Reklama

Reklama

VOD (1)

Šéfkuchař Adam Jones (Bradley Cooper) měl všechno, co si jen mohl přát, bohužel svojí vinou o to všechno přišel. Se dvěma hvězdičkami od Michelina měl bývalý postrach pařížských restaurací pocit, že mu patří svět. Vždy dělal věci po svém a jediné co ho zajímalo, byla dokonalá exploze chutí na talíři. Nyní se o to musí pokusit znovu – otevřít si vlastní restauraci a získat nepolapitelnou třetí michelinskou hvězdu. Na to ale bude potřebovat získat na svoji stranu ten nejlepší tým. Dokonalý šéf je výjimečně vtipný a emotivní příběh o lásce k vaření a jídlu, o lásce mezi dvěma lidmi a o síle druhé šance. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (390)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Bradley Cooper se snaží v kuchyni se točí jak holub na báni. Sienna Miller je kočka. Alicia Vikander konečně nevyužitá, vlastně je zde zcela zbytečně. Mou pozornost si získal tedy hlavně Daniel Brühl, který hraje pro mě zdaleka nejzajímavější postavu celého filmu. Daniel je prostě borec, který umí. Toho vaření je tady docela hodně a milovníci všech kulinářských pořadů, které běží v televizi vlastně nonstop už od dob kdy vařila Jiřinka Bohdalová si příjdou na své. 60% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ke gastronomii mám vskutku daleko a vlastně jsem asi ani pořádně neviděl (kromě výživného, ale více feel good orientovaného Chef) žádný film z tohoto prostředí. Jenže tak ladně podaný a navíc skvěle obsazený kousek jsem opravdu nečekal a dlouho odkládal. Uvítal bych pouze více mé oblíbené Alicie Vikander, ovšem Bradley Cooper byl naprosto neskutečný ve všech polohách a tu roli šéfkuchaře se vším všudy jsem mu naprosto věřil. A se Siennou Miller mají úplně neskutečnou chemii mezi sebou. Zíral jsem, jaký skvost jsem si málem nechal ujít...9/10 ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Predstavte si Pohlreicha s vlasmi a žiarivými očami jak Superman a máte tu Adama Jonesa. Ale na rozdiel od Zdeňka ma za tu hodinku a pol nejako nepresvedčil, prečo má byť takým skvelým kuchárom. Polovicu z deja sa správa jak totálny despota a to k ľuďom, ktorí nie sú žiadni nováčikovia, ale tiež vynikajúci kuchári a sú v jeho tíme. Herecky ale Cooper dobre, on si vždy vie poradiť, najviac sa mi ale páčil Daniel Brühl. Siena Miller podala dobrý výkon, otázka ale je, čo na nej toľko ľudí vidí, mne nepripadá ako nejaký horúci produkt. A inak, na čo tam šla Alicia Vikander? Kvôli dvom záberom? Film v celku dosahuje takú priemernú úroveň, kde si ale neodpustíte otázku. Prečo niekto za pár gramov zeleniny poliatej nejakým nezmyslom a možno troškou mäsa zaplatí 500 dolárov a ešte sa tvári, že je sýty? ()

castor 

všechny recenze uživatele

Orgasmus na talíři, emoce nad plotnami. S mučednickými ústřicemi to dotáhl do konce, který si vytyčil, teď chce zpátky na gastronomický vrchol. Kvůli drogám a zřejmě svému egu vše dokonale pokálel, naštval velké množství lidí, ale tvůrci vše docela svižně vysvětlí a už ženou své hrdiny do kuchyně a za třetí michelinskou hvězdou. Na vztahy se tu docela kašle, prostě se jen řve, vzteká a hází talíři, jen aby vše bylo víc než dokonalé. Ono je fajn, že v hrnci něco bublá, ale když to nemůžu ochutnat, je mi to docela jedno. Protože kolem toho zoufale chybí emoce, Bradley Cooper hraje otravného frajírka, který si nad každým talířem mastí ego a tohle klouzání po povrchu mi holt ke štěstí nestačí. Pokud mi někdo herecky sedl, tak pouze Daniel Brühl. Jsou tu načrtnuté (možná zajímavé) vztahy, jsou tu vymahači dluhů, jsou tu bývalí kolegové, bývalé milenky.. ale ničemu se nevěnujeme pořádně. Pohled na profesionální kuchyni je sice fajn, ale na celovečerní film to bez pořádného příběhu jednoduše nestačí. Sundáme rondon, umyjeme nádobí a jdeme na kutě. A ani na něco special chuť nemáme. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Až neuvěřitelně pohodový a zábavný snímek o nepříjemném kuchaři, který se chce opět vrátit na výslunní. Pro milovníky eskapád Zdendy Pohlreicha skoro povinnost, pro milovníky pohodových filmů, další dobrý kousek s výbornými hereckými výkony, kde exceluje Bradley Cooper, kterému role opravdu sedla. Navíc veškeré jídlo vypadá dokonale. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (13)

  • Původně se film měl jmenovat Chef, ale tento název už použil Jon Favreau pro svůj film Chef (2014). (JORDY)

Reklama

Reklama