Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (137)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Dívka začne chodit s mužem, ze kterého se vyklube masový vrah. Námět pro thriller, ale tady se jedná o komedii. Avšak podivnou. Těžko říci co je to za styl humoru, ale k zábavnosti je to až moc připitomělé. Dívka neuvěřitelně naivní a onen muž, tedy coby masový vrah, se chová jako šašek. Proto asi ten klaunský nos. Jistě, je to ztřeštěné, ale skutečně nějak podivně. A romance? Kde? Zpočátku to sice tak vyznívalo, ale pak se to zvrhlo v podivnost. Kdepak, tohle je mizérie. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi někdo řekl, že bude Sam Rockwell hrát s Annou Kendrick zamilovanou dvojici a bude to mezi nimi neskutečně jiskřit, poklepu si na čelo a pošlu ho někam. Ale ty vole, ono to mezi nimi opravdu funguje. Rockwell je zvláštní herec, pro mě herec okamžiku. Baví mě ve filmu, ale pak se mi nějak vykouří z hlavy. Takhle teď z fleku jsem schopen říct snad jen dva filmy, v nichž hrál. Ale (skoro) vždycky mě baví, i v takové slátanině jako je Stopařův průvodce... Tady je opět skvělý. Skoro mu až věříte, že všechno, co ve filmu dělá, prostě dělá i ve skutečnosti. Ale jestli to jemu věříte skoro, Anně Kendrick to věříte stoprocentně. V ní vidím novou rodící se hereckou hvězdu. Kendrick je hrozně chytlavá, snad je to jejím obličejem, schopností strhnout na sebe veškerou pozornost, přinutit hltat každý pohyb nejen jejího těla ale i mimických svalů ve tváři, jejíma očima a ústy, které jako černé díry vtahují a nechtějí pustit. Kendrick věřím cokoliv, co hraje. Žeru jí to i s navijákem a stoličkou. A kromě toho, samozřejmě, je hrozně rozkošná a sexy. To, co předváděla v tomhle filmu, je prostě paráda. Ta holka mě má v kapse. Jen díky ní se zřejmě odhodlám dokoukat Twillight sérii. Mr. Right je hodně v pohodě komedie, zábavná, svižná a hlavně nenudná. ()

Reklama

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Oficialne to jsou 3*, ale preci jen, zda se mi to ponekud podhodnocene.. Ano, je to jednoznacne hloupost, ale je tam dobre zvolena ustredni dvojka a s dvojkou vina sem se u toho prenaramne bavil. Mohl byt o neco "poetictejsi" konec a humor tohoto filmu by se dal vyjadrit sinusoidou. Kdyby se k tomu pridal duchaplnejsi dej a nedelal si film sam ze sebe az prilisnou legraci, ale nechal to na postavach samotnych, klidne to mohli byt plnohodnotne 4 nebo i 5 hvezd. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Další z narůstající řady akčních komedií, které člověk nemůže brát absolutně vážně. Nenávidím romantické filmy, ale Mr. Right je tak neuvěřitelná hovadina, že jsem si film okamžitě zamilovala. Nic tam vlastně nedává smysl, hlavně teda proměna "obyčejné" holky v mrštného zabijáka, já jsem se ale úžasně bavila. Úchvatný Sam Rockwell a překvapivě vtipná Anna Kendrick se navzájem dokonale doplňovali a vytvořili vynikající atmosféru, která chybí většině dnešních rádoby komedií, stejně jako většině akčních filmů. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Naprosto neškodná kokotina. V podstatě je to tak ujeté, až je to svým způsobem skvělé a humor i docela dobrý. Rockwell tradičně dobrý, Tim Roth taktéž, ale ta Anna mi moc nesedla. Akce je na romantickou komedii velmi podařená, nicméně dokázal bych si to představit víc R-kové a ještě trochu víc přes čáru. Takhle 65% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama