Reklama

Reklama

Jeffrey Dean Morgan hraje hlavní roli Vaughna - krupiéra v kasinu, kterému štěstí zrovna nepřeje. V zoufalé snaze sehnat peníze na operaci své nemocné dcery se Vaughn spolčí s kolegou z práce, aby kasino vykradli. Loupež se ale zvrtne a Vaughn i jeho parťák jsou nuceni unést městský autobus a pokusit se o téměř nemožný útěk. Robert De Niro ztvárňuje Papeže, nelítostného a zvráceného majitele kasina, který se nezastaví před ničím, jen aby získal své peníze zpět. (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (137)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Konečne jednoduchý akčný film, ktorý ma aj čo ponúknuť. Neviem či ty Béčkari za písacím stolom rátali s takýmto vydareným castingom, ale ten všetko zachraňuje. Jeffrey Dean Morgan prchá pred De Nirom v štýle Nebezpečnej rýchlosti (čo nevidím ako mínus) a celkom slušne im sekunduje fešanda Gina, či drsňák Bautista. Slušná jednohúbka s dobrou atmosférou, nejakým tým napätím, prekvapením a vydareným koncom. 80% - 4* ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Speed 3: Heist? Dajme tomu. Slušná jednohubka, ktorá nenadchne, ale ani neurazí. Vďaka dobrému castingu a rýchlo odsýpajúcemu príbehu dokonca celkom pobaví. U mňa je to tak medzi tromi a štyrmi hviezdičkami, ale nakoniec dávam iba tri, pretože (očakávaný) happyend bol na môj vkus až príliš nasladlý. 65 % ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„VŠECHNO CO CHCE TÁTA UDĚLAT, DĚLÁ PRO TEBE…“ /// Svižný vyprávění o chlapíkovi, kterej ze zoufalství vyloupil kasíno. Nejedná se o loupežnickou selanku, takže průser na sebe nenechá čekat, a já těm sráčům celkem fandím. Fór (ten příběhovej) je v tom, že po nich nejdou jenom poldové, takže se nejedná vo biják pro náročnýho diváka, ale máme tady poctivý béčko, jehož rejža si zaslouží dostat šanci. Na sráče si hraje de Niro, na hrdinu (prej) sexy Jeffrey a zbytek je nezávadnej. Stejně jako pointa, která si to štráduje po hraně mezi překvapením a patosem. Jakožto optimista jsem všema čtyřma pro. Takže hezká 3*. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju adrenalin, proto jezdím sockou. 2.) Parchant má raka a chci se stát fotrem roku. 3.) Thx za titule „Rejma“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem viděl jeden díl z toho úžasného seriálu Specialisté, kde taky nějací magoři unesli autobus, ale tam si to aspoň nehrálo na nějaké veleumění, veletoče v uvažování ostav na poslední chvíli, a taky tam nehráli žádní áčkoví herci (Dejdar vskutku áčkový herec není). Tohle je naprosto příšerný, přímočarý příběh bez nějakého twistu (kromě scenáristických obezliček, jež nedávají smysl - třeba jak věděl dopředu, který autobus tam zrovna pojede?, děcko v autobuse ve tři ráno samo? apod.), navíc děsně černobíle podané, takže všechna „moudra“ vyzní jak z parodie. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Za mě moc příjemné překvapení. Příběhově sice film nepřináší nic nového, ale je velmi kvalitním mixem Dannyho parťáků a Nebezpečné rychlosti. Film má dynamické tempo, které diváka nenechá pomalu ani vydechnout, jsou zde i překvapivě dobří herci ať už vynikající De Niro v roli Mafiánského bosse, roztomilá a férová policistka Gina Carano, nekompromisní De Nirův kumpán Morris Chestnut, který nemilosrdně odrovná každého a dvojice únosců kde Dave Bautista je klasický vražedný šmejd a Jeffrey Dean Morgan je sympatický bývalý voják, který potřeboval peníze pouze pro záchranu své nemocné dcery ( Nikdy jsem únosci nefandil tak moc jako zde). Akce zde mohlo být více, ale potěší slušná přestřelka, nekompromisní likvidace a velmi dobře vymyšlený útok policistů na autobus a to celé v Rkovém obalu ( přehnaně brutální však film není). Velkým plusem jsou i nečekané zvraty, především ten závěrečný vrazí divákovi sekeru do palice, aby si uvědomil, že za filmem úplně hloupí lidé nestojí. Super béčko a na oddychový večer doporučuji. 75% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Číslo autobusu na jeho střeše stále cestuje. Jednou je vpředu, pak je vpředu a zároveň uprostřed atd. Navíc se mění i typ autobusu, což se dá poznat podle vzduchotechniky na střeše (hrb ve středové části střechy). (Endrju)

Reklama

Reklama