Reklama

Reklama

VOD (1)

Vybíjená je groteskou o přátelství, osudových láskách, kráse a ošklivosti, alkoholu a hledání lidského štěstí. V několika časových rovinách vypráví příběh spolužáků, kteří spolu prožívají různé životní etapy. Ocitáme se na abiturientském srazu gymnázia. Zdánlivě banální situace dává prostor nejen pro sentimentální vzpomínky, ale především k bilanci nenaplněných tužeb i uskutečněných snů a prožitého života. V centru příběhu jsou tři kamarádi – Jeff, Skippy a Tom, které životní peripetie neustále vracejí do společného bydliště – staromládeneckého doupěte, které se pro ně stává útočištěm podle toho, jak získávají či ztrácejí životní partnerky. Jejich protipólem jsou dvě ženské hrdinky – třídní kráska Eva, která se stane postupně objektem lásky všech spolužáků a ošklivka Hujerová, které schopnost sebeironického nadhledu dává nejen schopnost přežít ve světě krásných, ale najít i vlastní cestu ke štěstí. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (369)

kajas 

všechny recenze uživatele

Tak vám nevím. Partičkovský humor mi byl vždycky blízký, Nikolaeva můžu už od dob "Báječných let pod psa", ale dlouho jsem v kině tak netrpěla. Hodinka a půl mi subjektivně připadala jako hodiny tři. Dramatická velkofilmová hudba seděla k režisérovým "Lidicím", ale k této "komedii" ani omylem. Uvozovky uvádím z důvodu, že mi k pobavení vážně nestačí neustále se opakující narážky na neatraktivní obličej, vzpomínky na masturbace ve školní jídelně a jiné sexuální narážky (přiznávám ale, že jediný výbuch smíchu u mne vyvolala scéna s veverkou ve Stromovce). Dost mi vadilo neustálé vracení se do minulosti, nesedli mi herečtí představitelé mladých verzí hlavního tria.. zdánlivě tedy všechno špatně. Vyzdvihnu ale ženské osazenstvo, tedy Simonu Babčákovou (skvělá v každé roli) a dvojici Krainová - Bartošová. Při hodnocení ale zavírám obě oči. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Vybíjená je jednoduše film o o úplně běžném a nezáživném životě. O tom, jak nám vše od dětství až po dospělost může a nemusí ovlivnit životy, podle toho, jak se k tomu postavíme. Příběh vypráví o přeceňování krásy. Jedná dívka ve škole je hezká a každý jí chce, ovšem v životě jí to štěstí nepřinese. Zatím co druhá je tip o který si nikdy neopře ani kolo se pere s životem a dočká se výsledku. Je to jednoduché, přirozené, ale chyběl tomu šmrnc, vtip cokoli, co by diváka mohlo nadchnout . Viděno v rámci Seznamte se s.../ Michal Viewegh ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Je to celé takové vieweghovské - takové to klouzání po povrchu, rádoby ironické a vtipné postřehy a poznámky, a celé je to jen o sexu či masturbaci. Život člověka se podle pana spisovatele neskládá z ničeho jiného. I ta vážná hudba je dobrá jen jako pozadí pro sexuální vztah žačky a učitele. K tomu naprosto nesourodé monology postav, kdy to, co by mělo být jasné obrazem, se nám ještě jako blbečkům doslovně řekne. A na divákovi je, aby poznal, kdo je kdo tehdy, a kdo nyní, a aby si osudy těch postav skládal dohromady. Jenže nakonec zjistí, že to není o životě, o práci, o cestování, o penězích, o dětech, o rodičích, o sourozencích, o sousedech, ale prostě jen o tom sexu a masturbaci. Navíc bez jakéhokoliv nadhledu. (Btw, zdálo se mi to, nebo na tom srazu byli jen tři chlapi? To jich ve třídě vážně víc nebylo?) ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Překvapení se nekoná. Už dlouho jsem neviděl film, který by mě štval tolika věcmi. Chudák Nikolaev, jediné herce co dostal jsou Babčáková s Vaculíkem, jinak v lepšim připadě neherci v horším modelky (Krainová nemá soudnost) ukazují, co je podstatou téhle povrchní a slaboduché zabavy:tržby! Film tak prázdný a o ničem, přesně jako komercí prochcaná tvorba Viewegha. I ten nejslabší díl Partičky je vtipnější. Perla roku v podaňí missky Bartošové:,, Ty vůbec nevíš, jak to má krásná holka těžký``, no to di do prdele :-D! ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem měl slabost pro Suchoše a Geňu a jejich stupidní lacinej, přesto pro mě luxusní humor! Pokaždé, když vidím biják, kde se vyskytujou, přimhouřím oko a pošlu to o hvězdu vejš, teda pokud to není úplná kokotina. Zde šlo o pěkně podanej pohled na to, jak rychle nám vlastně život kvaltuje kupředu.... Na mě to lehce zafungovalo a trochu jsem zavzpomínal na svoje školní léta. Dobrý no... Navíc bonus Krainovka, která je stále oku lahodící. 60% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Film se natáčel především v Říčanech a lokacích na Sedlčansku. Místem setkání maturantů po pětadvaceti letech se stala lokalita letního tábora v Častoboři. (rakovnik)
  • Natáčení probíhalo v průběhu srpna a září 2014. (Terva)

Reklama

Reklama