Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (137)

PetrC. 

všechny recenze uživatele

Na Sama Rockwella v roli psychopata/vraha jsme si už tak nějak zvykli. A jeho úloha v tomto snímku nepřináší nic, co bychom už jinde neviděli, avšak ve slabší a prvoplánové verzi. Film jako komedie nakonec ještě docela funguje. Ve všech ostatních aspektech je to ale podprůměr; nejslabší jsou zcela nevýrazná hudba a nepropracovaný zvuk. 42 % ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Dívka začne chodit s mužem, ze kterého se vyklube masový vrah. Námět pro thriller, ale tady se jedná o komedii. Avšak podivnou. Těžko říci co je to za styl humoru, ale k zábavnosti je to až moc připitomělé. Dívka neuvěřitelně naivní a onen muž, tedy coby masový vrah, se chová jako šašek. Proto asi ten klaunský nos. Jistě, je to ztřeštěné, ale skutečně nějak podivně. A romance? Kde? Zpočátku to sice tak vyznívalo, ale pak se to zvrhlo v podivnost. Kdepak, tohle je mizérie. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

O mne je známe, že mám rád romantické komédie a keď sa k tomu pridá trochu akcie, tak to je moja šálka kávy. Tento snímok bol ale tak tupý a nedotiahnutý, že čakať od tohto zázraky môže skutočne len veľmi nenáročný divák. Nemám nič proti Anne Kendrick, ale do tejto komédie mi vôbec nesedela a skôr to bola trápna znôška ako komédia. Toto sa jednoducho nepodarilo a ak sa chcete vyhnúť tupej komédii, tak tomuto sa určite vyhnite. Druhá hviezdička skutočne len z milosti za tých pár zaujímavých akčných scén. 30 % ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Naprosto neškodná kokotina. V podstatě je to tak ujeté, až je to svým způsobem skvělé a humor i docela dobrý. Rockwell tradičně dobrý, Tim Roth taktéž, ale ta Anna mi moc nesedla. Akce je na romantickou komedii velmi podařená, nicméně dokázal bych si to představit víc R-kové a ještě trochu víc přes čáru. Takhle 65% ()

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý ak neuvidíte, tak nič nestratíte. Alebo si stačí pustiť posledných 15-20 minút, ktoré by obstáli nanajvýš ako video-klip a miestami som mal pocit, že celá tá 80-minútová omáčka bola nevyhnutným a nie príliš zábavným prequelom k finále. Až vtedy totiž žáner komédie nezačne byť len floskulou na papieri, ale aj niečím, čo môžete skutočne vidieť na plátne. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama