Reklama

Reklama

Můj kamarád drak

  • USA Pete's Dragon (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Dlouhá léta udivoval starý řezbář, pan Meacham (Robert Redford), děti ze sousedství pohádkami o divokém drakovi, který žije hluboko v lesích severozápadního pobřeží Spojených států. Pro jeho dceru Grace (Bryce Dallas Howard), správkyni v místním národním parku, jsou jeho příběhy jen divokými historkami... dokud nepotká malého Peta (Oakes Fegley). Pete je záhadný, desetiletý chlapec, který nemá ani rodinu ani domov, a který tvrdí, že žije v lesích s obřím zeleným drakem jménem Elliot. A podle Petova popisu se Elliot v mnohém podobá drakovi z historek pana Meachama. Za pomoci Natalie (Oona Laurence), jedenáctileté dívenky, jejíž otec Jack (Wes Bentley) vlastní místní pilu, se Grace vydává zjistit, odkud se Pete vzal, kam patří a zda jeho drak existuje. (Falcon)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (204)

peiton 

všechny recenze uživatele

Ach ako len ja milujem príbehy so šťastným koncom najmä,ak sa týkajú animal tematiky i ked táto konkrétna bola grafického charakteru.No i tak mi tvorcovia brnkli na moju citlivú strunu a musím sa bez hanby priznať,že my i 1,2 slzičky utiekli.Sympatické obsadenie,Redfordove modré oči a krásny príbeh pre celú rodinu.Odporúčam. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Lowery se ani moc nesnažil přijít s nějakou vlastní invencí. Jen okopíroval tu nejomletější historku a stvořil jakousi Knihu džunglí s drakem. Jasně, většina pohádek podléhá nějakým pravidlům a plus mínus se dá říct, že každý podobně laděný dětský příběh je kýčem, ale tady toho bylo zkrátka moc. Navíc drak se zrovna moc nepovedl a asi nejvíc připomínal Falca nasáklého absinthem. Ale to by se dalo odpustit, pokud by film fungoval v jiných ohledech. A to nefungoval. Alespoň částečným plusem bylo herecké obsazení, které se povedlo a to včetně dětských představitelů, ale to je prostě málo. 30% ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekné. Najpríjemnejší film tohtoročnej letnej sezóny. Disney opäť potvrdil, že čo sa týka kvalitnej rodinnej zábavy, nemá reálnu konkurenciu. Každý si v tu nájde niečo pre seba. Akurát si treba otvoriť srdce a akceptovať, že podobných filmov sme už videli veľa a párkrát vo výrazne lepšej podobe. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Nemáš ľudsklých priateľov? Tak šup do lesa, kde na teba už čaká prívetivý drak! Žiadneho si tam nestretol?! Tak si kľudne vymysli imaginárneho kamoša. Ostatní ľudia, bez ohľadu na to, či záporní, kladní, malí alebo veľkí, sú len pomocnými kulisami pre jednoduchučký príbeh o priateľstve Peta a Eliota. Načo veci vysvetľovať, rozvíjať, či komplikovať, HLAVNE, ŽE JE TAM DRAK. WOW!!! ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Ťažko hodnotiť. Dobre obsadené, pekne nasnímané s fajn hubou a atmosférou ale s dejom tak neoriginálnym, jednoduchým a klišoidným až to zabolí. Príjemná jednohubka ktorú však stačí vidieť iba raz. A nepáčil sa mi vizuál draka. Pôsobil až moc detsky a rozprávkovo + tá krikľavo zelená mu na kráse taktiež nepridala. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Scéna, keď sa Pete (Oakes Fegley) vyštverá na školský autobus, je odkazom na originál filmu, kde je podobná scéna. (megajalec)

Reklama

Reklama