Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (137)

choze 

všechny recenze uživatele

Rok 2015 byl rokem Maxe Landise - do kin šly tři filmy podle jeho sympaticky ujetých a hravých scénářů a všechny si ode mě vysloužily pobavené tři hvězdy s náběhem na čtyři. PAN DOKONALÝ je AMERICAN ULTRA v bleděmodrém - máme tu dalšího podivného zabijáka a jeho holku, vtipné dialogy i nápadité akční scény a závan melancholie a úchylnosti. A super obsazení - nejen ústřední představitele mimózních hrdinů, kteří si sedli, ale i představitele vtipně napsaných záporáků (Roth, Mount, Ransone, Eklund). Miluju, když z filmu cítím, že to scenáristu i ostatní bavilo dělat. A když v něm hraje Anna Kendrick. To jsou dvě základní podmínky dobrého filmu. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Velice sympatické obsazení, příjemný odlehčený tón a slušný spád, toť nezanedbatelná pozitiva této akční romantické komedie, kdy vše to výše zmíněné je dokonce natolik dobré a působivé, že to naštěstí pro tvůrce, ale především pro diváka zcela zastiňuje i neoddiskutovatelný fakt, jak strašně pitomý, respektive přesněji řečeno, neuvěřitelně naivní to má děj. Tady nad tím obsahem totiž musí asi nejeden erudovaný filmový znalec a odborník v jedné osobě skřípat zuby, jelikož si zde tvůrci s nesmyslnostmi a triviálnostmi vážně nelámali jakkoliv hlavu a lupali sem tak jednu nevídanou ptákovinu za druhou, nicméně já měl při sledování tohoto filmu prostě ale asi nějakou slabší chvilku, a tak na mě všechny tyto momenty i přes tu svou naivnost působili prostě tak nějak příjemně, snesitelně a dokázal jsem je v klidu a s úsměvem přejít. Co to způsobilo, netuším, nejspíš ale jak jsem zmiňoval, Rockwell a Kendrick jsou osvědčení herci, kteří svým postavám umí propůjčit výraznou sympatičnost a jiskru, navrch tu máme jedinečného Tima Rotha, zápletka pak vůbec nenudí, a i akce je překvapivě dost a i přes svou naivitu nepůsobí vůbec marně. Navíc mě bavilo i celé to lehké zpracování, navozující pocity příjemné nenáročnosti a odpočinku, takže ve výsledku se sice jedná o strašnou blbost, ale tak mile natočenou, že já se vlastně nakonec u toho upřímně bavil. ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Pokud moc nemusíte rom-comy, tak pozor, pokud nemusíte Annu Kendrick, tak rovnou rychle pryč. Tahle veselost je totiž postavená kolem ní velmi úzce. Za mě jen Pan Dokonalý taková oddechová jednohubka, u které vypnete, pobavíte se, smažete (z hlavy) a jedete dál. A pokud bych od toho čekal cokoli více, byl bych zklamán. Ale takhle to prostě stojí pevně v mantinelech. Rozjezd je sice takový pomalejší a odpudivý, ale po setkání hlavních "hrdinů" je to již jen lepší, zejména co se týká akce a zábavy. za mě OK, oddechový nedělní tip. A připojuji se k tomu, že pokračování tohohle kousku by mohlo být vlastně zajímavější jak sám první film. Třeba jednou... ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nechci se moc rozplývat, malinko vyčnívám svým hodnocením. Ale stojím si za tím. Naprosto funkční hlavní dvojice. Pro mě docela povedené a i trochu originální téma. Nebo aspoň originálně pojaté. A. Kendrick to moc slušelo a S. Rockwell je charismák ... Zasmál jsem se, akce dobře udělaná, efekty hlavně teda krvavé, povedené. Líbilo a od začátku až do konce to svištělo. Za mě super! ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Oficialne to jsou 3*, ale preci jen, zda se mi to ponekud podhodnocene.. Ano, je to jednoznacne hloupost, ale je tam dobre zvolena ustredni dvojka a s dvojkou vina sem se u toho prenaramne bavil. Mohl byt o neco "poetictejsi" konec a humor tohoto filmu by se dal vyjadrit sinusoidou. Kdyby se k tomu pridal duchaplnejsi dej a nedelal si film sam ze sebe az prilisnou legraci, ale nechal to na postavach samotnych, klidne to mohli byt plnohodnotne 4 nebo i 5 hvezd. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama