Reklama

Reklama

Tajemství jejich očí

  • USA Secret in Their Eyes (více)
Trailer 5

Vyšetřovatelé FBI Jess a Ray jsou sehraní, jsou si blízcí a jejich společná kariéra je na vzestupu. Nový případ s nimi ale pořádně zamává a do duší jim nesmazatelně vypálí cejch bolesti. Dostanou za úkol vyšetřit nález brutálně zavražděné mrtvoly pohozené v popelnici a na místě zjišťují, že mrtvá dívka je Jessinou nezletilou dcerou. Další zděšení následuje. Přestože se podaří najít a zadržet podezřelého, případ se zhroutí, údajný vrah zůstává na svobodě a mizí neznámo kam. Po třinácti letech posedlého pátrání na vlastní pěst objeví Ray nové vodítko, jež by mohlo přinést vyřešení případu. Do objevené stopy se zakousne a zároveň vyvíjí nátlak na státní návladní (Nicole Kidman), aby mu pomohla dotáhnout vyšetřování do konce. Někteří jsou při tom ochotní zajít dál než ostatní. Nikdo však není připravený na šokující tajemství, které se nakonec objeví. (Bontonfilm)

(více)

Videa (21)

Trailer 5

Recenze (203)

stration 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně nudně natočený film, který celou dobu čeká, aby nám předvedl šokující pointu. Ta je sice fakt dobrá, ale celý děj před tím probíhá způsobem "už ho skoro máme - zase nám utekl". Ejiofor hraje dobře, Nicol je půvabná, Julia strhaná a všichni se snaží. Ale režiséra si mohli všichni vybrat podstatně lépe. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

až kdesi v druhej polovici ma niektoré sekvencie upozorňovali ze som niečo také videl, najprv som chcel "obviňovať" režiséra a scenáristu že je to kradnutý námet ale v závere a v diskusiách a komentároch som zistil ze tento film je "rimejk". Vyber hercov ešte nemusí poznamenať že bude lepší .U mňa to platilo. Pôvodný film bol predsa len troska exotickejší. :( ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

S ústy neožužlanými argentinským originálem je mé hodnocení možná shovívavé, ale neměl jsem s tou historkou o vášni, která vytrvale plápolá a nebo naopak nikdy nedostane šanci úplně se rozhořet, nějaký zásadnější problém. Prolínání časových rovin vyžaduje jistou dávku pozornosti, Ejiofor přirozeně přibližuje obě osobní roviny své postavy (platonický vztah i nevyřešený případ) a některé scény mají i prostřednictvím detailů náležitý dopad (sundání gumových rukavic v kontejneru). Roberts sice bez make-upu, s šílenou ofinou a zubama doma v hrnku, ale nejsem si jist, že jsem to v těch očích viděl.. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Napriek neustálemu prelínaniu dvoch časových období, musím uviesť, že žiadny chaos divákovi počas sledovania tohto thrilleru nehrozí. Samotný príbeh pomerne uveriteľný, avšak od tohto žánru očakávam omnoho viac, ako len nápadité rozuzlenie. Atmosféra nulová pričom akcie bolo taktiež pomenej. Každopádne, pozerať sa to dalo a vyslovená nuda nehrozí. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Určite si tento film zaslúži viac ako 60%, pretože šľape ako rozbehnutý stroj až do záverečných tituliek, nehovoriac o finálnom dupľovaní, keď po momente priznania nešťastnej matky prišiel nový okamih prekvapenia. Mám rád N. Kidman a stále viac si získava moju priazeň aj postaršia J. Roberts, ktorá zo sladkých romantík, výborne presedlala na dramatické účinkovanie. Takže herecké výkony a celé spracovanie takejto životnej situácie pôsobilo ozaj slušne, ale dosť rušivé bolo príliš opakované skákanie z minulosti do prítomnosti a opačne. 70% ()

Galerie (101)

Zajímavosti (9)

  • Film se kompletně celý natočil v Los Angeles, v Kalifornii. (herr_carter)
  • Kvôli časovému harmonogramu hlavných aktérov sa natáčanie filmu presunulo z mesta Boston do Kalifornie. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama