Reklama

Reklama

Captain Marvel

  • USA Captain Marvel (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Snímek Captain Marvel se odehrává v devadesátých letech dvacátého století a je tak zcela novým dobrodružstvím z dosud neviděného období filmového světa Marvel. Film sleduje příběh Carol Danversové, ze které stala jedna z nejmocnějších superhrdinek světa. Když Zemi zasáhne mezihvězdná válka mezi dvěma mimozemskými rasami, Danversová se ocitá s malou skupinou spojenců přímo v srdci konfliktu. (Falcon)

(více)

Diskuze

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Captain Marvel měla 53% Want See. Svého času měla přes 70%, a potom to klesalo a klesalo (v rozmezí dvou dnů) až na 24%, takže bylo jasně vědět, že to je trollení. RT následně celou tuto kolonku úplně zrušili. Nicméně to neznamená, že měl film 53%. Jen to, že ho chtělo vidět 53% hlasujících.

 

Ale jinak ano. Brie se v poslední době chová jako naprostá feministická blbka.

na příspěvěk reagoval CvokCZ

Clark_Kent

Clark_Kent (hodnocení, recenze)

Prometheus69

To bude úplně jiná rasa. Ta z čarodějek má takovej protáhlej ksichtík. Právě tahle z Captain Mavel - Chewie mě hrozně připomíná kočku co jsem jako mladej měl moc rád. Byl úplně podobně zbarevenej, taky do rezata. 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Uživatel Clark_Kent smazal svůj příspěvek.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Clark_Kent

:-D je pěkný že MCU rozjelo kampaň na Goose :-D celkem originální, jestli pak jednou DCEU bude dělat něco podobného na Brainiaca a jeho Koko

na příspěvěk reagoval Clark_Kent

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

Ratemus

Na web prý unikly potitulkové scény z Cap Marvel respektive spíš takový popis na utube... nevíš o tom něco náhodou, nejde mi to najít? Dík

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

jhr

Tohle opravdu jemu vysvětlovat nemusíš, jemu stačí že jde o marvelovku... Gunna kritizuje že je pedofil ale Spacey a Singer mu nevadí jelikož tu pro mcu nic neudělali..kam vítr tam plášť

na příspěvěk reagoval jhr

Clark_Kent

Clark_Kent (hodnocení, recenze)

Ratemus

Rozumím Disney jsou takový rozevlátý a kolikrát i dost urážlivý. Na monotónní ksichty se dá zvyknout celkem rychle, ovšem víme, že se spousta jiných třeba bude zase přetvařovat. Jak píšeš ohledně Supermana třeba nebo Batmana například. Ano stále a pořád se mezi námi pohybují jedinci co jsou pravděpodobně vševědoucí a nebo maj tak vynikajcí odhad a uch na trailery a tv- spoty co dávaj neuvěřitelný bomby. Tady se občas taky objevují hodně brzké recenze a dojmy, což zní prapodivně. 

Clark_Kent

Clark_Kent (hodnocení, recenze)

Prometheus69

No upřímně já to myslel i trochu z té stránky originality. Co se týče tohohle- https://thepopcultist.wordpress.com/2013/03/22/captain-marvel-the-most-contested-name-in-comics-history/?fbclid=IwAR1n3VVObIEiVybSC5KpJFhMHLqaAicRWLOi5cMemVlMl5cT3pk4ZP5SfrU

To moc jedinců taky neví, pokud s teda hlouběji nezajímají. Ty ostatní srajdy okolo toho co ted jsou, tam hraje opět ta oblíbenost a neoblíbenost. To, že se Marvelovci navážejí opět do konkurence a naopak to je hold dnešní doba. Ohledně toho mlžení, tam jsou určitě vynikajcí i Warneři. Co je ta zkratka FKN ??? Něco mě napadlo, ale radči si to nechám jěště pro sebe.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

woodsman

Ne je to cílený útok a důvody jsou jen politické. To je reálný stav dnešní Ameriky. Dělají to obě strany ale podle mě není správné, aby na ní takto útočili jen proto, že má jiné politické názory než oni. Jenže respekt a tolerance je dnes minulostí. Ten film může být dobrý i špatný. Ale zhazovat ho jen z důvodu ideologie nikdy k ničemu dobrému nevedlo. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Uživatel jhr smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Marvel je v problémech

Marvel je v problémech

02.11.2023

Marvel Studios pod hlavičkou Disney ještě před pár lety byly doslova Midasovou rukou a čeho se dotkly, to přineslo obří divácký úspěch a vyšší stovky milionů dolarů na tržbách z kin. To ovšem už… (více)

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

30.08.2023

Sezóna dlouhých stopáží rozhodně nekončí a už brzy nás po tříhodinovém kolosu jménem Oppenheimer čekají další obsáhlá dramata – Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce (206 minut) a Scottův Napoleon … (více)

Barbie má miliardu

Barbie má miliardu

07.08.2023

Ačkoliv Margot Robbie studiu Warner Bros., když pro projekt sháněla financování, slíbila, že Barbie může vydělat miliardu, sama tomu příliš nevěřila. Měla ale pravdu. Komedie na motivy ikonické… (více)

Reklama

Reklama