Reklama

Reklama

Avengers: Endgame

  • USA Avengers: Endgame (více)
Trailer 2
USA, 2019, 182 min

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Benedict Cumberbatch (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hrozivé události způsobené Thanosem, který vyhladil polovinu života ve vesmíru a silně oslabil Avengers, vedou zbylé superhrdiny k tomu, aby ve strhujícím finále 22 filmů studia Marvel zvaném Avengers: Endgame sebrali poslední síly a pokusili se vrátit úder. (Falcon)

Diskuze

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Já zůstanu u mého pohledu že to jak Loki zdrhnul tak vymazali tím, že se vrátili ještě dál :) :D 
Jak jinak by Tony (který měl umřít) by se setkal se svým otcem? :) Podle mě prostě cíl byl udělat setkání Tonyho s otcem a toho Lokiho jen využili jak to zasadit 

na příspěvěk reagoval CarnTheNunya

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Bylo jasně řečeno že Kameny se musí vrátit a nesmí se stát nic jiného než se v minulosti stalo. Jenže ono se stalo, teserakt ani Loki neskončili v asgardu. Ohledně teseraktu tak vznikla AR. Protože se jim nepodařilo získat Space Stone museli jít dál do 1970 kde vytvořili další AR když vzali teserakt jenže tuto AR Steve napravil a vymazal vrácením teseraktu zpět...jenže v roce 2012 ohledně teseraktu už prostě běží AR...lze to vidět krásně na následujícím návratu do asgardu v 2013, tedy rok po New Yorku, tam už Loki je vesele vězněn v asgardu, čili prostě jeho útěk je oslí můstek pro seriál a zároveň vznik AR

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Já si prostě myslím že ta krádež Teseractu Lokim, tak sloužila jen k tomu, aby se Tony mohl vrátit ještě zpět a jakože ukázat jeho střetnutí s rodičem. Než že by chtěli ukázat jak Loki utekl, prostě ho jen využili jako postavu která zdrhla z "místa" a nemusela někam běžet protože by jí i tak doběhl Tony nebo Kapitán. 

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Nu.Fylyp

Ale když se Tony a Steve vrátili do roku 1970 tak vlastně Teseract vzali, takže když to tak vezmu tak Loki ho získat nemohl :D 

na příspěvěk reagoval CarnTheNunya

Nu.Fylyp

Nu.Fylyp (hodnocení, recenze)

Prometheus69 , Ratemus

navyše to bol Loki z inej časovej línie takže sa mohlo v jeho línii kde v roku 2012 zdrhol s Teseractom stať všeličo ..nemusí to znamenať, že práve ten Loki sa musí objaviť v línii kde Tony luskol ale keď už aj trailer na Spider-Mana uviedol alternatívne reality tak kľudne môže

na příspěvěk reagoval Kincl

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

Ratemus

Přesně tak, to by se mi líbilo, nebo třeba kdyby se v polovině filmu ukázalo, že někde v polovině by se ten zlý s ním vyměnil a zneužíval Spíďu v boji proti hodnému :D

Tím pádem, pokud se potvrdí alternativní reality jako skutečnost (mimo endgame) tak počítám že Loki z EG se přesune do hlavní MCU reality a o něm bude ten seriál.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

Jen jestli Mysterio s těmi alternativními realitami nekecá :D i když popravdě jako hrdina by se mi líbil, byla by to zajímavá změna a třeba katalyzátoremk jeho přeměně na dobráka, by mohla být snaha napravit ty potíže s realitami. Ještě lepší by bylo, kdyby se střetl sám se sebou :D

na příspěvěk reagoval Ratemus

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

dragon94

Ja si myslím, že DC už vzdalo akékoľvek pokusy o prepojený universe ako to má Marvel. Robiť filmy a na pokračovanie, ktoré nezapadajú do deja k ostatným filmom, to im ide a vychádza Ale filmy patriace k väčšiemu celku... na to nemajú už odvahu.

Uživatel BMW12 smazal svůj příspěvek.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Diky těm AR tak nějak věřím že vrcholem nového směru bude Secret wars, tedy Beyondeři. Možná uvidíme armádu Thórů z různých realit

Uživatel tomas.malo smazal svůj příspěvek.

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

dragon94

Veľmi odvážny krok! Osobne som ale sklamaný, lebo som veril, že s alternatívnymi vesmírmi a realitami ako prvé príde DC prostredníctvom Flasha.

Holt, Marvel zase vypáli rybník DCčku :-)

na příspěvěk reagoval dragon94, Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

cernakus

Tak já třeba Vertigo miluju ale nepočítal bych ho přímo za Dc...když se řekne Dc tak se většinou myslí pláštěnky a ne třeba Vendetta nebo Sandman i když tam více méně taky patří...

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Ratemus

Některé co jsi uvedl jsem četl, některé ne. Na ty kouknu díky za tipy.

 

DC nemám rád kvůli těm dvoum hlavním pláštěnkářům tam (dobře to co na nich nemám rád shrnuje HISHE v scénách v kavárně) a přílišné Zemocentrovosti (v Marvelu není Země ani zdaleka tak klíčová pro dění ve vesmíru, jak je tomu v DC), ale je to také pragmatická volba. Lidský život není dost dlouhý na to, aby rozumně vstřebal Marvel (a to za předpokladu, že bych se čtením komiksů živil, tj mohl tomu věnovat přes 2500 hodin ročně). DC je přitom tak třikrát větší (a to včetně silně odlišných jinosvětů jako například od Gaimana). Marvel se mi navíc zdá takový více stravitelnější.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Ty vole, nejpoužívanější hláškou superhero filmů je World needs...iron man, Heroes, Superman, Avengers, X-Men,

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

cernakus

To mi povídej, v tom případě doporučuji, pokud jsi to nečetl, realm of war a kings not War, samozřejmě Avengers od Hickmana, Age of Apocalypse (za mě nejlepší event) a onslaught a možná by se ti líbila Last planet standing což je o boji nejrůznějších entit a Celestials proti brutálně nazranemu galactusovi...já tu kosmickou část také můžu ale dnes si už hodně vybírám co se týká Marvelu a Dc...a vůbec proč nemáš rád Dc?

na příspěvěk reagoval cernakus

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Mutants are coming.. Mutants are coming...

Je to odvážný krok. Velice odvážný krok, ale Marvelu věřím, že ho provedou správně.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, tomas.malo

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Ratemus

V podstatě jen ty, kde nějakým způsobem figurují kosmické entity. Fakt je, že jsem se k tomu dostal přes Thanose v Infinity Gauntlet (původní komiks z 90tých let) a protože jsem zjistil jak obrovský ten svět Marvela je, tak jsem to omezil jen na tyhle existenciální typy komiksů. I tak toho je, že to do konce života nepřečtu. Na kompletní Marvel by člověk potřeboval životy dva, na kompletní svět komiksů by těch životů bylo třeba tak deset.

na příspěvěk reagoval Ratemus, Ratemus

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

cernakus

Jo takhle. No tak to asi budeš zklamán, protože pokud náhodou neskončí svět, MCU tu bude hoooodně dlouho.

Ale tak, to tě nemusí zajímat, máš na výběr stále mnoho dalších filmů. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Ne ty trubko, 10 let života téhle série. Dyť to bylo jak sledovat 10 sezón seriálu. Bylo dobrou tečkou, že AEG nemělo žádnou potitulkovku (poctivě jsem si to vyseděl ;-).

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Ratemus

Související novinky

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

25.05.2024

V minulých letech se komiksácké studio Marvel s oznamováním nových projektů trošku urvalo z řetězu. Po vrcholné éře, kdy hlediště kin praskala ve švech pod nápory chtivých diváků, kteří potřebovali… (více)

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

26.02.2024

Loňské stávky se nějak podepsaly snad na každém natáčení. A čím větší produkce, tím více studia pravděpodobně krvácela, když se práce na filmu zastavily. Své o tom ví Ridley Scott, který loni na… (více)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Scorsese vs. Marvel znovu

Scorsese vs. Marvel znovu

31.10.2023

Pár let staré komentáře Martina Scorseseho k Marvelu, vůči němuž se režisér ohradil a filmy studia označil za pouťové atrakce spíš než filmy, jsou dobře známé. Teď ale do kin zamířil snímek Zabijáci… (více)

Reklama

Reklama