Reklama

Reklama

Patnáctileté dívky Colleen Collette (Lily-Rose Depp) a Colleen McKenzie (Harley Quinn Smith) jsou posedlé jógou, milují své smartphony a nenávidí svou brigádu v obchodě se smíšeným zbožím Eh-2-Zed v Manitobanu. Ale když pradávné zlo povstane zpod kůry Kanady a ohrozí jejich vytoužené pozvání na velkou párty, děvčata spojí síly s legendárním lovcem lidí Guyem Lapointem (Johnny Depp), aby společně bojovali o své životy. (noelcoward73)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (66)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hm. Tak Smithovi už jsem přestal rozumět úplně. Film od filmu si vybírá ujetější a absurdnější témata a filmu od filmu zabředává do větších a hlubších sraček. Tohle jen jen prostě o tom, že si Deppovi a Smithovi vyrazili s několika přáteli na dovolenou a tohle tam natočili. Herecky bída, vtip nula. Těch 5% je za Glam Skanks a jejich muziku. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Presne ten druh filmov, pri ktorom si hovoríte neustále čo sa to dopekla deje? Smith išiel strašne nediváckou cestou a mám pocit, že sa zabáva na tom ako divákov nasiera. A robí to v kruhu svojej rodiny a s úsmevom na tvári. Yoga Hosers sú druhým dielom Kanadskej trilógie vychádzajúcej z podcastov aké Smith robil. Príbeh Kanadských nacistov a zabijáckych párkov, satanistických kultov a iných podivností o ktorých je celý tento príbeh aboot je natoľko divný, že je vlastne super. Nič tam nedáva zmysel. Vyžaduje si to od vás veľkú dávku pochopenia a otvorenej mysle... pretože príbeh sa nikam neposúva a je len dekoráciou v živote dvoch študentiek, ktoré majú radi podivnú yogu a snažia sa nebyť basic. Rovnako ako Tusk to vo mne vzbudzuje nadšenie a zároveň to v mnohých ohľadoch nenávidím za tú prízemnú tuposť. Ale bavil som sa. Strašne by som chcel vedieť či potom rodinka Deppovcov a Smithovcov skočí po natáčacom dni na palacinky s javorovým sirupom. Kopec odkazov na Moose Jaws potešia. Teším sa. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám Kevina Smithe rád a líbí se mi jeho smysl pro humor, stejně jako se mi líbí i některé vtipy, které jsou použity v „Yoga Hosers“. Hlasový herec je tu naprosto výtečný a skutečně mě pobavil. Jinak je tohle ale praštěná slátanina, která je jen reklamou na duo Smith-Depp, v tomhle případě ale samozřejmě myslím dcerušky, protože oba jejich otcové jsou v tomhle filmu strašní a jejich postavy tragické. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Omnoho viac ako druh subžánru, by ma ako neznalého žánru (netvrdím, že ním som) zaujímalo, o aký film sa vlastne jedná, keď ako laik kliknem na "Yoga Hosers" a vidím striedať odpad so 4 ☆ ako čupka vodičov kamiónov. Som naozaj zvedavý čo k tomuto filmu napíšu podaktorí hororo znalci, ktorých vek hraničí s tým mojim, lebo toto je podľa mňa jedna teen sračka určená najmä pre násť ročných (ak nie nižšiu vekovú kategóriu). Rozmýšľal som či tomu šmarím "odpad" ako väčšina (ktorým to v tomto prípade nezazlievam), no napriek tomu že je to na hrane, tú jednu z ľútosti k nápadu spackať niečo originálne nakoniec udelím - 25% ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Kevin je sám doma a totálně mu mrdlo. A tak si usmyslel zavolat svého oblíbeného dealera středně těžkých drog a nabídnout mu nějakou tu fachu. Takže se vrací další kretén (kolikátý už?) v podání pana Deppa. A tentokrát přitáhl i malou Deppku a exDeppku. Mladá Smithka si taky štěkne roli. Výsledek je...ne, nebudu sprostý, slíbil jsem, že nenapíšu hovno, ani za pytel sraček. Zapomeňte na Jaye, Boba a Dogma. Trauma. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 24. ledna 2016 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)
  • Natáčení skončilo 12. 1. 2015, poslední natáčecí den se dělaly převážně efekty. (kellne)

Reklama

Reklama