Reklama

Reklama

Hybná síla

Trailer 1

VOD (1)

Když se Alex, ostřílené zlodějce s tajemnou minulostí, omylem podaří prozradit svou totožnost během původně plánované rutinní loupeže, záhy se ocitne zapletená ve vládním spiknutí a vtažená do smrtící hry na kočku a na myš s nebezpečným vrahem a jeho týmem zabijáků. Alex, vyzbrojená vlastním arzenálem smrtících schopností, je rozhodnutá pomstít své zavražděné přátele a odhalit přitom pravdu. Olga Kurylenko exceluje po boku Jamese Purefoye v hlavní roli akční hrdinky v tomto dynamickém thrilleru. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (89)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když mi povíte, kde jsou ty diamanty, tahle noc bude exponenciálně kratší a potenciálně mnohem méně bolestivá." Tak se nám Čističi naučili odříkávat cizí slova a já musím konstatovat, že klid pana Washingtona se mi hodně líbil, stejně jako drsnost slečny Clintonové. Se správňáckou chytrolínkou Alex jsem však měl trošku problémy, protože měla své "slepičí" chvilky a překombinovanost jejího plánu neomlouvá ani to, že si ho vycucala z prstu během jízdy hotelovou šachtou na prádlo. Mimochodem to je jedna z disciplín, kterou bych si chtěl někdy vyzkoušet. Jinak mě to celkem bavilo a jsem v napjatém očekávání, kdy na sebe USA zase zaútočí a kolik to bude stát životů nevhodně umístěných spoluobčanů. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zábavné béčko. Tady se nikdo nezabýval vymýšlením nějaké sofistikované zápletky a vsadilo se pouze na parádní tempo, střílení, rvačky, authoničky a pěškohoničky. Ústředním motiv by se dal shrnout do věty "Purefoy a parta zabijáků pronásledují Olgu, aby jí mohli sebrat flešku.". Z Olgy Kurylenko si sice na zadek nesednu, ať už se jedná o to, jak vypadá, či o to, jak hraje, ale tady jí to seklo i sedlo ve všech ohledech. No a přehrávající Purefoy v roli elegantního arcipadoucha neváhajícího šlápnout na dítě byl jednoduše boží. Víc podobných akčňáren. 80% ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Chce to opravdu fištróna natočit takovou mizérii, když má produkce tolik peněz a dobré herce k dispozici. James Purefoy je výtečný padouch a užívá si to. Problém je ale ve scénáři. Místo abychom si užili přímočarou jízdu, máme tu pořád nějaké komplikace a zápletky, akce je blbě sestříhaná, zkrátka to zbytečně překombinovali. Několik scén je vysloveně směšných, jiné zase přechytřele ukecané. Smutné je, že chybělo docela málo a byl by to dobrý film. 50% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tyhle laciný béčka přesně v dnešní hektické době fanda akčního filmu potřebuje a vyžaduje! Jsem mezi nima. Opět se zde jako v drtivé sbírce bijáků projevuje ten manévr, postavit béčko na jednom veleznámým ksichtě, v tomto případě na Freemanovi a ono se to většinou zadaří... Když né kvalitou, tak aspoň tím spuštěním filmu. A o to se filmaři snaží. Je to obyčejnej příběh, ovšem svižnej a dost akční, na Olgu se celkem pěkně kouká a má to standartní hodinku a půl. A to, že o filmu nebudete už pozítří vědět.... To je tutovka, ale komu to vadí? Na to jedno skouknutí to určitě je! 55% ()

kombajn 

všechny recenze uživatele

Už od prvních dialogů bylo jasné, že scenáristi jeli na čtvrt plynu. Akce tam je, ale je to strašně blbě ukecané a v české verzi se navíc obsazení dabérky hlavní role totálně nevyvedlo. Jedna velká nuda korunovaná žvaněním u mučení. Zachraňuje to krapet finále na letišti. Olga už měla daleko lepší role.. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (3)

  • Během víkendu premiéry filmu ve Spojeném království se filmu podařilo vydělat pouze 46 liber (69 amerických dolarů) z 10 kin, ve kterých byl promítán. (GASTON73)
  • Film se natáčel v Kapském městě (Jihoafrická republika) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (GASTON73)
  • Film měl celosvětovou premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu Fantasia 2015 22. července 2015 v Montréalu (Québec, Kanada), rodném městě režiséra. (GASTON73)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno