Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý ambiciózní kontrolor jízdenek Joe dohlíží na poslední vlak odjíždějící z Londýna do temné a bouřlivé noci. Ve vlaku je obvyklá sbírka cestujících - od protivného mladistvého po businessmanku-workoholičku. Náhle vlak s pištěním brzd zastavuje v lese, když narazí do čehosi na kolejích. Strojvedoucí, který šel situaci prozkoumat, se nevrací... (noelcoward73)

(více)

Recenze (90)

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Mělo to i silnější okamžiky a sem tam náběh na čtvrtou star, ale dokonale to zabíjí delší záběr na vlkodlaky, kteří mi nepřipadají příliš povedení. Jinak prostředí je zvoleno dobře- kdo někdy necestoval vlakem za takového počasí? (Uuž jsem měla rozepsanou esej na téma ČéDé, ale radši ne :) Je to jeden z těch filmů, kdy si tipujete šťastného přeživšího, mně se tentokrát podařilo tipnout správně jen počet. Zkrátka průměr, který neurazí a místy potěší. Ps: taky jste si všimli, že v prostoru 'silence area' nikdo neseděl? Tam bych si brousila drápky já. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele

Pred 5timi rokmi sa mi to celkom páčilo. Medzi časom som si stihol pozrieť mnoho lepších hororov, napríklad Train to Pusan (Busan?)... Ktorý ma teda oslovil oveľa viac kombináciou akcie a napätia v izolovaných priestoroch vlaku. Alebo taký Snowpiercer.... To sú jednoznačné omnoho lepšie kúsky, ako tento film s dosť špatným CGI... Trápne-vtipnými momentami, prehrávajúcimi hercami v úplne škatuľkových roliach a situáciách tak strojených, až niekedy fakt hrůza. Koniec má však celkom gule. Minimálnej je odvážnejší, ako som čakal. ()

Reklama

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Veľmi slušný vlkodlačí horor, kde nebyť tak hlúpeho a typicky hororového chovania postáv idem s hodnotením kľudne aj na 4*. Už len samotné umiestnenie deju filmu do nočného vlaku je plusovým bodom. Takéto prostredie (naviac, keď sa vlak pokazí uprostred lesov) vždy dopomôže atmosfére akéhokoľvek hororu. Nudiť sa nebolo kedy, už po pár povinných, úvodných minútach sa začalo s vlkodlačou hostinou a vďaka vysokému počtu cestujúcich, sa dal očakávať aj vysoký bodycount. Naviac bol celý film kvalitne nasnímaný a scény boli priehľadné. Žiadna rozstrasená kamera či tmavé obrysy. Howl je jednoduchá alé zábavná hororová jednohubka z Anglicka a konečne nejaké európske osvieženie v obrovskej záplave amerických hororov. Poprosím viac takýchto chuťoviek. 65 %!! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Paul Hyett by měl dostávat více pozornosti do budoucnosti. Slušně si poradil s Exploitationem Seasoning House,skvěle zvládl i vlkodlačí látku Howl, která nepochybně patří mezi nejlepší přírůstky v tomhle subžánru a chystá další počin s názvem Its Walls Were Blood ( Jen tak dál, CHLAPE!). Howl má rozhodně, co nabídnout. Skvělé gore ( byť opět ho mohlo být více vzhledem k počtu postav), příjemné sympatické mladé herce, fungující napětí,perfektní vizuál, uzavřenou lokaci metra obklopenou temným lesem, který vytváří creepy temnou atmosféru a bad ass masky vlkodlaků, kteří nahánějí husí kůži a svírají srdce v hrudníku při každém zjevení. Překvapí i velmi nečekaný konec. Jediná výtka, že tempo není tak strhující, jak by se patřilo, občas se objeví hluché místo, ale po skončení jsem zanechal po sobě mastný flek, což dává najevo spokojenost. Film tedy obstál vysoké očekávání a letos jej topka nemine. 80% ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Film začal v celku dosela slibně, role byli zahrány taky dobře, jen ty potvůrky mi nějak nesedli. V dnešní době efektů a precizních masek, mi to přišlo trochu málo a do mé představy o vlkodlacích, to skutečně nezapadlo. Jinak film dobrý, napínavý a celkem příjemně zaujme. Viděno v rámci !!! Horor Challenge Tour !!! 2016 /leden - únor ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Interiéry (scénky ve vlaku) byly natáčeny v Londýny (část Croydon), exteriéry v lese v anglické části Wexham, přesněji Buckinghamshire. (herr_carter)

Reklama

Reklama