Reklama

Reklama

Telefon

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Žijí ve stejném bytě, ale každá v jiné době. Sériová vražedkyně se dovolá ženě, od které ji dělí dvacet let, a vsadí její minulost i život, aby změnila vlastní osud. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Velmi originální korejský horor. Mladá žena objeví telefon, kterým se dá volat do minulosti. Na druhé straně je stejně stará žena, ale 20 let zpět. Začnou si volat a stanou se z nich kamarádky. Tohoto časového toku začnou využívat ve vlastní prospěch a tím i měnit dějiny. Vše se změní, když žena v minulosti unikne smrti a začne se mstít. Pro ženu v přítomnosti začíná nekonečná hra jak o vlastní život, tak o zdraví blízkých. Film dost originálně pracuje s tímto narušením kauzality mezi minulostí a budoucností. Je to dost napínavé a do poslední chvíle nevíte, kdo vyhraje. "Zvedni ten telefon!" ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších filmov týkajúcich sa cestovania v čase. Tu dokáže cestovať len hlas prostredníctvom telefónu, ale tvorcovia z toho vytrieskali naozaj veľa. Dve časové roviny, dve ženské postavy, jeden dom a kopec jednoduchých, ale pritom skvelo odprezentovaných, domyslených nápadov. Tešil som sa, čo jedna na druhú vymyslia, čím sa pokúsi jedna druhú potešiť alebo... Ide o moje druhé stretnutie s herečkou Jong-seo Jun (Vzplanutí) a tu je teda ešte výrazne zaujímavejšia. Film roka 2020. ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Remake britského The Caller (2011) a i když ten jsem neviděl, podle hodnocení ČSFD se jedná o lepší film, než originál. Telefon zvonící 20 let do budoucnosti, dvě ženy, vraždy, snaha změnit budoucnost i minulost, motýlí efekt vždy, když se v minulosti něco stane. Herecky výborné, temné. Chaos vyplývající z faktu, že jedna postava je vrah a psychopat. ■ “Tohle máš za to, že nezvedáš telefon.” ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Pokud očekáváte horor, tak se snímku velkým obloukem vyhněte. Tento film je hororu vzdálený asi tak, jako Ivan Bartoš inteligentnímu člověku. Nicméně prvotní zklamání z toho, že nepůjde o horor brzy vystřídala spokojenost, že po delší době uvidím velmi kvalitní mysteriózní snímek, který sice nepřichází vůbec s ničím novým, pouze zrecykloval již mnohokrát použitou myšlenku ohledně spojení se s osobou v minulosti, která změnou v minulosti provede změnu v současnosti. Tento nápad tvůrci okořenili typicky šílenou korejskou atmosférou s totálně vyšinutou ústřední vražedkyní. Taky oceňuji, že děj není zcela předvídatelný a má hodně sympatický vývoj. Snad jen nutný úvod byla trochu nuda. [82 %] ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Kórejcom by už niekto mohol povedať, že každý film nemusí trvať dve hodiny. Inak kvalitka, taká jak keby Frekvencia naruby. Inšpirácia zrejmá, ale naložia s tým značne rozdielne a nemilosrdne. Fakt to pretrpíte s hlavnými postavami. V prvej hodine mi tam navyše dobre fungovali emócie a aj zahrané je to fajn, len, ako hovorím; mohli to trochu skrátiť. Ona tá prvá hodina, než vyjde najavo pointa, sa mi páčila viacej, akurát vzhľadom na tú pointu nebolo potrebné, aby trvala toľko. 75% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 3. ledna 2019 a bylo ukončeno 2. dubna 2019. (PamPero 1)

Reklama

Reklama