Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké. Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, "protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali... (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (451)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jsem si zadal na ulozto romantické komedie a tohle mě vylezlo mezi prvního tak jsem to zkusil a nebylo to špatné. Určitě je to lepší než minimálně tyhle 3 zrůdnosti (Špindl, Špindl 2, Ženská Na Vrcholu) a našel bych klidně i další. Několikrát jsem se zasmál což je úspěch romantika funguje (proto mě přijde nedořešený ten konec s tím Jakubem) a celkově to zapadá. Bohužel od toho porodu mě přijde , že se kvalita zhoršuje nahozují se umělé zápletky (dva homosexuálové a jejich hádka kvůli masu,chlápek co má rád kámošku Lindy a není schopný jí to říct,linka s učitelem ) a konec je nedořešený celou dobu jsem čekal, že se k ní vrátí a nic místo toho ona začne chodit s lékařem jen kvůli tomu, že jí vyléčí děcko. Nějak jsem tam nepostřehl nic co teda naráží na Frozen (pokud je myšlen ten animák a ne ten horor) . 60 procent ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Před deseti lety podobný ženský film zkusila natočit Pavlásková podle Nesvadbové, dnes je tu Ferencová podle Urbaníkové. Obě autorky knížeček do kabelky vydává Motto, což nebude náhoda. Ve filmu jsou spíše zajímavé určité transpozice. Zatímco knižní hrdinka vede bratislavský antikvariát, filmová vede knihkupectví v Praze. Zatímco Pavlásková si vystačila s lokálními herci, Ferencová si k hlavní hrdince pořídila hned dva Poláky s velmi špatným dabingem. Panenky Pauhofovou a Issovou nechala převlékat do každé scény nejméně pětkrát a aby nikomu nic nechybělo, za kamarády jim dopřála dvojici gayů jak z cukru. Je tohle ještě český film? #finaleplzen ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Klára Issová jako kráska? No to mi poser hrábě. EDIT 18.5. 2017 po zhlédnutí díla: Hrozně by to chtělo být vtipné, a hodně to nejde. Asi jako v Románu pro ženy a Bestiáři. Proč se nemůžu zbavit pocitu, že cílovou skupinou měly být jenom ŽENY? Protože chudák ten doktor, aby se z toho posral, to mu ani za občasné chvíle vášně nestojí. Povedl se i Vaněk a Kostelný, hodně se ale nepovedl dabing, který ústy Jiřího Dvořáka a Jana Šťastného zní příšerně uměle, jako v německé telenovele na TV Barrandov. Na druhou stranu, jako svižná vztahová a netrapná (!) komedie to funguje výborně. Táňa je rozhodně nejpěknější, co jsem ji kdy viděl, a smekám i před Issovou. Hroznou roli měla Hřebíčková :) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Tak to máme za sebou. A môžem otvorene povedať, absolútne ma to nesklamalo. Dostal som od filmu presne to, čo som si myslel, že to bude. Táňa Pauhofová má tento a rovnako aj minulý rok smolu. A končí v ďalšom zlom filme, ktorý si ale určite nájde veľa fanúšikov. A nebudem im to rozhovárať, lebo každý máme právo na svoj názor. Občas vtip funguje, ako napríklad zabalené knižky na povinnú literatúru, ale často to pôsobí maximálne divne a vôbec jednotlivé scénky ako idú za sebou, konanie postáv a rovnako aj vzťahy medzi hrdinami sú maximálne divné a človek väčšinou vôbec nevie, ako sa má cítiť. A na to nám to upresní hudba, ktorá ukáže, aká má byť vlastne vo filme nálada. Nefunguje to. Sú tu dokopy tri dobré postavy a to je Edo, mama a doktor. Inak neviem, koho by som pochválil. Linda je absolútne nefungujúca a jej rozhodnutia sú často absolútne nepochopiteľné, Vanda je neskutočne otravná a iritovala ma počas celého filmu, Leo je zase absolútne divný a jeho ponímanie nevery a spôsob, ako to povie ma vrchovato neberie a Jakub... čo mi má byť vlastne na ňom sympatické? "Všetko Alebo Nič" je presne to čo som si myslel, že bude. Film spracovaný podľa knižného slovenského bestselleru od Evity Urbaníkovej. Dokonca neviem či to vlasne nie je autobiografia z jej pohľadu. Postavy sú vykreslené čierno-bielo, ich konanie je často nepochopiteľné a ako celok to človeka absolútne nedokáže príjemne naladiť. Romantické momentky nefungujú, komédia je občas dobrá, občas mimo a ťažko nájsť niečo, čo by to dokázalo reálne zachrániť. Hodnotenie: D+ ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Typicky česká romantika. Muž vašich snů je developer, knihkupectví funguje bez větších ekonomických problémů (jako všechno) a napsat a vydat úspěšný román je bez předchozích zkušeností tak snadné! O stereotypním zobrazení určitých lidských typů ani nemluvě. Snímek lehce zachraňuje fakt, že jsem se hodně často smál. Upřímně. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (31)

  • Úvodnú scénu, kde sa Linda (Tatiana Pauhofová) obleje kávou po tom, čo do nej vrazí Jakub (Michal Zebrowski), museli tvorcovia opakovať viackrát. Kabát, ktorý mala Táňa na sebe, totiž nenasával tekutinu a vôbec nebolo vidno, že by bola obliata. Kostyméri to dokázali až špeciálne zafarbenou tekutinou. (monalisa69)
  • Na tabuliach, ktoré viseli pred kníhupectvom Lindy (Tatiana Pauhofová) a Vandy (Klára Issová), sa pravidelne menili nápisy a texty. Vymýšľala ich autorka knihy Eva Urbaníková spolu s architektkou Luciou Fejkovou a často sú tam "srandičky", ktoré si mali všimnúť ostatní členovia štábu. To, že si ich niekedy nevšimli, znamená, že sa dostali do filmu. (monalisa69)
  • Michal Zebrowski (Jakub) urobil pre film výnimku a netrval na tom, aby bol pri intímnych scénach nahradený dablérom, hoci tak mohol urobiť. Jeho zmluva v Poľsku totiž obsahuje formulku, že sa ani nevyzlečie, ani nebude bozkávať, o milostných scénach nehovoriac. Urobil to s povolením svojej manželky, ktorá bola zo scenára nadšená a nástojila na tom, aby postavu Jakuba zobral. (monalisa69)

Reklama

Reklama