Reklama

Reklama

Očista: Volební rok

  • Česko Očista 3: Volební rok (více)
Trailer 2

Senátorka Charlene Roanová (Elizabeth Mitchell) má k odporu vůči očistě pádný důvod, před lety jí padla za oběť celá její rodina. Od té doby je snaha o její zrušení hlavním motorem jejího tažení do Bílého domu. Ambiciózní soupeři vědí, že k její porážce vede jediná cesta, „legální" zabití během očisty. Senátorku naštěstí jistí šéf její ochranky (Frank Grillo), hrdina z druhého dílu Očisty, kterému tohle každoroční běsnění už taky pěkně leze krkem. Teď už je ale čas trhnout oponou, krvavé představení začíná. Perfektně zabezpečený dům, početná a skvěle vybavená ochranka, co by se tak mohlo stát, aby senátorka tuhle noc nepřežila? Asi byste se divili, alarmy ohlašující začátek očisty ještě nedozněly a už musí Roanová jen se svým strážcem po boku prchat nočními ulicemi ve snaze najít nějaké bezpečnější útočiště. Příštích dvanáct hodin bude velmi dlouhých. A krvavých. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (388)

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak myslím, že autori vztiahli názov snímku aj do pointy a podprahovému našepkávaniu smerom k divákovi. Jednoducho aj keď bol film farebný s peknou kamerou, prišiel mi ako čierno-biely. Nič medzi tým tu neexistovalo. Strany dobra a zla nech si každý priradí sám podľa seba a svojho presvedčenia. Odhliadnuc od tohto politického žvástu tu navyše nebolo nič, čo by aspoň trocha pripomínalo kvalitný hororový thriller - minimum napätia, žiaden maskrík, žiadne gore, žiadne emócie... proste nič. Len samé strieľačky (aj tých bolo málo). A to radšej nehovorím o nesympatickom hereckom osadenstve. Síce pri konci sa v tomto smere niečo podarilo, ale nebola to ani žiadna sláva. Ostáva len dúfať, že trojkou všetko končí, aj keď podľa záveru to tak nevyzerá. Žeby sa schyľovalo k permanentnej Očiste? No amen tma. 30/100 ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tak nie, už ani sympaťák Grillo trojke bohvieako nepomáha, bol to len chvíľkový svieži závan v dvojke, ktorý sa v trojke premenil na tichý šum. Trojke ubližuje ako nechcená smiešnosť(„Nebudem sa pred Očistou schovávať. Ľudia by ma pokladali za zazobanú kravu,“ prehlási sebavedomo senátorka a obkolesí sa desiatimi po zuby ozbrojenými zabijakmi, snajpermi a ochrankármi v špičkovo zabezpečenom dome), tak práve sklamanie, ktoré mi po zábavnej dvojke poskytol Grillo. Chcelo by to zasa hereckú výmenu. Stvárnenie „šialenej, nekoordinovanej a anarchistickej“ Očisty uveriteľné a vcelku intenzívne. ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Musela jsem komentář a hodnocení o den odložit, protože hvězdičkovat ve chvíli, kdy tomu váš hororový guru střelil odpad a guru mého hororového guru snížil hodnocení ze tří na dvě hvězdy mi nevyšlo jako nejlepší nápad... Co tak pěkného říct? Že mně to jako velká katastrofa nepřišla? (krom toho, že to není horor, ehm) A že ten akčnější ráz snímku seděl a líbil se mi až do chvíle v kostele, kde už to bylo lehce přes čáru? Takhle- čtvrtý díl už nenatáčejte, nebo by je ještě v jůesej mohlo napadnout, že to vlastně není tak špatný nápad s tím mordováním jednou za rok. Prostě třikrát a dost, to si radši vezměte zase na paškál dvacátý sedmý remake Pátku třináctého ;-). ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Niekde som čítal, že ide o najlepší diel série, no mne sa to nezdá. Pochváliť však treba kvalitu, ktorá oproti predchádzajúcim dielom ani neklesla ani sa nedvihla. Zatiaľ je to vzácne vyrovnaná séria, ktorá má stále čo ponúknuť. Už po prvom diely som predpovedal, že sa pravdepodobne odštartuje vlna pokračovaní, pretože príbeh sa dá prerozprávať na 100x a to vždy inak a s inými postavami. Tretí diel do filmu zapracoval politiku a sprisahanie, ale v podstate ide o to isté. Niekoľko blbostí by som vytkol, no hlavne ma vytočilo dobíjanie sa do obchodu, kvôli čokoládovej tyčinke. Keď ich vedeli odstrašiť pred obchodom zo strechy na prvý raz, tak nerozumiem prečo ich nešlo v deň D jednoducho zo strechy zastreliť. 60%. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

No jak už jsem psal u předešlého dílu, který byl 5* krvavou peckou ( první díl 3* ), tak jsem čekal, že třetí díl bude stejná bomba a ono hovno. Co to jako kurva bylo ? Kde byl ten masakr ? Celý film se točí jen kolem jedné pičky, Frank nic nepředvedl, vraždy ... vraždy ? už teď si žádnou nevybavím (nebo žádná pořádná nebyla). Obrovské zklamání. Doufám, že touto sračičkou je série uzavřená. (EDIT: POZOR, TOHLE JE JEŠTĚ KOUKATELNÝ, OPROTI ODPADNÍ ČTYŘCE !) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Carmen Ejogo dostala ponuku zopakovať si rolu Evy Sanchez z predošlého dielu Očista: Anarchia, odmietla to však s odôvodnením, že je čas skúsiť nové veci. (beso74)
  • Ve scéně, kdy dívky, které přijely k obchodu v autech obalených vánočními světýlky, srazí sanitka, je vidět, že jedné z nich spadnou z nohou boty. Když se však změní pohled kamery a ona leží, boty má opět na sobě. (hansel97)
  • Jediným hercom, ktorý sa objavil vo všetkých prvých troch častiach, je Edwin Hodge (Dante Bishop). (beso74)

Související novinky

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Reklama

Reklama