Reklama

Reklama

Molly Hartleyová (Sarah Lindová) už je dospělá, ale temný démon přežívá v jejím těle i v tomto pokračování snímku 'The Haunting of Molly Hartley.' Šest let poté, co ukončila střední školu a zjistila, že byla její duše tajně upsána ďáblu, je Molly podezřelá z vraždy a zavřena do psychiatrické léčebny, kde svými nadpřirozenými schopnostmi vyvolá mezi personálem a pacienty velké pozdvižení. Její jedinou nadějí je bývalý kněz a exorcista (Devon Sawa), který chce dosáhnout vlastní spásy a zachránit Mollyin život dřív, než bude odporná “transformace” dokončena… ale Satan má jiné plány! (HBO Europe)

(více)

Recenze (54)

stration 

všechny recenze uživatele

Na to, že nemám moc rád podobný typ filmů, mi toto celkem sedlo. Všechny mně totiž připadají na jedno brdo. Někdo je posedlý, pak přijde kněz, nic se nedaří a nakonec dobro zvítězí ale s otevřeným koncem. Podobné je to i s Molly. Jako plus jsou tady celkem sympatické ksichtíky, povedené masky a prostředí sanatoria pro duševně choré. Takže nakonec spíše spokojenost. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tenhle exorcismus měl v repertoáru to samé, co všechny ostatní exorcismy. Takže tu pochopitelně byla znetvořená holka kroutící se na posteli i nad postelí, gejzírovité zvracení zeleného slizu, havrani, ženská skákající z okna a kněz, který má nejprve problémy, ale pak se Satanovi postaví čelem. Ale ona když se dobře natočí, tak je koukatelná i snůška klišé a tohle poměrně dobře natočené bylo. Je sice pravda, že vymítání bylo na můj vkus až moc dlouhé a připadalo mi, že si s ním občas režie nevěděla rady, ale jinak si výrazněji nestěžuji. Hlavní hrdinka zahrála celkem důvěryhodně, její působení na pacoše i personál blázince bylo blahodárný a kněz, ač typický hezoun, byl celkem sympaťák, což se dá říct i o slečně doktorce. Takže u mě dobrý. 65% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že sa tu divák ničoho nového čo by už predtým v desiatkach iných filmoch podobného razenia nebolo nedočká, ale aj napriek tomu ma tento hororík celkom bavil. Hneď na úvod ma prekvapili slušné masky, aj keď zase na druhú stranu, samotné úvodné vymietanie mi prišlo, neviem prečo, skôr srandovné ako desivé. Musel som sa tomu skrátka zasmiať. Ale potom prišli sympatické dievčatá, nie najhoršie herecké výkony a slušne zvládnutá filmarina. Na priemer to určite stačí, snímok síce nenadchne, ale nie je to ani strata času. 60/100 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Kedže tento druh filmov môže prekvapiť už iba efektmi či hereckými výkonmi, nakoľko väčšina príbehov je takmer navlas rovnakých, dočkal som sa mierneho sklamania. Efekty boli totiž priemerné a nakoľko ani herci nijako neoslnili nakoniec sme videli priemerný film zaoberajúci sa témou exorcizmu. Už úvod naznačil, že film ničím neprekvapí a kedže ani záver nijako neočaril film sotva uspokojí aj skalných fanúšikov tejto témy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„The Exorcism of Molly Hartley“ je další z vymítačských hororů, který mi jen potvrzuje skutečnost, že tenhle subžánr je v podstatě mrtvý od chvíle, co byl natočen „Vymítač ďábla“, není zde nic, co by ho mohlo překonat, jen pár filmů, které se s ním alespoň trochu mohou srovnávat. Ale snímek „The Exorcism of Molly Hartley“ to rozhodně jen není, akorát jede na stejné vlně, ale žádné vymakané triky nepředvádí. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama