Reklama

Reklama

Šílenství Debory Loganové

  • Česko Šílenství Debory Logan (více)
Trailer

Studentka medicíny Mia (Michelle Ang) konečně našla zajímavé téma pro svou práci. Rozhodla se s pomocí několika přátel natočit dokument o projevech Alzheimerovy choroby. Několik následujících měsíců budou sledovat každodenní boj s touto nemocí v rodině Loganových. Deborah Logan (Jill Larson), která je v péči své dcery Sarah (Anne Ramsay) a nedávno jí byla tato choroba diagnostikována, je více než vhodným studijním materiálem. Je tu však háček, nad Deborou postupně přebírá kontrolu i něco jiného než tato choroba. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Podľa popisu to vôbec nevyzeralo zle, o to viac som zostal zaskočený, že čo som to vlastne pozeral. Spočiatku to vyzeralo fajn a dramatická forma pseudo-dokumentu sa mi celkom pozdávala, avšak potom začala prerastať do akéhosi mysteriózneho thrilleru (to bolo ešte stále znesiteľné), no keď sa z toho v poslednej tretine stal nechutný horor, tak to už bolo naozaj na mňa moc. Normálne som z toho zostal taký znechutený, že nie som ochotný dať tomu ani len tú blbú 1* za sľubný začiatok! ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Páni, tak tohle pro mě bylo velmi příjemné překvapení. U hodnocení 54% jsem nečekal samozřejmě nic převratného. Nic převratného jsem také nedostal, ale rozhodně se jedná o jeden z těch lepších found footage hororů. Vlastně myslím, že bylo všechno velmi dobré. Příběh se mi moc líbil, párkrát jsem měl i husí kůži a bál jsem se nebo se cítil nepříjemně. Jill Larson byla naprosto výtečná! Děsivá! Samozřejmě, snímek měl i své slabší chvilky a slabší scény, ale minimálně první hodina by klidně zasloužila i 5*, závěr to trošku srazil, ale i tak je to podhodnoceno. Super děsivý horor. ()

Reklama

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Principiálně nejde o nic nového, co by člověk již několikrát neviděl. Díky ale vcelku zajímavému příběhu to člověku do poloviny filmu nepřijde a až pak postupně princip zjišťuje. Jen, aspoň v mém případě, je již tak ponořen do filmu, že to sice postřehne, ale je mu to již tak nějak jedno. Může za to gradace atmosféry, která se vlastně postupně stupňuje již od prvních minut. A neméně za to může Deborah Logan, kterou její představitelka Jill Larson zahrála perfektně. Pro mě tak dobře, že jsem měl nepříjemný pocit vždy, kdy se objevila v záběru a ani se nemuselo nic stát. Jsem také rád, že found footage zde nebylo přehnané a někdy jsem měl problém rozeznat, zda záběr "točí" herci a nebo jde o klasickou kameru, což bylo příjemné. Poslední půlhodina je důvodem o bod vyššího hodnocení. Atmosféra tísnivá, pár záběrů se mnou trhlo a celkově jsem se cítil tak nějak nesvůj. To od hororu čekám a jsem za to ochoten pro to přivřít oči před věcmi přitaženými za vlasy. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Ale jóó. Já ty FF moc nemusím, ale nedávná mega pecka Pod zemí mě strhla a říkal jsem si že další FF tak výborný nebo aspoň z části tak dobrej zas dlouho nebude. A hele, The Taking je opět celkem solidní podívaná. Není to pecka jako Pod zemí, ale koukalo se na to dobře. Slušný psycho s bábou !! Místy jsem zavíral oči. 4*. Spokojenost. ()

KUFI 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprumerny ff. Narozdil od ostatnich se mi libila prvni pulka filmu a ta druha me vyslovene otravila. Nejradsi mam totiz u hororu to pocatecni napeti kdyz se pribeh rozjizdi a naznaky ze "neco neni v poradku". Ovsem jakmile se zacne lamat chleba a prejde se na akcnejsi ton, tak ono napeti opadne a nastoupi misto toho debilni sceny (v drtivy vetsine pripadu). Coz je presne pripad i tohohle filmu. Kdyz ta vyzabla baba bloumala po dome, tak mi stali vsechny chlupy na koulich. Ke konci kdyz se litalo po jeskynich a baba pozirala lidi na potkani, tak nastoupilo nutkani film pretacet dopredu a u titulku uz jsem podrimoval. Film pozvolna presel z poctivych 4 hvezd na jednu, max dve. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (5)

  • Film sa natáčal v Severnej Karolíne v USA. (EvilMatus)
  • Film nebol premietaný kritikom. (BoredKid)
  • Film bol venovaný babičke Denise Robitel, režiséra Adama Robitela, ktorá zomrela 17. septembra 2012. (EvilMatus)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno