Reklama

Reklama

Kung fu Yoga

  • Indie कुंग फ़ु योग (více)
Trailer 1

Dva profesoři se spojí, aby našli ztracený poklad, a podniknou dobrodružství, které je zavede do tibetské ledové jeskyně, do Dubaje i do horského chrámu v Indii. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (44)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan sice stárne, ale v některých jeho kreacích to není ještě tak vidět. Přece jen je ale patrné, že má na plátně méně prostoru a dává ho spíše ve prospěch nové generace, která má možná také čím zaujmout. Snad nejen tanečními čísly. Dobré akční scény, vizuálně hezké a hlavně skvělá počítačově animovaná zvířata. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Možno to označiť za akési spirituálne pokračovanie BOŽSKEJ RELIKVIE ( podobne ako iný Jackieho snímok, ČÍNSKY ZVEROKRUH ). A práve preto je to vlastne o tom, že z námetu sa veľa vytrieskať nedalo a v záplave podobných snímkov za posledné 4 dekády, to vlastne ani nemôže byť brané ako kritika. Avšak malo to na viac, nebyť umelohmotnej vizuálnej stránky, ktorá degraduje film na nižší level ako si zaslúži. Už len scéna automobilovej naháňačky, ktorá sa mohla stať príkladom pre to najlepšie, čo sa kedy natočilo, skončilo ako digitálny bordel ( naozaj neviem, koľko áut bolo vlastne skutočných ). Doba sa ale mení. ()

Reklama

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Skvěle jsem se při téhle dobrodružné honbě za pokladem pobavila. Sice to není žádná super bomba a ne každému se to bude líbit, ale jako pohodovka na oddechnutí/vypnutí to u mě fungovalo. Když pominu ten strašný začátek, který mě při prvním koukání celkem vyděsil, nemám k tomu žádné výhrady. Mám ráda filmy o hledání pokladů, řešení záhad, takže dějem mi to hodně sedlo. Navíc se to odehrává v zajímavém prostředí (podzemní ledová jeskyně, dubajský luxus, indické chrámy), takže se na to pěkně kouká. Je tam i několik dost vtipných scén - na honičku se lvem v autě asi dlouho nezapomenu. No a na konci zaujal i taneček :) Přeloženo. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $65miliónovTržby USA $362,657Tržby Celosvetovo $257,739,000▐ Režisér Stanley Tong je až prílišný rutinér bez kúska nápadu. Dosť to trpí aj na dosť okatých trikoch, tie fakt bijú do očí. Celkovo výzor filmu pôsobí ako by chcel byť takým novodobým Indiana Jonesom ale ide úplne mimo vkusu, znesiteľnosti či dokonca nejakej tej pútavosti. Dejová kostra fakt chabá. /35%/ ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Demonstrace čínské nabubřelosti být ve filmové branži co nejspektakulárnější a ukazovat Západu, že to taky umějí roztočit. A tak se propojí ještě navíc s kinematografiíí indickou. Jackie Chan jako velký obdivovatel Spielbergova Indiana Jonese se občasně ve své kariéře rád vrací k tématu dobrodružného putování za legendárními artefakty. Název filmu pravděpodobně naláká dychtivé diváky na souboje ohebných bojovníků. Ale stejně tak se mohl jmenovat Kung Fu Aerobic a bylo by to úplně fuk, protože je to jen reklamní název pro mládež, které je film především určen. Celá podívaná působí jako by živí herci hráli (parodovali) animované postavičky. Jackie Chan jako typický profesor archeologie ovládá wushu a akrobacii. V každém záběru mají protagonisté jiné oblečení dle poslední módy AliExpressu a všemožně nastražují product placement. Profesor Jack svádí urputnou honbu za diamantem a souboje s indickým zloduchem Davidem Copperfieldem, aby tito dva soupeři ve strhujícím velkofinále..... zcela nehorázně a ..... absolutně nekompromisně.... ehmmm.... si spolu přátelsky zatančili!!! Bizarní Bollywoodské Bombastické taneční finále jaké předčí i hromadný flashmob na Gangnam Style v Bombaji. ()

Galerie (184)

Zajímavosti (4)

  • Jméno postavy Jack Čchen je téměř totožné se jménem představitele této role, Jackie Chanem. (Yoshimitsu)

Reklama

Reklama