Reklama

Reklama

Špičková agentka americké CIA Alice Racine (Noomi Rapace) je po nevydařené akci přeřazena do londýnské kanceláře. Po dlouhém čase ji kontaktují bývalí nadřízení, protože se dozvěděli o zvýšené aktivitě v prostředí radikálních militantních skupin. Alici se podaří lokalizovat hlavního podezřelého, ale během jeho výslechu přijde na to, že ji někdo podvedl a ven unikly přísně tajné informace. Najednou se ona sama ocitá v ohrožení a musí udělat vše proto, aby zabránila připravovanému útoku na Londýn. Závod s časem začíná... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (243)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Solidní popcornová špionážka, ve které skoro všechno dopadne tak, jak čekáte, ale zároveň se něco vyvine úplně jinak, což potěší. Noomi Rapace je výborná a bylo příjemné vidět od Michaela Apteda staromódně podané, nepřepísknuté a v rámci žánru uvěřitelné akční scény. Finále v Praze by mi udělalo větší radost, kdyby se o nás nemluvilo jako o východě. No co. Aspoň že u řeky máme skvělý štrúdl. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být něco jako Bourne, ale místo toho se podařilo něco mezi Sentinelem a Salt. S dobrými herci ve svých typizovaných rolích (Malkovich, Douglas, Collette), kterými vlastně nejde udělat krok špatným směrem. Bohužel je ale špionská jízda málo akční a dějově příliš překombinovaná (především co se postav týče), i když s motivacemi, které dávají smysl a i s trochu přimhouřeným okem nutí k zamyšlení. Bohužel slibný rozjezd a vynikající scénu v hotelovém pokoji potom k zemi drtí spousta divných náhod a reakcí hrdinů. Tak trochu vážně se beroucí báchorka na sobotní odpoledne. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Když máte chytře napsaný příběh, k tomu prvotřídní hereckou sestavu a atraktivní kulisy na 90 minut, to se hraje samo, pro diváka to ubíhá ve svižném tempu. Přidáte pořádnou dávku napětí, nějaký zvrat a špetku humoru, tak to nemůže dopadnout fiaskem. Noomi Rapace suverénní, John Malkovich zábavný a Orlando Bloom netypický. Mně se ten film líbil docela dost. Michael Apted se s námi rozloučil více než důstojně. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Staromódny akčný špionážny triler, ako z 90. rokov, ale zaobalený do "moderného hávu" medzinárodného terorizmu. So všetkými klišé, ktoré k tomu patria a nakoniec je to tak asi aj dobre. Že vám záverečný zvrat dôjde o čosi skôr, že záverečný súboj skončí v realite nepravdepodobným výsledkom a že sa tu hrá na záchrany v poslednej chvíli a obligátny final countdown, bude súčasťou hry, akú buď prijmete, alebo snobsky odmietnete. Ak vopred viete, čo očakávať, tak si túto jednohubku v Londýne užijete radi aj v budúcnosti v televízii. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Angličtí producenti si odškrtli jednu čárku za genderově vyváženou roli aktivně jednající silné ženské hrdinky, scénárista Peter O'Brien do sebe zamotal trocha konspiračních teorií, trocha trendy námětu současné vlny teroristických útoků a bohužel tam napasoval i Prahu (máme fakt na Západě skvělou pověst)...herci ucházející a obsazení v podstatě hvězdné...co je to ovšem platné, když Unlocked je akční thriller, kde většina věcí i akcí je jednak klasicky neuvěřitelných, ale druhak i k smíchu...finále na schodišti included... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (16)

  • Natáčelo se od 3. listopadu 2014 do 17. ledna 2015 v Česku (Praha) a Anglii (Londýn). (Varan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 24. dubna 2017 na Bari IFF ve městě Bari v Itálii. (Varan)

Související novinky

Zemřel režisér Michael Apted

Zemřel režisér Michael Apted

09.01.2021

Ve věku 79 let zemřel britský režisér a producent Michael Apted. Rodák z hrabství Buckinghamshire započal svou kariéru v televizi, brzy se však proslavil sérií časosběrných dokumentárních filmů „Up“… (více)

Reklama

Reklama