Reklama

Reklama

Další generace Griswoldů v tom zase lítá. Dospělý Rusty Griswold (Helms) kráčí ve stopách svého otce a v naději na posílení rodinných pout se rozhodne překvapit svou ženu Debbie (Applegate) a jejich dva syny cestou zpět do Ameriky, do rodinného „oblíbeného zábavního parku" Walley World. (Freeman Ent.)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (350)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Původní filmy si vybavuju jen matně, tudíž sem byl asi ochuzenej o spoustu navazujích a odkazujících scén.Geniální gagy střídají trapný nebo nechutný, tak, jak sme už u amerických komedií zvyklí, na druhou stránku sme se občas opravdu nahlas zasmáli a to se počítá.Nic sem od toho nečekal a ono to spíš mile překvapilo, jen mě hodně zamrzelo, že udělali z postavy Chevyho Chaese takového kreténa.65%. ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

NO TY VOLE! Tak to byla pecka. Pět, pět a ještě jednou pět. Takhle jsem se dlouho nezasmála. Slzy v očích, bolest břicha od smíchu a ještě pochechtávání v posteli, když jsem si vzpomněla na některé scény. Naprosto se trefili do mého vkusu. Původní Bláznivou dovolenou jsem zahlídla koutkem oka a nezaujala mě. Na takový typ komedií vlastně ani nejsem, ale tohle mě dostalo. Ani ten sráč Charlie Day, kterýho nesnáším od druhého dílu Šéfové na zabití, mi tam nevadil. Nakonec i scéna s ním byla dost vtipná. Film dle mého názoru velmi podhodnocený. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Důstojný pokračovatel štrapácí rodiny Griswoldojc, ze kterých jsem však nijak zvlášť neuchcával ani jako pinďourek, vida je na véháeskách v kruhu mých tlemících se příbuzen. Samozřejmě s výjimkou potulky po Evropě, přesněji pak u buldočkova skoku z Eiffelovky směrem pryč, způsobeným reflexem ,,chyť frisbee, Azorku". To jsem se vám nahihňal, až hanba. Již ondyno jsem si plně uvědomoval, že předstíraný happy end dané akce v podobě jezírka s velice měkkou vodou byl přidán jen pro věkovku 1 - 3, aby skříťata bulením nerušila kinosál. Ve skutečnosti se hnusopes rozblemcl na Martových polích jak široký, tak placka, jen jedno z jeho basedowských očiček odhopsalo k Invalidovně, aby tam šibalsky mrklo na napoleonův vystrčený kanón. Co jsem to... Aha. Klasická dvoj až trojhvězdná zábava, kterou nic nezkazíte, stejně tak, jako vylepšíte zhola prd. Rusty je stále odporný jako pervitinová štětka, Audrey zbytečná a jen Chevy udělal ve svém mimoňství mílové pokroky směrem ku kazajce. Pozn. - při psaní komentáře nedošel k úhoně žádný živý tvor. Hezký, tedy. Oněch pár francouzských zrůdočků, na kterých jsem testoval dopady extrémního zrychlení, by počítal jen opravdový šťoura. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Ano, je to dementní, je to místy docela trapné a někdy přehnaně fekální, ale po hodně dlouhé době mě dokázala takhle retardovaná komedie opravdu pobavit a dokonce i několikrát rozesmát. Některé fóry mají hodně dobrý timing a jsou často i celkem provázané a dobře vystupňované. Ed Helms je dobrý komik, děcka mají úderné hlášky a cameo Chrise Hemswortha nemá chybu. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

John Francis Daley - nemôžem toho vola vystáť. Nemôžem si pomôcť, pre mňa to je ten "gesicht", ktorý si proste koleduje o päsť už len tak z princípu. Vždy keď som ho náhodou zazrel v Kostiach, musel som akútne prepnúť program. Zaujímevé zistenie, že spoza kamery je rovnako neznesiteľným elementom pre mňa. Griswoldovci boli doteraz minimálne záruka solídne stráveného vianočného času pri x-tej repríze v bedni, no pod Daleyho vedením je najnovší rodinný trip tejto famílie číre zlo a ukážkový príklad trapnej a zbytočne fekálnej súčasnej americkej komédie, ktorá sa mne hnusí. Nebýť tých splaškov, zvratkov a vnútorností, tak ide o neškodnú priemernú komédiu s občasnými dobrými vtipmi (korejská GPS), no takto už len z princípu tesne nad odpadom. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (11)

  • Vozidlo, v ktorom Griswoldovci cestujú, je upravená Toyota Previa. (Laslo)
  • Píseň, kterou si Rusty Griswold (Ed Helms) rád zpívá během celého filmu, je "Kiss From A Rose" od britského zpěváka Seala. (Duch217)

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo sepíše Spider-Mana?

Kdo sepíše Spider-Mana?

19.07.2015

Tobey Maguire (Spider-Man) a Andrew Garfield (Amazing Spider-Man) si užívají pavoučí důchod a Tom Holland (Nic nás nerozdělí) se naopak chystá na svůj marvelácký debut. Poprvé ho jako Petera Parkera… (více)

Thor bude krotit kafe

Thor bude krotit kafe

11.06.2015

Chris Hemsworth (Avengers: Age of Ultron) má novou práci. V minulých letech si vydělával jako superhrdina v Thorovi, elitní řidič v Rivalech nebo kyberpostrach v Hackerovi, letos ale bude předvádět… (více)

Reklama

Reklama