Reklama

Reklama

Šílení kanibalové

  • USA The Bad Batch
Trailer

VOD (1)

Vyhnaná do pusté země plné vyděděnců, hledá své místo někde mezi drogami napuštěnou pouštní komunitou a enklávou kanibalů. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (114)

Soweek 

všechny recenze uživatele

Bad Batch rozhodně potenciál měl. Prostředí a námět nejsou vůbec špatné a herecké obsazení je více než zajímavé. Celý film ale padá na příliš dlouhé stopáži ( nebo chcete-li, příliš strohém ději ). Během filmu se neubráníte přeskakování nudných, absolutně zbytečných pasáží ( několik minut snímaná poušť, nekonečné a bezvýznamné pohledy z očí do očí apod ). I přes nízké hodnocení jsem ale tak nějak rád, že jsem ten čas filmu věnoval. Přece jen je to něco jiného, než další sterilní hollywoodské blockbustery. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„The Bad Batch“ je snímek, na který se podívejte, pokud chcete vidět něco netradičního, intenzivního, se silnými postavami a drsným průběhem, který na vás dovede dopadnout hodně těžce. Sem tam film trochu vyměkne, ale stejně máte pocit, že je to něco pořádně drsného. Ale pokud se chcete podívat na hororový snímek, sáhněte raději po něčem jiném. Tohle je drsné, živočišné, ale ne hororové. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Málem jsem umřel nudou. Takhle brutálně se mi to už dlouho nepovedlo. Jim Carrey je tu k nepoznání a málo, kvůli němu fakt nekoukat (aspoň se ale po delší době objevil ve filmu. Vlastně alespoň nějaké satisfakce mohou dosáhnout jen milovníci absolutně strnulého tempa vyprávění, které sice nakonec chce přinést nějaké vyšší poselství, ale i Momoa si myslí, že fanatičtí fanoušci Suki Waterhouse na tom budou zdaleka nejlépe. Budiž, ale jinak tuhle dvouhodinovou kanibalskou podivnost nemohu doporučit vůbec nikomu. 🐾 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Úvodními scénami mě spadla čelist hodně nízko. Kanibalismus ve filmu? Chov lidí na maso? Špatná sorta s touhle tématikou hlavu rozhodně nedělá. Vždy jsem tušil že Jason Momoa skrývá obrovský potenciál pro podobné role a mé tušení se mě vyplnilo. Jima Carreyho jsem poznal jen podle mimiky a schválně se nechte lidi překvapit zda-li vůbec ve filmu promluví. Neznámá režisérka každopádně dokonale upoutala mou pozornost a klidně bych jí svěřil další díl Mad Maxe. 65% ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Krásná, pomalá, post-apokalyptická dystopie. Die Antwoord nezní jen z repráků, ale režisérka se zřejmě inspirovala i výtvarnou stylizací. Děj je klasický a vlastně dost přímočarý, ale to nevadí. 5% dialogů, 95% misanscéna. Perfektní soundtrack. Jedinou nevýhodou je, že režisérka nenalezla vlastní rukopis. Je to mix Rodrigueze (Od soumraku do úsvitu), a Mad Maxe. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Většina komparzu a neherců pochází ze Slab City, tzn. stejné kalifornské komunity, kterou navštívil hlavní hrdina snímku Útěk do divočiny (2007) Chris McCandless (Emile Hirsch). Většina „Slabberů“ nepotřebovala žádný make-up ani další úpravy. (Caszidy)
  • Většina natáčení probíhala v Bombay Beach v Kalifornii. Bombay Beach je technicky stále částí Nilandu v Kalifornii a mnoho místních bylo do filmu obsazeno jako komparz. (Caszidy)
  • Zatímco se obecně předpokládalo, že amputace končetin Arlen (Suki Waterhouse) byly dosaženy digitálně, většina všech záběrů je ve skutečnosti make-up efekt. K vytvoření požadovaných záběrů bylo zapotřebí spousty předběžného plánování a storyboardingu. (Caszidy)

Související novinky

Jim Carrey kanibalem

Jim Carrey kanibalem

20.03.2015

Jméno Ana Lily Amirpour vám asi nic neříká, už brzy by se to ale mohlo změnit. Mladá režisérka, která loni debutovala upírským hororem Sama nocí tmou, patří mezi nejsledovanější nové tváře. A její… (více)

Reklama

Reklama