Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celý Hamburg se chystá na letní prázdniny, jen Daniel, učitel němčiny a fyziky, jakoby na blížící se volno zapomněl. Jeho totiž čekají jen 2 měsíce nudy. Nemá kam jet, nemá žádnou přítelkyni, žádné kamarády. (oficiální text distributora)

Recenze (101)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Asi najlepšie roadmovie aké som kedy videl. Zaujímavé, romantické, občas nejaké tie režisérske ozvláštnenia, hra s kamerou. Eňo ňuňo. Christiane Paul je v tomto filme krásna - vydarená temperamentná personifikácia horúceho letného mesiaca júl.Výhodou je, že narozdiel od ostatných filmov sa tu Akin nezaoberá konfliktnou témou - a hneď je z toho jeho najlepší film. Nech žije letná láska. ()

k212 

všechny recenze uživatele

U mě je tenhle film takový ten letní evergreen, mám ho prostě ráda. Je to příjemná pohodovka, říznutá jižně-východní evropskou kulturou a hudbou, trochou té trávy .... Vlastně člověku by ani nedošlo, že je to německý film, nebýt známé tváře Moritze Bleibtreua. Rozhodně se jedná o osvěžení v rámci evropského filmu, sice nic převratného, ale časem třeba kultovního .... ()

Reklama

Duotone28 

všechny recenze uživatele

lubim road movie...tento do nich zapada presne...ale akurat mi az tak nesadol. Nechcem povedat ze bol zly, ale ako keby mu nieco chybalo,resp.mi nieco vadilo...nevim, mozno deutche porn sprache:)...ale tod uplne jedno...proste pozriet sa dal, dlzkou nevadil, a little bit zabavil... ale hodnotenim len priemer,3 nazdar ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Stejně jako Daniel se řadím do početné skupiny mužů, kteří se spolehlivě ztrácí v ženském naznačování. Takže, kdyby Juli trochu přemýšlela a pronesla to očekávané Ich liebe dich už v Hamburku, tak by Daniel nebyl zdrogován, okraden, uvězněn, vyhozen z lodě a rozhodně by s Dacií neskákal přes řeku. A já bych se nemohl podívat na pohodový film, ze kterého si stejně budu do budoucna pamatovat jen příjemnou atmosféru a úžasnou scénu z maďarsko-rumunské hranice. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Kvůli podobným filmům stojí za to ŽÍT. Od začátku do konce jsem se u něj výborně bavil. Jasně, s mírou pravděpodobnosti si tvůrci absolutně nelámali hlavu, ale tahle schopnost zřejmě dělá z lidí umělce a odlišuje je od zbytku populace. Tahle road movie je fakt těžce v pohodě a to jsem ji viděl nějakých 14 let od jejího vzniku. Za tu dobu neztratila ze svého espritu vůbec nic. Tedy alespoň doufám, že ne. Jinak by to znamenalo, že to kdysi nebyl jen super film, ale film, pro který už nemám superlativy. Bomba! ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama