Reklama

Reklama

Ztráta paměti

Obsahy(1)

Simon Cable se probouzí v nemocnici s totální ztrátou paměti. Nevzpomíná si na své manželství, okolnosti smrti vlastního bratra, ani dopravní nehodu, která ho málem stála život. Má vymazané poslední dva roky života. Jeho lékař mu pomáhá paměť obnovit a postupně se Simonovi začínají vybavovat jednotlivé události ve snech. Brzy zjišťuje, že je v těchto "vzpomínkách" schopen měnit věci, které se mu v minulosti staly. A pokusí se změnit svou minulost. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (102)

Faye 

všechny recenze uživatele

„ Představte si svůj život jako skládačku jejichž díly někdo zamíchal, žádný se neztratil, jenom je musíme poskládat dohromady, na svá místa, ve správném pořadí.“ Skládanka je to rozhodně zajímavá, zvlášť, když v okamžiku, kdy puzzle jakž takž pasují, vám do nich někdo (něco) drkne a můžete začít znovu, z jiného konce. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nepovedeně zamotané a spíš zmotané. Konec se dá odhadnout dlouho předem. I když námět nabízel zajímavé možnosti (postupné zjišťování po ztrátě paměti, že nejsem tak dobrý člověk, jakým bych chtěl být), nijak je nevyužil a splácal přes sebe páté přes deváté, aniž by to dávalo smysl. Začátek je ještě snesitelný, ale děj se rychle dostává do stále násilnější vývrtek, které z toho dělají šílený paskvil. ()

Reklama

burton 

všechny recenze uživatele

Ježiš, tak oni to nenatočili Němci! Noale to je teda blamáž, omlouvám se, páč jsem celou dobu trošku nadávala, že jsem se na tohle dala a spílala těm skopčákům za to, že kdyby neobsadili toho hezouna, tak by na to nikdo ani nemrk.. Noale řekla jsem si, že to dokoukám, abych se dobrala nějakého konce. Takže jsem se dozvěděla, jak to nakonec dopadlo, což je podstatný a víc už o tom nebudeme mluvit. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Scenárovo je to všetko na celkom slušnej úrovni a vďaka malej stopáži aj celkom rýchle a nerozvláčnené. Celá skladačka sa pomerne dobre začne, zauzlí a aj záver je celkom schopný. Herci tiež neurazia diváka. Čudujete sa preto prečo len za tri hviezdičky? Film je totiž absolútne bez štipky napätia a nervov, ktoré robia filmy zaujímavými. A je to škoda, hlavne pri filme s takýmto potenciálom. 65%. ()

kohut 

všechny recenze uživatele

Thriller taziaci s lakavej temy straty pamate. zaujimavo zamotany dej, kedy nevedno co je skutocnost a co vyplod fantazie. Film sa cely odohrava v sanatoriu, kde sa Ryan Phillippe lieci zo svojej amnezie. Zacne sa mu zdat, ze niekto usiluje o jeho zivot a navyse zena, ktoru mu predstavili ako jeho manzelku, sa k nemu zrazu nehlasi. Za pozretie to stoji, ale nie je to ani Memento ani Identita ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 5. června do 19. července 2002 ve Velké Británii. (GASTON73)

Reklama

Reklama