Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (348)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Našláplá, sprostá, nekorektní a nahláškovaná komedie, která De Nirovi sedla jak prdel na hrnec. Občas jsem měl pocit, že čerstvého vdovce utrženého ze řetězu vlastně ani moc nehraje. Za hromadou fórků se samozřejmě skrývala nějaká ta romantická a vlastně i rodinná citovka, ale celek to nijak zvlášť nenarušovalo. Vedle De Nira v tomto případě nezáří hezounovitý Efron, ale Aubrey Plaza, která je tady žhavá jak nikdy nikde. Takhle by to šlo. 80% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Přisprostlá, ofenzivní a hodně sexistická komedie, která je ovšem pro toho, komu tenhle typ humoru nevadí, hodně vtipná. De Niro hláškuje o sto šest, jeho hlášky mají hodně vydařený timing a s jistotou mohu říct, že jsem se u letošních komedií mockrát takhle nenasmál. Dějově je to klasická šabblona s jasně daným průběhem i koncem a být příběh ještě o trošičku originálnější, neměl bych problém přihodit i pátou hvězdu. Takhle je to "jen" velice solidní Rková komediální jednohubka. ()

Reklama

Vyhy odpad!

všechny recenze uživatele

To jako vážně? Roberte, k čemu si se to upsal. Dobře, beru to, že se snažili o komedii, ale vůbec se jim to nepovedlo. Nemělo to žádný smysl a ani děj. To jako vážně musím sto dva minut koukat na to, jak stařec na stará kolena paří a balí ženské? Ne, to vážně nepotřebuji. Původní myšlenka byla možná dobrá a kdyby se zpracovala trochu jinak - dobře, tak úplně jinak - mohla z toho být příjmená a hlavně zábavná komedie. Kde jsou ty časy, kdy nás De Niro bavil ve Lotrech a Fotrech. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Netuším, proč bych se měl koukat na to, jak legendární herec Robert De Niro posuzuje velikost penisu Zaca Efrona, jak mu neustále rve palec do zadku nebo naopak jak mu Aubrey Plaza ocucává nos. De Niro zamlada místo měnění plínek sloužil vlasti, nyní se hodlá po odchodu manželky zchlastat do bezvědomí a poplácávat náctileté zadky. A v jeho „rafinovaném“ plánu se ocitl i jeho vnuk, který má před svatbou. Stokrát viděná story, kdy někdo pochopí, co od dosud jasně nalajnovaného života skutečně chce, je zabalená do přisprostlého balení, které je spíš drastickým trápením než pokusem o bláznivou komedii. Karikatura postaršího pána dá všem lekci, jak se bavit, jak někoho seřezat, jak řadu lidí pozurážet, jaký slovník je třeba používat. Postavy jsou nesmírně ploché (ty ženské obzvlášť), dialogy jsou spíš výkřiky, které chabě posouvají „děj“ kupředu. Snaha zalíbit se za každou cenu mladému publiku je trapná a k uzoufání. Pár gagů se podařilo, ale zbytek je jedno velké plivnutí na De Nirovu kariéru. Ten by měl na hodinu vyhodit agenta.. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Nie som moc schopný povedať k filmu, že by bol absolútnou stratou času, lebo mám pocit, že amíci už predviedli, že vedia natočiť aj oveľa, oveľa horšie filmy, ktoré nás majú pobaviť (ako minuloročná monstróznosť s názvom Vacation). Myslím si ale úprimne, že keby sa do hlavnej role dostal niekto iný ako De Niro a Zac Efron, asi by to bolo oveľa horšie. Lebo obaja medzi sebou vedia fungovať ako dobrí hereckí kolegovia a komédia im ide. Neviem ani čo viac by som k tomu mal povedať. Občas film vie prestreliť scénkou, ktorá možno niekoho naštve, alebo má scénky, ktoré sú iba jediné, a to trápne. Ale zase sú tu aj momentky, kde som sa otvorene zasmial a myslím si, že na jedno pozretie to pohodlne stačilo. Hodnotenie: C+ ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)
  • Floridská pláž, která se objeví ve filmu, je ve skutečnosti Tybee Island v Georgii. Natáčelo se také v Londýně. (BloodMax)

Reklama

Reklama