe. 65% - 3* ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Pominu-li pár opravdu nezapomenutelných scén, a tím párem myslím opravdu dvě, tak nám z toho vychází lehce nadprůměrná venezuelsko-mexická telenovela s argentinskou koprodukcí a jihokorejsko-japonským kástem. Vysloužilá mexická šlápota s tetováním yakuza se celej film snaží dostat lóve ke své malé Mejsi. Ale jelikož a protože je už čtvrtej jár zašprajclá v bytě 6E, kterej vlastně není 6E, ale 4E, protože na konci jsou vidět z celýho baráku od spoda jen čtyři okna, tak požádá svou mamá, aby jela do sedmýho nadstřešního neexistujícího patra, který tam kurva fakt je. Ale to je jen takový malý fópá.....Měl bych hlavně zdůraznit, že každá takováhle šlápota je profesionálkou na zbraně a boj z blízka, kterej samozřejmě nastudovala na Discovery čenlu za dlouhých zimních večerů, kdy se kluci z yakuzy raději nechali bodat paličkama do zad, místo prznění vyžilé coury. Jednou ze dvou fakt špekozních scén zůstává šou pana sadisty, samozřejmě až do konce. Zbytek stojí za dvě pí....pískací lízatka z lídlu, který pro změnu neumí pískat. Takže vám jen zalepí hubu cukrem, ale nějakej větší zážítek nedokážou propůjčit. Stejně jako tahle spektakulární telenovela. 35% P.s.: schválně jsem to nacpal všechno rádoby smyslně do sebe, jakože to o něčem je......není ()

Galerie (86)

Zajímavosti (4)

  • Everly si měla zahrát Kate Hudson. Produkce se ale protáhla a herečka už se dále projektu nemohla účastnit. Nakonec studio rozhodlo, že postavu ztvární Salma Hayek. (Terva)
  • Na začátku filmu je Everly (Salma Hayek) postřelena a má průstřel ma levé straně boku. Poté, co začne uklízet spoušť, si dá sprchu a chystá se převléknout. Předtím si začne ošetřovat a ovazovat ránu na boku. Rána je najednou na pravé straně. (Mydlivoj)
  • Film měl premiéru na festivalu Fantastic Fest 20. září 2014. (Terva)

Reklama

Reklama