Reklama

Reklama

Captain Marvel

  • USA Captain Marvel (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Snímek Captain Marvel se odehrává v devadesátých letech dvacátého století a je tak zcela novým dobrodružstvím z dosud neviděného období filmového světa Marvel. Film sleduje příběh Carol Danversové, ze které stala jedna z nejmocnějších superhrdinek světa. Když Zemi zasáhne mezihvězdná válka mezi dvěma mimozemskými rasami, Danversová se ocitá s malou skupinou spojenců přímo v srdci konfliktu. (Falcon)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (968)

POMO 

všechny recenze uživatele

Sympatická oddechovka bez velké dramatizace Avengerů, kterou ale nepotřebuje. Emocionálně rozebírá pouze hlavní postavu, ostatní jsou buď pro pobavení, nebo záporáci s plánem překvapit. Zasazení do Los Angeles (a pouštního okolí) devádesátych let nabízí spoustu cool vtipů, určuje celkový odlehčený tón filmu (Samuel je nesmrtelný!). Tím mě Captain Marvel bavil nejvíce. A Brue Larson moc fajn. Že do její role nevybrali supersexyci typu Amber Heard filmu jenom prospívá. Larson je lidovější, přirozenější a cute. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Zaručeně nejslabší Marvelovka, kde každý záběr trvá o pár zlomků vteřiny déle, než měl, chybí tomu jakákoliv šťáva a vše je průhledné jak nic. Hrdina bez konfliktu s nadstřelenými schopnostmi - může být něco míň zajímavého? Líbila se mi tečka "nemusím ti nic dokazovat", to bylo osvěžující. A že jsem osvěžit potřeboval. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Minimálně jeden velkej zvrat a obrácení důležité dějové linie v podstatě naruby jsem fakt nečekal, stejně jako dvě sakra dojemný scény. S čím už jsem ale pochopitelně tak trochu počítal, byla sympatická hlavní hrdinka PLNÁ EMOCÍ, super komediální timing a výbornej soundtrack. Jen té epičtější vesmírné akce mohlo být trošku víc, a mohla být lépe vygradovaná v užší spolupráci s orchestrální hudbou. Ale to jsou jen detaily. Captain Marvel je pekelně zábavná comicsovka, která mi zas a znova utekla subjektivně tak za cca 10 minut. A nikdy bych nečekal, že na marvelovce ocením profesionální práci se zápletkou a cool změny ve scénáři oproti předloze. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Očekávaný marvelovský mix akce, napětí a vtípků někde mezi SW, Muži v černém a Supermanem. Asi nejlepší na celém filmu je fakt, že na začátku jsou rozdány karty, kdo je kdo, ale postupně se ukazuje, že škatulky s nápisy Dobro a Zlo se dávají nebezpečně do pohybu. Koneckonců ani bratr Jonese není tak docela jeho čistokrevným bratrem. Objektivně 3*, pro fanoušky comicsů a Marvelu jednu navrch. Děkujeme, Stane. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Oproti iným marvelovkám Captain Marvel jednoducho chýba svižnosť a akcia. A i keď k nej na konci príde, Carol je jednoducho príliš OP. Ale inak sa prvý diel tejto superhrdinky viac-menej nevymyká zo štandardov MCU. Nie je to samozrejme žiadne Infinity War, ale to som ani nečakal. A Brie je ako Captain Marvel úplne o.k., nemám s ňou žiaden problém. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (89)

  • Hvězdné síly Kree mají k dispozici rozmanité množství zbraní. Velitel Hvězdných sil používá gravitační rukavice, pistoli a dýku, zatímco Korath (Djimon Hounsou) je vyzbrojen pistolí a dvěma meči a Minn-Erva (Gemma Chan) má pro změnu odstřelovací pušku a pistoli. Skrullové používají pušky a pistole a také ochromující pušky a elektrické obušky. (Falcon)
  • Jude Law (Yon-Rogg) ztvárnil svou vůbec první komiksovou roli. (Ratemus)
  • Natáčelo se od 19. března do 6. července 2018 v Kalifornii. (Varan)

Související novinky

Marvel je v problémech

Marvel je v problémech

02.11.2023

Marvel Studios pod hlavičkou Disney ještě před pár lety byly doslova Midasovou rukou a čeho se dotkly, to přineslo obří divácký úspěch a vyšší stovky milionů dolarů na tržbách z kin. To ovšem už… (více)

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

30.08.2023

Sezóna dlouhých stopáží rozhodně nekončí a už brzy nás po tříhodinovém kolosu jménem Oppenheimer čekají další obsáhlá dramata – Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce (206 minut) a Scottův Napoleon … (více)

Barbie má miliardu

Barbie má miliardu

07.08.2023

Ačkoliv Margot Robbie studiu Warner Bros., když pro projekt sháněla financování, slíbila, že Barbie může vydělat miliardu, sama tomu příliš nevěřila. Měla ale pravdu. Komedie na motivy ikonické… (více)

Reklama

Reklama