Reklama

Reklama

Tajemství dračí pečeti

  • Česko VIY: Tajemství dračí pečeti (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Neuvěřitelné příběhy, kouzla, skvělé herecké obsazení. Anglický kartograf dostává od cara zakázku - namalovat mapu Dálného Východu Ruska. Během dlouhé cesty plné úžasných zážitků se dostává až do Číny. Během putování se setkává s mistry bojových umění, čínskými princeznami, Dračím králem a objevuje záhady dračí pečeti. (Filmbox)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (76)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Keby som mal napísať len jednu vetu o tomto filme, tak by to bolo asi toto: „Fiasko a mrhanie potenciálom a časom hercov/herečiek, a hlavne časom diváka.“ Zbagatelizovaný príbeh, ktorý síce má v sebe kus fantázie, ale celkovo vás nedokáže osloviť. Nehovoriac o tom, že sa to zbytočne blíži k dvojhodinovému runtime. (A to, že tvorcovia do toho zakomponovali malý kus z filmu „Muž so železnou maskou“ spíš považujem za vec na oľutovanie a nie ako „poctu“.) Celé je to zabalený do šiat, ktoré sú šité „ťažkou“ PC technikou. Tie umelé obrazy občas fungujú, občas nie. Jedna hviezda za súboj J. Chana s Arnoldom – obaja už majú svoje najlepšie časy za sebou, ale z hľadiska boja aj teraz ma presvedčili, že rozhodne nepatria do starého železa. Ale to je v podstate jediný pozitívum, čo sa o tomto filme dá povedať. Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má všechno. Čínskou princeznu, ruského cara, anglickou šlechtu, Arnolda Schwarzeneggera, Jackieho Chana, létajícího mončičáka, hi-tech armádu, draka a dokonce i první díl, fikaně schovaný pod názvem Zakázaná říše. Zápletka smotala co mohla, a podle toho to taky vypadá. Nic nedává smysl, a nad dějem je lepší nepřemýšlet. Efekty ovšem nevypadají úplně zle, choreografie soubojů nevzbuzuje smích ani zoufalství, a obě stárnoucí hvězdy mají dost velké role, aby to nebyla jen větší camea. Dojem tedy není vyloženě mizerný, ale o průměru žánru si může tahle fantasy nechat jen zdát. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Kartograf Jonathan Green (Jason Flemyng) se dostává do Moskvy a jeho cesta pokračuje dále směrem na východ... Arnie a Jackie jsou jenom takové lákadlo na plakátu, protože jejih scény se podařilo sestříhat mezi dvacátou a čtyřicátou minutou tak, aby to vypadalo, že jsou ve filmu mnohem delší dobu. Na malou chvíli se ještě objeví v samotném závěru. Pro každého z nich to bude odhadem asi lehce nad deset minut. Jason Flemyng si od posledně pohoršil a dalo by se říci, že hraje vedlejší roli. Rutger Hauer se ve filmu pouze mihne. V každém případě první film měl mnohem lepší příběh. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Souboj mezi Arniem a Jackiem sice za moc nestál, ale po hříchu to byla asi nejlepší sekvence, kterou film nabídl. Jina se jednalo o mizerně digitální předimenzovaný bordel, který neměl čím zaujmout. K tomu všemu byly odfláknuté postsynchrony, což celý ten zmar korunovalo. 10%, ale jen z úcty k přítomným jménům. ()

Ivo odpad!

všechny recenze uživatele

Movitý produkční tým Vsevoloda Kokotoviče vyhověl opakovaným žádostem o urgentní kapesné ze strany Arnieho a Jackieho, ovšem pouze za podmínky že ze sebe veřejně udělají totální debily (což se jim nadmíru úspěšně podařilo) a přijdou na chvíli zapózovat v dementně barvotiskové megas*ačce za účasti naklonovaných Ivánků, Nastěnek, Čurilů i členů čínského všelidového divadla, které též velkoryse zapůjčilo téměř 100 000 vkusných kostýmů. Při psaní scénáře pravděpodobně asistovali i netopýři z Wuchanu, neboť už tak od páté minuty se film dá v zájmu zachování zbytků duševního zdraví sledovat pouze s tlustými dezinfekčními rouškami na očích i uších. Poté vše až do konce vesele plyne jako sladký a bublající průjem z vývodů všech zúčastněných a voňavě se roztéká na všechny strany po displeji a klávesnici notebooku. Bohaté zásoby dezinfekce se teď konečně hodily ... Mouku a těstoviny využijeme jindy ... ()

Galerie (162)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama