Reklama

Reklama

Vánoční crazy komedie. Pátý díl úspěšné série se značkou Kameňák opět sleduje neskutečné karamboly kolem starosty Pepana, který tentokrát opravdu nemá klidný adventní čas. Zdá se, že Kameňákov neproslaví, protože nepřející občanští aktivisté mu zhatili plán – postavit obří skokanský můstek na nedaleké hoře Říp. A to si přímluvu obstaral osobně u samotného pana prezidenta! Zázraky se však dějí, zvláště o Vánocích, a prezident ve finále jako vždy překvapí. Než ale dospějeme k happyendu, u kterého se dojme celý Kameňákov i celé lidstvo, zažijeme během čtyř adventních týdnů typický kameňákovský mumraj. (Indigo Film)

(více)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (286)

darthhokro odpad!

všechny recenze uživatele

koukám že i Jana paulová už pochopila že v těhle sračkách se nechce utopit. Ale doufám že tahle sága neskončí, máme tu velikonoce, MDŽ, den dětí, prázdniny, podzim, čtvrtek, 15:00 hodin.... "Odpad" je pro tyhle růžové ulice ve filmu, slabé hodnocení. Prý zábava pro dělnickou třídu, jsem dělník a nezasmál jsem se ani jednou, asi budu muset povýshit. PS: Ještě jim tam chybí v hercích Robert Rozenberg, nejspíš je in ový producent a vrchní dodavatel nehereckých blondýn :) ()

bono22vox 

všechny recenze uživatele

Nechce se mi ani věřit, že někdo, kdo naprosto úchvatným nádherným způsobem ztvární Erbenovu Kytici, navíc výborný kameraman, který natočil s jinými režiséry spoustu dalších kvalitních snímků, se chopí látky jako je Kameňák... Ale co už, stalo se. Ale že se utopí a sveze v předešlých dílech a nedá ani kapku svého umu do této látky, aby ji alespoň nějakým způsobem zvedl z předem hodnoceného hnusu, to je naprostý konec tohoto tvůrce... ()

Reklama

ilemas

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem, tudíž nehodnotím. Nechápu, když někdo dá odpad 1,2,3,4 proč ještě leze na Vánoční kameňák ? Pochybuji, že to spousta hodnotících vůbec viděla, dávají odpad už z recese. Zajímavé je, že jsou vyprodané kinosály což u trapárny Star Wars nejsou. Že by byl kameňák nakonec lepší než Hvězdné války? A proč, když jsou všechny Kameňáky samej odpad se pro velký úspěch točí další díly? Už se těším na Kameňák 7 !!! Reklama na bilboardu v Babovřeskách. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Ok tak oficiálně přiznávám, že Troška je skutečně kvalitní režisér, který si to státní vyznamenání zaslouží. Protože ač točí koniny, vždy vypadají jako řemeslně zvládnutá filmová díla na úrovni, kde scéna libovolně navazuje na druhou. Kde jednání postav vytváří určitý obrázek o charakteru a kde alespoň nějaká základní psychologie má logiku a humor je součástí děje. Když jsem viděl Kameňák 4, řekl jsem si no jo.... začínající režisér toto nezvládl. Ale nyní? F. A. Brabec je kvalitní režisér. Ten řemeslo má v malíku. A jakto, že se tedy jemu nedaří ten příběh udržet pohromadě jako Troškovi? Snad za to může scénář Marcela Bystroně. Nevím. Nicméně Vánoční Kameňák je film, u kterého jsem se ani jednou nezasmál. Nic v něm nemá logiku. Žádný dějový cíl ten film neobsahuje. Jen zdánlivé vtipy, které nedrží pohromadě žádný děj nebo postava, kterou byste si chtěli pamatovat a už vůbec jí fandit. Ano, kamera je obstojná a vánoční atmosféru z toho cítím jako zlaté prase. Ale k čemu to je, když vše ostatní je odpad? Jedna hvězda na okraji odpadní stoky a nikdy více! 20% ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Kameňák byl ucházející. Kameňák 2 byl koukatelný. Kameňák 3, tam bylo vidět, že je největší čas to ukončit. Kameňák 4 byla ukázka pekla. A Vánoční Kameňák je něco, na co se nedá nějak normálně komentovat. Nudné, bez vtipu, hodně neoriginální parodie na Zemana, písnička na konci... Všechno to tvoří něco nekoukatelného, nudného, příšerného. Je to lepší než Kameňák 4, ale i tak je to nekoukatelná sra*ka... ()

Galerie (153)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v Mělníku. (SONY_)

Reklama

Reklama