Reklama

Reklama

Velká oříšková loupež 2

  • Kanada The Nut Job 2: Nutty by Nature (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Po událostech prvního filmu musí veverčák Bručoun se svými přáteli zabránit starostovi Oakton City zbourat jejich domov kvůli plánované výstavbě pochybného zábavního parku. (Vertical Entertainment)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (40)

Master19 

všechny recenze uživatele

Po slabé jedničce rozhodně krok správným směrem. Opět jde prakticky o neustálou akci v téměř nadzvukové rychlosti. Ale tentokrát má příběh smysl a Bručounovi má divák důvod fandit. Ale hlavně! Je tu záporák a to ne jen tak ledajaký. Výborný! A navíc má jako pomocníka svou libovou dcerušku. Jednoznačná killer feature tohoto filmu. A vzhledem ke scénce po titulcích je téměř jasné, že se můžeme těšit i na trojku. A ta už bude možná za 4 hvězdy... PS: Překvapilo, že část hudby má na svědomí Česká a Slovenská filharmonie. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľká oriešková lúpež? A kde teda bola?... Animák sa venuje hlavne tomu, že by si zvieratká mali zabezpečovať potravu vlastnými silami a nie byť závislé na orieškovom "poklade". A najvýraznejšie postavičky tu boli postavy starostu a tá jeho srandovná dcérenka, čo je dosť málo, vzhľadom k tomu, že to malo byť najmä o zvieratkách. Dejová linka ma vôbec neoslovila, oproti jednotke nevýrazné a málo zaujímavé. Priemer. 60/100 ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Prvý diel tohto animáku bol pre mňa skvelý a som rád, že sa tieto postavičky vrátili a opäť som sa celkom pobavil. Nemalo to síce už ten drive jedničky a vtipkov bolo o niečo menej, ale aj tak tie zvieratká na plátne jednoducho musia potešiť a človek sa potom cíti taký uvoľnený. Bojím sa ale, že už ďalšie pokračovanie by skutočne len varilo z vody. Bolo by dobré to už takto nechať. 60 % ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Takže fofrem..... Oukey pohádka ze které si ale děti vezmou více než dospělí. V podstatě ještě slabší než jednička a v podstatě to nepůsobí jako pokračování. Kde, že je ta oříšková loupež?! Nejzábavnější postavou je bílá myška jménem mistr Feng který hodně připomíná Jackieho Chana (Protože ho Jackie Chan mluví v originále!-dabing je v pohodě) a v podstatě je škoda, že týhle myši není víc a třeba takový vlastní film by asi byl lepší. Animace je v pohodě, občas i celkem zábavné vtipy. Otázka sama o sobě je jestli tohle vlastně někomu stačí. ()

ioope 

všechny recenze uživatele

Když se převtělím do svého dětského já, uvědomuji si, jaká to byla vlastně příjemná podívaná; zavzpomínat si na staré dobré klasické animované pohádky a ne na ty, které dnes vypouštějí do světa, kde hrdinové pobíhají s tablety a kdejakou jinou moderní technologií v ruce... Dokonce i koutky úst mi párkrát ucukly na to, jak těžké je mě rozesmát. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (2)

  • Závěrečné filmové titulky se vyplatí dodívat do úplného závěru, protože tam je schovaná vtipná animovaná scéna s nepovedenými záběry, Jackie Chan v nahrávacím studiu a krátká potitulková scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama