Reklama

Reklama

Vánoční crazy komedie. Pátý díl úspěšné série se značkou Kameňák opět sleduje neskutečné karamboly kolem starosty Pepana, který tentokrát opravdu nemá klidný adventní čas. Zdá se, že Kameňákov neproslaví, protože nepřející občanští aktivisté mu zhatili plán – postavit obří skokanský můstek na nedaleké hoře Říp. A to si přímluvu obstaral osobně u samotného pana prezidenta! Zázraky se však dějí, zvláště o Vánocích, a prezident ve finále jako vždy překvapí. Než ale dospějeme k happyendu, u kterého se dojme celý Kameňákov i celé lidstvo, zažijeme během čtyř adventních týdnů typický kameňákovský mumraj. (Indigo Film)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (286)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

A je to opět tady. Kameňácká série pokračuje a vypadá to dle zdejších komentářů, že očekávání bylo "opět" jinde, než v Kameňákově! Možná je to díky absenci Zdeněčka Trošičkového nebo vánoční atmosférou, ale parta naivků, čekající umění, invenci a rotrhanou bránici, navíc platící za lístek nemalý peníz, nenašla v Kameňáků nic jiného než KameŇák. Uf, to mi je ale divnota a nechápavost... jinak k filmu. Strašně to trpí tím, že tam není Jana Paulová :-) ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

"Vánoční úklid je zbytečná věc, vždyť i ježíšek se narodil ve chlívku. Tak ať se u nás cítí jak doma" :o) Dal jsem si tu práci a vyrazil do kina a musím říct, že já v posledních třech dílech v kvalitě nepoznal rozdíl. Ohrané fóry, žádná velká kinematografie, ale to se tady celkem čeká... Takže slabé dvě, když jsou ty vánoce :-) i za Justina Bobra. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Lhal bych, když bych řekl, že jsem se nezasmál. I proto jsem neustále bojoval s tím filmu nedat odpad, ale aspoň tu jednu hvězdičku. Pralo se to ve mně opravdu důkladně, protože Vánoční Kameňák je prostě strašná sračka. Nakonec jsem ale vypil flašku okeny, jednu hvězdičku sem narval a už o tomhle filmu v životě nechci slyšet. Je mi Mělníku líto...tak hezké město to jinak je. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

V tomto případě bych doporučoval pravidlo" UKAŽ (lístek) A PAK PIŠ... To mě zajímalo jestli si tohle můžou dovolit na amerických UMD... Né tady si dělá každej co chce. Hold jsme v Čechách... vředu Evropy. Množství odpadů na m² bohužel dokazuje. Co jsme za vše hanící, závistivé, namyšlené blbce. Co dávají odpady jen z principu... Fakt jsem hrdej na to že jsem Čech, jup jup ja... Ale počkat! Nejsem! :D DÍKY BOHU! ()

M.E.K.Y odpad!

všechny recenze uživatele

Víte, co je lidově kameňák? Druh vtipu, anekdota, humor... asi jsem slepý a hluchý, ale za 90 minut jsem na nic podobné ani zdaleka nenarazil. A to je sakra průser, jestliže si film zakládá pouze na tom a ani to nefunguje. Je to hloupé a zdegenerované, ale takové filmy si asi současná doba žádá. K pláči, ale je to tak! Česká herecká (j)elita rovněž nezklamala. Společně s Vorlíčkovou Saxanou 2 nejhorší české filmy poslední půl dekády. Závěr? Zdendo, hluboce se ti omlouvám, na tvoji původní trilogii kameňáků budeme ještě rádi vzpomínat! ()

Galerie (153)

Zajímavosti (7)

  • V záběrech na dům starého Pepana (Václav Vydra) - je jasně viděž, že jde o umělý sníh. Tvůrci filmu si nedali ani práci s tím, aby poprášili sněhem i několik vedlejších domů. Stejná chyba se sněhem je ve scéně z náměstí, kde je očividně  uřízlá sněhová vrstva, která z ničeho nic končí a za ní je naprosto čisté prostředí náměstí. (ČSFD)
  • Film se natáčel v Mělníku. (SONY_)
  • Autobus, kterým Julča (Kristýna Hrušínská) přijíždí do Kameňákova, je Ikarus E91, patřící dopravci DPP, vyrobený v roce 2003 a sešrotovaný roku 2020. (JLanovkar)

Reklama

Reklama