Reklama

Reklama

Samantha se vydává se svou nejlepší kamarádkou Corey z Virginie do Kalifornie, kde se chtějí stát profesionálními tanečnicemi. Jejich sen ale skončí v malém městečku v Utahu, kde se začíná rozbíhat sled podivných událostí... (oficiální text distributora)

Recenze (83)

Terva 

všechny recenze uživatele

Donnie Darko byl zabit, když tryskový motor spadl z nebe.....ale to byl jen začátek tragédie.....a záhady. Nyní, o 7 let později, Donniho sestra Samantha........... Prvních deset patnáct minut se film tváří jako road movie, že si divák zpočátku ani neuvědomuje, zda to vůbec alespoň trochu bude připomínat svého předchůdce z názvem Donnie Darko. Ale pak se to rozjede. CITÁT - Jseš připravena zemřít ? ........ 4 dny, 17 hodin, 26 minut, 3 vteřiny - však to už znáte. Ve filmu má svou roli i kniha Roberty Sparow " Filosofie cestování časem ". Donnie Darko byl složitý příběh, který nakonec skončil tím nejjednodušším způsobem. Samantha Darko je jednoduchý příběh, který je minutu od minuty složitější. CITÁT - Pokud se chceš znovu narodit, musíš zapomenou minulost - mnoho z nich si nevzpomene, ale........ Hudba - Ed Harcourt. ()

DeLaMorte 

všechny recenze uživatele

Nezávislé pokračování výborného filmu Donnie Darko ve mě vzbudilo nejdřívě údiv,že si na takovéhle sousto vůbec někdo troufá a poté velký zájem tohle pokračování vidět.A stalo se tak,že jsem velice příjemně překvapen!Film sice nedosahuje takových kvalit jako Donnie,ale přesto mě to upotalo a nutilo se dívat a dobře jsem udělal.Musím zmínit,že film provází naprosto úžasně vybraná hudba naaranžovaná takovým stylem jaký není ani v některých velkofilmech zde zvukaři odvedli fakt kvalitní kus práce!Velice si mi líbila misteriozní stránka filmu a perfektně padnoucí role jak hlavní tak celé městečko ,které Donniho sestra navštíví.Podrtženo sečteno : 85% jsem difinitivně rozhodnut! ()

Reklama

ChewieDC 

všechny recenze uživatele

Ano, je to parazit, ale překvapivě ne tak strašný, jak by jeden očekával. Vlastně se to snaží seč může, aby to mělo stejnou atmosféru jako původní Donnie Darko. Nemá, ani zdaleka ne, ale jsou tam miniaturní momenty, u kterých mé fandovské srdce plesalo. Je jich hodně málo, ale jsou tam. Jinak je to skutečně příšerný parazit, který se dokonce ani nesnaží vymyslet něco nového. Vlastně kopíruje celého Donnieho Darka se vším všudy. ()

Raketka29 

všechny recenze uživatele

To že jsem místy tápala v Donnie Darko jsem nakonec pochopila ale S.Darko pro mě bylo opravdu více nepochopitelné. Místy jsem si připadala jako když koukám na béčkový horor a něco pro mě neslo stopy Butterfly Effect. Myslím, že kdyby to tak bylo i pojaté, ocenila bych to více. V tomto "druhém" díle se mi líbila jen přítomnost Eda Westwicka jelikož je to pro mě charismatický "bad guy". ()

Motinski odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem či sa mi to už pri nejakom filme stalo, ale toto pokračovanie je asi tak o štyri triedy horšie ako prvá časť. Na úrovni študentských filmov s ničím čo vás donúti to vôbec dopozerať. Atmosféra, tajomno, chytľavy príbeh, tak to tu nebolo ani sekundu. Všetci Darkofans, tvárte sa že tento sequel neexistuje, bude vám tak lepšie. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Snímek se převážně točil ve čtvrtích Salt Lake County, Coalville a Magnu (Utah, USA). (Terva)
  • Daveigh Chase, která se po 8 letech vrátila k roli Samanthy Darko, je také jediná, která si zahrála v předchozím filmu Donnie Darko (2001). (Stanley619)

Reklama

Reklama