Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh správného muže v nesprávném těle. Posledním zoufalým pokusem o zastavení ďábelského spiknutí je implantace vzpomínek, tajemství a dovedností mrtvého agenta CIA nevypočitatelnému a nebezpečnému odsouzenci na smrt v naději, že dokáže dokončit agentovu misi. (Magic Box)

Videa (22)

Trailer 3

Recenze (267)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nebudem tvrdiť, že ma Nebezpečný spojenec nebavil, pretože je to veľmi fajn zábava. Lenže oveľa viac by som ho docenil, ak by to bolo béčko z béčkovými hercami, kde by som ocenil aj nejaké tie nápady. Ako na pohľad ambiciózny film s fakt extra hviezdnym obsadením (7 známych a hviezdnych hercov je málokde) ale vyvoláva aj vysoké očakávania a tie logické lapsusy sú bohužiaľ neprehliadnuteľné. Takto je to film s dobrým námetom, ale s neprepracovanou psychologickou rovinou, ktorá ostala iba vo forme nevyužitého potenciálu. Ak chcete vypnúť, kľudne do toho choďte, ale bude to zábava na úrovni takej Kobry 11 so sci-fi prvkom navyše. Čo má tiež "svojské" čaro. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Do psychopatického mukla Kevina Costnera, který má v mozku kus prázdného místa narvou zbytky CIA frajera Ryana Reynoldse umučeného v akci, který po sobě nechal ženu a hladový krk. Pak je tam nějaký hacker a skvěle obsazené křoví Gary Oldman a Tommy Lee Jones + méně známý zlý padouch se sympatickým motivem zbavit svět české vlády... vlastně všech vlád a nastolit konečně řád. Devadesátková zápletka s fajn akcí a běsnícím hlavním hrdinou, který neváhá rozlouct někomu hlavu lampou a zmasit fotbalové fanoušky, kvůli dopravnímu prostředku. Sympaticky odsýpající staromilský příběh, který se nedá brát vážně, ale fandu starých dobrých časů Skály nebo Tváří v tvář potěší. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Skoro až béčková přenosová hlína, ve které na objednávku CIA implantují vzpomínky a do určité míry i schopnosti špičkového agenta do mozku sociopatické rváče. Ten jim po chvíli pláchne a začne po Londýně tropit neplechu. Je sice pravda, že děj je tak nějak jasně daný a linie s Gal Gadot totálně účelová, ale to vem čert. Akce má říz, celkově má film spád a navíc je tu Ten, který tančil s vlky, jenž ukazuje, že by si zasloužil nějaký ten řetězec vlastních costnerovek. Vůbec casting je věc, na kterou se mohl film spolehnout a člověk se musí chtě nechtě ptát, na co Vromen tu plejádu známých ksichtů nalákal. Slušná práce. 80% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Costner v úloze, která by více sedla Liamu Neesonovi. Klasická akční jednohubka o starém drsňákovi, na své "poslední misi". Bohužel i přes výborné obsazení (trestuhodně nevyužité) se jedná o snímek, který je horší, než by se mohlo zdát a ve kterém nefunguje jediná složka, která by dělala film zajímavým. I ten Costner příšerně přehrává. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Pozoruhodně nezáživně napsaný a natočený thriller s minimem akce. Scenáristé Skály napsali po letech její slabý odvar říznutý Tváří v tvář a nezachránil to ani rutinní rejža, ani nejluxusnější casting široko daleko, samozřejmě těžce nevyužitý, protože kromě tradičně fajn Costnera nikdo nemá co hrát. Sledovat Costnerovu postavu s jejím vnímáním světa přitom mohlo být dostat zajímavé i bez toho sci-fi bazmeku, ale holt by to chtělo schopnější tvůrce. ()

Galerie (164)

Zajímavosti (6)

  • Väčšina natáčania prebiehala v Londýne, filmári však navštívili aj Kings Road či leteckú základňu R.A.F. Saint Athan vo Walese. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama