Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

castor 

všechny recenze uživatele

Nevyzpytatelní kámoši (Seth Rogen, Evan Goldberg, James Franco – neuvěřitelně produktivní – roku 2015 se objevil ve dvanácti projektech, letos jich má nasmlouvaných podobný počet plus jeden seriál, Joseph Gordon-Levitt) znovu na scéně. Každý má odlišnou úlohu, někdo to sfouknul cameem, jiný se potil nad scénářem. Hodně dialogů, hodně narážek, pak se hrdinové dostanou tam, kam mají, a začnou naplno těžit potenciál prosté zápletky. Tedy užít si vánoční kalbu ve starém balení. To, že je to dramaturgicky nedbalé, je nám jasné, to, že ten kdo nemá rád rogenovský humor, měl by se tomu obloukem vyhnout, je asi také patrné. Nedostane vás ani tentokrát. Vše se točí kolem drog, večírků, vztahů, sexuálních narážek. Pár scén mile potěší nebo rozesměje (etuda v křesťanském kostele, vystoupení s Miley Cyrus, Michael Shannon coby osvícený drogový dealer, vánoční New York obecně), jinak je to ale průměrné setkání s bandou, která si očividně rozumí i mimo filmové kamery. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Komedie „Byla to divoká noc“ je náramná konina, ale příjemně vyvážená :-D Troška brutálního humoru, špetka romantiky, kousek drogového vtipu a rozumná porce pomatení smyslů. Hlavní zápletka je tisíckrát omletá (moje ex mě nechce a kamádi jsou zlí, protože mají svoje dospělé životy a já jsem chudák, který touží nejvíc po tom zachovat vše tak jak to bylo), ale její vyprávění ve stylu „Prci, prci, prcičky“ nebo „The Hangover 1+2+3“ celou úroveň pozvedá. Joseph Gordon-Levitt hraje zoufalce, který vplouvá do vod středního věku velmi přesvědčivě.. Velmi potěšilo obsazení Lizzy Caplan, i když do menší vedlejší role.. A kdo nemá rád chundelatého trapáčka Setha Rogena, neměl by na film koukat :-) Jak už bylo naznačeno, nejedná se o „normální“ film pro „běžného“ diváka, ale je to taková velmi jednoduchá koleda, která během přeslazených Vánoc zvedne náladu svým škodolibým humorem :-D ()

Reklama

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Upozorňujem, že možno sa v komente vyskytne náznak spoileru, ako keď sa Santovi rozsype vrece už v lete. Na začiatku mi všetko včítane Rogenovej židovskej hviezdy a rapovania prišlo trápne, no postupne ma to začalo baviť viac a viac. Zmysel Francovej postavy som ja debil neprekukol v štádiu smskovania, tak ma rozosmial, aj napriek lascívnosti. A pointa postavy Michaela Shannona ma vyslovene potešila, keď už som nečakal prítomnosť žiadneho iného žánru než párty komédie. Celé to tour de bar na mňa pôsobilo dobrodružne a vypointovane. Multi-trip z darčekových drog rozosmial viacnásobne. A ešte aj Miley Cyrus mi bola konečne sympatická. Na Vianoce znovu, ak si spomeniem. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Pokud vám sedne Rogen, tak tohle je vlastně docela skvělá, místy "nasteroidovaná", divná a crazy vánoční komedie s Mackiem a Gordon-Levittem po jeho boku. Scéna v kostele s JUDE svetrem patří k jedné z nejsrandovnějších za pár let, hodně zvedám palec i za použití písniček a camea - především Mike Shannon tady byl jako osvícenej dealer hulení výbornej, pak taky klasickej James Franco nebo Miley Cyrus. Nebude to pro každýho, za mě bezva. Byl jsem celkem nasranej jak to tu před Vánoci nešlo do kin. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nebudem tu zase kydať na židáka, lebo najlepšia scéna z filmu bola práve jeho v kostole. Žiadny kvalitný mejdan nezačína pri hlávkovom šaláte a diétnej kole, ale pri hubičkách mixovaných s kokaínom a zapíjaných Redbullom. Potom sa to už len zvrháva to všetkých klasických holyúdských klišé, ktoré ešte občas zafungujú a pobavia. 3 z 5 ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama