Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak málo stačí ke kontaminaci neznámým virem z vesmíru. To zakusí záchranná skupina, která má za úkol najít a přivést zpět jednoho ze svých členů Whita Carmichaela z nejvzdálenějšího konce galaxie, planety Infini. Jakmile se ocitne záchranný tým na planetě, začíná se ukazovat pravá podstata viru, pouhá kapka krve nakaženého a ztrácíte kontrolu, převládá agrese a hněv a zdá se, že už není cesty zpět... nebo ano? (Standic1)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (102)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dost dobře natočené a zahrané béčkové sci-fi inspirující se třeba Dead Space, potažmo Horizontem událostí nebo Carpenterovou Věcí. Jednoduchý, ale slušně dopointovaný příběh, špinavé prostředí opuštěné stanice s trochou 80's stylizace v podobě počítačů jak z minulého století (tu je zase vidět inspirace Vetřelcem), hromada potu, krve a slizu a kdovíjakých tekutin ještě. Když se nad tím zamyslím, je to opravdu jedna velká vykrádačka, ale na to, jak je úsporná, je vizuálně i režijně velmi dobrá. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Trochu promarněný potenciál. Hned ten úvod mi připadal mimořádně zmatený a tak děravý, že nebylo vůbec jednoduché se do děje dostat. Po chvíli se naštěstí všechen ten zmatek ustálí a úroveň náhle vzroste. I tak bych však spíše ocenil podobný motiv, pouze s větším počtem účastníků. Muselo byt nesmírně zajímavé co se na stanici odehrávalo před příjezdem speciálního týmu. Pro zachování tajuplnosti, stačilo alespoň krátce odhalit ve flashbacku a nebo to raději vzít rovnou z jiného konce. Možná bych to i přes všechno stále viděl na tři hvězdy. Dílu ale nesmírně škodí, že jsem již viděl celou řadu podobných filmů a každý byl o poznání lepší. K tomu je navíc Infini pomalu dvě hodiny dlouhé a nakonec stejně vyšumí do prázdna, neboť to závěrečná scéna úplně zabije. 45% ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Představte si Doom bez rozpočtu, Symptom Pandorum s dobrými herci a vznikne Infini.Typické sci-fi béčko s nulovým rozpočtem, kde nejde o triky, ale o pokus udělat nějakou rádoby temnou atmosféru aka Vetřelec a pokud možno najít partu herců, kteří ty rádoby artové dialogy utáhnou.Nevim, proč se tvůrci stále za každou cenu snaží točit sci-fi když na něj nemají peníze.To je potom typická šablona pár snesitelných triků, trocha sřílení, trocha osobních soubojů a hodně hodně dialogů a hodně hodně psychologie, dejme tomu, že Shane Abbess je celkem zručný režisér, takže Infini není tak šíleně otravné a stupidní jako Symptom Pandorum.Na jedno podívání to celkem ušlo.55%. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Velkolepá dvouhodinová nuda plná nezajímavých postav, které se celou dobu pohybují po jedné lodi, kde je chce ovládnou nějaká mimozemská entita. Sice ten příběh úplně debilní není a ani jeho jednoduchost mi nevadí, prostředí lodi taky vypadá celkem dobře, ale co na tom, když se celou dobu dívám na totálně nudný vesmírný survival (ve kteréhm ani ten vesmír neuvidíme, dokonce ani tu planetu Infini ne) ve kterém ani není komu fandit? Austrálie pro tentokrát zklamala. Škoda dalších slov pro tenhle nepovedený film. 2* ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Slušně vyhrocený zástupce nízkorozpočtového science fiction, který opět nedostatek prostředků vynahrazuje určitou autorskou vizí i postupy, na oplátku se však musí všechno narvat do tří chodeb a dvou místností. Režisér Abbess si pak může dělat co chce, což je nejvíc znatelné ve zmateném a úzkost budícím prologu, ve kterém se seznamujeme s onou klíčovou transportní technologií skrze několik zdánlivě nesouvisejících scén a postav, jejichž zabírání v detailech a úzkých prostorách vyvolává nepříjemně klaustrofobickou náladu. Druhá polovina parafrázuje sice klasické vyvražďovačky, nicméně obohacuje to faktem, že se aktéři vyvražďují navzájem a hlavně taky tím, že není moc jasné, co je realita a co je kec. Něco asi takovýho bych od laciných sci-fi chtěl i nadále prosím. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama