Reklama

Reklama

Jeffrey Dean Morgan hraje hlavní roli Vaughna - krupiéra v kasinu, kterému štěstí zrovna nepřeje. V zoufalé snaze sehnat peníze na operaci své nemocné dcery se Vaughn spolčí s kolegou z práce, aby kasino vykradli. Loupež se ale zvrtne a Vaughn i jeho parťák jsou nuceni unést městský autobus a pokusit se o téměř nemožný útěk. Robert De Niro ztvárňuje Papeže, nelítostného a zvráceného majitele kasina, který se nezastaví před ničím, jen aby získal své peníze zpět. (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (137)

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Som tak na pomedzi medzi 3 a 4... Povedzme si uprimne, ze o nejakej originalite sa tu velmi bavit neda. Herecky vykon mojej oblubenkyne Dziiiny je tragicky, ale jej to odpustim lebo som z nej natvrdo. Co ma bavilo je drsnost filmu....to ja vzdy rad, ked sa nesereme s ratingom. V konecnom dosledku je to prijemny filmik na sobotne popoludnie a jedno pozretie. Rozhodol som sa nebyt moc kverulantsky a hrabat sa v nedomyslenych picovinkach, ktore mi inak vadia. Celkom mi to sadlo a ked to porovnam s akcnymi filmami B kategorie dnesnej doby, tak som spokojny. Chcel som dat tie tri aj som ich povodne dal, ale sere na to pes. Je to fajn... ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Speed 3: Heist? Dajme tomu. Slušná jednohubka, ktorá nenadchne, ale ani neurazí. Vďaka dobrému castingu a rýchlo odsýpajúcemu príbehu dokonca celkom pobaví. U mňa je to tak medzi tromi a štyrmi hviezdičkami, ale nakoniec dávam iba tri, pretože (očakávaný) happyend bol na môj vkus až príliš nasladlý. 65 % ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Překvapivě kvalitní videobéčko, které svou vyšší kvalitou hodně překvapí. Herecká sestava je zajímavá, ale co je zajímavější filmu opravdu až na nějakou tu logickou dírku nemůžu nic vytknout. Jeffrey Dean Morgan v hlavní roli obstál a jak tady diváci píšou škoda že neproběhl nějaký ultimátní fight Bautista Carano. 60% ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Hehe !! Tak máme tady film o tom jak pár lidí musí unést autobus páč se jim vyvrtnul plán. Takže. Velká část děje se odehrává v autobuse. Nechápu tady srovnávání s Nebezpečnou rychlostí. Tam autobus nikdo neunesl. A jo táák. Vlastně je tam autobus tak tam napíšu, že je to vykrádačka Nebezpečné rychlosti. Je to vlastně to samé jako když je v hororu monstrum co chodí po nohách a má masku tak je to inspirace Predátorem. Nebo film o mafiánech si automaticky přirovnám ke Kmotrovi ikdyž to s ním nemá nic společného. No, ale dost rýpání. Film je dobrej. De Niro tomu dává šmrnc a tak trochu hajzlíka si zahrál s chutí. Bautista jako magor dobrý a Morgan výborný. Co možná zamrzí je, že si Bautista pěstně nezalaškoval s hlavním hrdinou nebo s nádhernou Carano. Stopáž je střídmá a utíká i díky tomu, že každá postava má něco do sebe. Je to béčko jak vyšité, ale dobré béčko. Hodně silné tři, ale dávám slabé čtyři................... asi dobré rozpoložení. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Sice hvězdně obsazený snímek, ale jak když koukáte na akční béčko. Nic převratného pod sluncem. Bandě zlodějíčků nevyjde loupež v kasínu a tak se rozhodnou zdrhnout místní mhdéééé :-D Jenže nasra*ný majitel kasína se nechce tak lehce vzdát a snaží se prachy dostat z5 za každou cenu! A ten konec? Úplně jsem z něj zvlhnul... 40% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Číslo autobusu na jeho střeše stále cestuje. Jednou je vpředu, pak je vpředu a zároveň uprostřed atd. Navíc se mění i typ autobusu, což se dá poznat podle vzduchotechniky na střeše (hrb ve středové části střechy). (Endrju)

Reklama

Reklama