Reklama

Reklama

Avengers: Endgame

  • USA Avengers: Endgame (více)
Trailer 1
USA, 2019, 182 min

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Benedict Cumberbatch (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hrozivé události způsobené Thanosem, který vyhladil polovinu života ve vesmíru a silně oslabil Avengers, vedou zbylé superhrdiny k tomu, aby ve strhujícím finále 22 filmů studia Marvel zvaném Avengers: Endgame sebrali poslední síly a pokusili se vrátit úder. (Falcon)

Diskuze

Wallis3

Wallis3 (hodnocení, recenze)

Darren98

Ty brďo, zadej si avengers endgame, fanouskovské teorie, a musí ti toho vyjet šest půlek o čemkoliv. Jak jsem psal, Rusóovci to skládali horem spodem bez ladu a skladu, jen aby se jim to hodilo.

na příspěvěk reagoval Darren98

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Komi98

na mě to působí jako Cap 2, ale ano to létání kolem trosek vypadá tak trochu Spidermanovsky ale třeba prostě jen padá odněkud z letadla zničenhé

Komi98

Komi98 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Jo, tam byl někdo rychlejší.

 

Každopádně... Kurva, to vypadá božsky. :DD

I když.... Celý trailer krom pár závěrečných scén jsem si říkal, proč něco takového Marvel nenatočil už dávno. Proč není těch filmů v MCU více. Pak ale přišla závěrečná část se scénami letící Black Widow mezi troskami a říkám si "ehm", "ehm".. Nevím, jestli něco tam takového úplně má být. :D

na příspěvěk reagoval Ratemus

Darren98

Darren98 (hodnocení, recenze)

Wallis3

Můžu se zeptat na ty fanouškovské teorie? Já nikde na internetu nemůžu najít vysvětlení toho, proč ta jediná možnost z 14 000 605 musela vyjít takto. Věc co mě na Endgame zajímala nejvíc, a dokud nic nenajdu tak se bojím že ty kecy vážně vyšly naprázdno.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Wallis3, Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Darren98

no, takhle...byl v kině od prosince do srpna...no uvidíme, museli bychom porovnat kde byl Avatar s tržbami ve stejný den co poslední den Endgame

Darren98

Darren98 (hodnocení, recenze)

Ratemus

On měl taky? Na boxofficemojo píšou že půl roku, ale u Endgame zase nemají napsané promítání prodloužené verze zvlášť, tak nevím. :D Já na Avatarovi nebyl v kině a nevím jak to s ním bylo, ale zajímá mě jestli by Avengers měli to druhé vydání, pokud by nebyla šance na nový rekord, kdyby třeba Avatar nikdy nebyl.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Ratemus

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

CarnTheNunya

ááá ty si mladý, nezkušený a tak nevíš, že blbové se volí, dosazují se na vysoká místa a podlézá se jim, takže dohadování je to nejmenší zlo. Taková slušnost, poctivost, inteligence a i pravda a láska, ty chcípli, byli brutálně zavražděny, znásilněny a jejich zohavená těla, byla vystavena na náměstí a lidé po jejich mrtvolách hází rajčata a kamení. 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Hele pokud je to brak tak je to brak... Jen protože se to nelíbilo tobě že? No jo, pro jiné je zase brak něco co se líbí tobě... Pro mě je brak taky plno věcí... Je to normální, ale věřím že dospělá i jako Myman man a Červenoslipák a určitě i Hrdymarvelak ti podrží protože budou souhlasit

na příspěvěk reagoval Prometheus69

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Ratemus

I kdyby psal naprosto bezchybně, jeho argumenty budou stále snůškou nesmyslů a blábolení, které prakticky nikdy nedává smysl.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Darren98

Darren98 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

To ani nevím že tak často říkají, jen všude vidím dokola tu jejich fotku jak se na culí na nějakého interviewera jakože chystají plány které nikomu neprozradí. :D Jejich práce s MCU se mi docela líbí až na to, jak jejich Civil War (s procpaným Spider-Manem) odporně navazuje na Age of Ultron, a že 1 z 14 000 605 nakonec asi vážně nemělo vysvětlení. :/

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Wallis3

No, Defoe má možná pravdu, jako v nějaké roli bych ho rád viděl, je dobrej herec ovšem co se týká Hulka tak s ním problém nemám. Mcu nemůže dělat sólové filmy a je úžasné že i přesto se mu věnují a v rámci mcu si prošel cestou vývoje. Navíc profesor Hulk vychází přímo z předlohy, Ferigno by si možná měl přečíst předlohu.. Mcu jde stále kupředu a vyvíjí se a bylo by fakt divné a nudné vidět pořád stejné postavy bez nějakého posunu..

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Wallis3

No já mám nevýhodu že pokud se adaptuje mnou oblíbená věc, většinou jsem zklamaný protože mám větší nároky, což je třeba Hobbit, Age of Ultron, Iron Man 3... Na druhou stranu poslední dva díly Avengers se mi moc líbily a považuji je za jedny z nejlepších superhero filmů, ale to je můj subjektivní pohled na věc.. Aquaman se mi taky moc líbil.. Zaklínače předlohu neznám takže to bude pro mě úplná novinka, ovšem od seriálu pána prstenů čekám hodně, má to být v době druhého věku což je super

Wallis3

Wallis3 (hodnocení, recenze)

Ratemus

V lecčem máš opravdu to teda jo. Akorát já už nic neočekávám, spíš převládá zvědavost. Po zklamání ze Star wars, kde jsem v očekávání byl Avengerech (myslím následný díly, filmech od DC, za mě Aquaman byl světlou a zábavnou výjimkou) už ani neočekávám nic od Zaklínače ani seriálu Pána prstenů (tam mi to zabil Hobit) ale zvědavost je zákeřná lidská vlastnost :-)

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Wallis3

To zase ne, třeba plno komiksovek se mi nelíbí, např Age of Ultron, Iron Man 3, liga... Ano čtu komiksy a mám si dovolím říct přehled, ale nehodnotím vše max body... Samozřejmě že na každý film existuje kvantum fan teorií, ty máš jistě taky nějaký teorie když se blíží tebou očekávaný film nebo obecně po filmu, na tom není nic špatného hlavně když teoretizují fanoušci. Koukal jsem že jsi fanoušek Pána prstenů, to já taky, jistě máš nějaké teorie co bys rád v blížícím se seriálu, nebo ne... O agresivitě vím víc než si myslíš ale o tom se nechci rozepisovat.. A oblblej nejsem, mezi top žánry mám úplně enco jiného, superhero je jen zábavný průmysl, si e to nehodnotím tak jako ty, ale taky ne úplně max hodnocením

na příspěvěk reagoval Wallis3

Související novinky

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

25.05.2024

V minulých letech se komiksácké studio Marvel s oznamováním nových projektů trošku urvalo z řetězu. Po vrcholné éře, kdy hlediště kin praskala ve švech pod nápory chtivých diváků, kteří potřebovali… (více)

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

26.02.2024

Loňské stávky se nějak podepsaly snad na každém natáčení. A čím větší produkce, tím více studia pravděpodobně krvácela, když se práce na filmu zastavily. Své o tom ví Ridley Scott, který loni na… (více)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Scorsese vs. Marvel znovu

Scorsese vs. Marvel znovu

31.10.2023

Pár let staré komentáře Martina Scorseseho k Marvelu, vůči němuž se režisér ohradil a filmy studia označil za pouťové atrakce spíš než filmy, jsou dobře známé. Teď ale do kin zamířil snímek Zabijáci… (více)

Reklama

Reklama