Reklama

Reklama

Mike i Dave sháněj holku

  • Česko Mike i Dave shánějí holku (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tento film byl natočen podle skutečných událostí. Nečekejte ale žádné soudní drama, osudy válečných hrdinů nebo, nedej bože, životopisný film nějakého politika či excentrického umělce. V tomto případě se jedná o katastrofickou komedii, protože vypráví příběh bratrů Mikea a Davea Stangleových (Zac Efron, Adam DeVine), kteří byli vždy skálopevně přesvědčení o tom, že jedině oni umí rozjet na rodinných setkáních tu pořádnou zábavu. A to ať už se jedná o svatby, narozeninové oslavy, pohřby apod. Ostatní přímí účastníci těchto rodinných událostí to rozhodně viděli jinak. Hlavně proto, že příspěvek obou bratrů ke společné zábavě většinou, vlastně vždycky, končil nějakou naprostou katastrofou: rozsáhlým požárem, těžkými zraněními, infarkty, demolicí slavnostní tabule apod. A tak když jejich sestra (Sugar Lyn Beard) začne plánovat svatbu na Havaji, nastane pochopitelné zděšení a milí bratři dostanou od rodičů podmínku. Na svatbu si musí sehnat partnerky, které je udrží na uzdě. Make i Dave proto začnou přes internet shánět holky, které by je doprovodily na havajskou svatbu jejich sestry. Takové nabídce odolá málokteré dívčí srdce a tak se jejich nabídka rychle rozšíří. Mladí flamendři tajně doufají, že si vyberou dvě slušné dívky a sami si pak užijí divoké dovolené. Ale tvrdě se přepočítali, ze slušných dívek se vyklube nekontrolovatelné dívčí duo (Anna Kendrick, Aubrey Plaza), které jim nejen vytře zrak, ale dokonce je předčí i ve flámování a katastrofách všeho druhu. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (183)

olmikee 

všechny recenze uživatele

Upřímně myslel jsem, že to bude teda zábavnější nebo spíš mě tenhle humor asi moc nesedí takže pochopím, že většině se to bude asi líbit, ale já se bavil/zasmál tak možná u 5ti scén z celého filmu jinak mě to přišlo celkem nudný a to Efrona mám celkem rád v komediích to samý můžu říct o Anne Kendrick. Takže pro mě spíš takový průměr, ale na druhou stranu každý máme jiný vkus humoru. ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Neskutočná konina, ale tak zábavná! Celú prvú polovicu filmu som si hovorila, že tie vtipy majú z mojej hlavy, presne tento štýl hovadín sa mi v nej totiž rojí. A že som sa celú stopáž smiala tak, že sa ľudia otáčali, mi vôbec nie je blbé. Film mi proste sadol do momentálnej nálady, vypla som hlavu a len si ho užila. Szymanski našťastie neskĺzol k utápaniu sa v stupidite, miesto toho ponúkol kopec gagov, situačnej komiky i pár nápadov, dokonca i nejaká ta spoločenská satira sa tu dala objaviť. Efron si trošku nudne hrá to svoje, DeVine sa dá vydržať, naplno ich ale prebíjajú baby. Plaza síce občas trošku prkenná, ale úloha jej sadla, Kendrick mi tu bola sympatická ako nikde. Milé, blbé, zábavné, čo viac od tohto žánru chcieť. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Zac Efron je poslední dobou snad všude. Pravdou díž, že do své rekonvalescence filmové kariéry dal vše a teď sklízí ovoce. A lidi na to slyší, což je důkazem u této jednoduché komedie, která okouzluje krásou pompézních zelených havajských lokací, kde všechno šlape jak má a je to svižnější než všechny Zackovy loňské kousky. V konkurenci s žánrovými klasikami to neobstojí, ale jako jednohubka fungují Mike a Dave parádně...7/10 ()

Morzael 

všechny recenze uživatele

Letos už druhý film, ve kterém Zac Efron a Aubrey Plaza mají šanci předvádět tak maximálně svoje těla, protože scénář napsal debil(ové) a režíroval dřevák. V tom prvním filmu měl Efron vedle sebe aspoň De Nira - to člověk ještě pochopí, ale proč se upsal týhle hovadině? Nic tu nefunguje - postavy, děj, 8 z 10 vtipů. Párkrát se zasmějete, ale jinak je to ztráta času. PS: Adam DeVine je nejmíň sympatickej člověk, kterýho jsem za poslední roky na plátně viděl, neskutečně otravná postava. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak už né Rogenovky, ale Efronovky?? Poslední dobou je Efron velmi často na scéně, ale má čuch na dobré komedie, tudiž mě baví. Aubrey Plaza je správná kobra, která dodává filmu vzrůšo, Anna Kendrick byť je roztomilá její chování a hlas mi místy lezl na nervy,ale nejhorší snad byla Sugar Lyn Beard, která mluvila jak Mimoň. Pokud opomenu příšerné ženské chování, tak jsem se mile pobavil, vrcholem je scéna s masážemi ( No penetration only vibration :D). Fajn jednohubka na odpoledne. 70% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (9)

  • Celosvětová premiéra proběhla 29. června 2016 v Los Angeles. (ČSFD)
  • Ve scéně kdy se Alice (Anna Kendrick) vrhne na Dava (Zac Efron) na stole, jde vidět v jednom záběru, že má na nohou žabky, i když předtím žádné boty neměla. (moznazitra)
  • Výroba a autorizovaná distribuce filmu podpořila více než 13 000 pracovních míst. (BMW12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno