Reklama

Reklama

Studentka čtvrtého ročníku střední školy zcela propadla online hře vadí – nevadí, ve které anonymní společenství „pozorovatelů" začíná manipulovat každý její tah. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (453)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Když už úkolovku, tak doporučuju raději toto. Nerve baví tak 3/4 hoďky, dokud to je taková pohodovka. Potom se to začne tvářit vážně a člověk už jen kroutí hlavou až do stupidního finále. Zábava pro teenagery jak dělaná, je tam snad všechno, co dnešní děcka hltají. Starší ročníky už to zřejmě moc neuspokojí. 50% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

V roku 2016 som sa na Nerve hodne tešil a sklamal ma, a až do včera mi tu svietilo hodnotenie dvoch hviezd. Spätne vlastné hodnotenie nechápem. Vyslovene blbý je iba záver, pár scén je dokonca vynikajúcich (rebrík, žeriav), je tam Emma Roberts a celkovo ide o neuveriteľne zábavnú oddychovku, ktorá sa vo svojom tempe nezastaví ani na moment. Zvyšujem na 4* a určite si to dám časom znovu. ()

Reklama

Foox 

všechny recenze uživatele

Ale proč ne... nebo proč jo? Jednoduchá hra s hecováním má velice slibný nápad i první polovinu. Jenže chybí jí ambicióznější uchopení, více sarkastický pohled na dnešní mládež, ale hlavně nosnější konstrukce poslední třetiny, která filmu ubírá hodně ze svého celkového dojmu. Na druhou stranu v rámci žánru a cílovky jde o více než sluně stravitelnou podívanou. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Wow, tak super MODERNÍ - REÁLNÝ thriller jsem snad ještě neviděl !!! Trailer jsem neviděl a čekal jsem nějakou ptákovinu, ale to co mi bylo naservírováno ... uff ... Parádní hudba, hlavní duo Emma a Dave výborné, hlavně Emma, kde jí to pravdu dost sluší a je to fakt kost, scény jako vlak, motorka a žebřík dechberoucí. Chtěl jsem dát 4*, ale jelikož mám tenhle film ještě 2 dny po zhlédnutí v hlavě a opravdu se mi to líbilo a hodlám se na to podívat klidně ještě 2x či víckrát (edit: během půl roku viděno už 4x) tak ten plný počet prostě napálím. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Je to prihlúple? Pane bože, len sa netvárme že nie :) Klamať sa človek môže v kadečom (napríklad že schudol), ale pri "Nerve"? Je to stupídna teen "podívaná", ale - kurva miestami to baví. A to už v dnešnej dobe bohužiaľ naozaj stačí. Divák nebude obohatený o nijaké múdra (čo vyslovene nie je nutné!), ale zastávať sa takéhoto filmu, že je snáď neviem akým "posolstvom", ktoré bude dostatočným odkazom pre prihlúplu "young" mládež, ktorá sa v mnohých prípadoch nevie spratať do kože - to snáď nie ;) Nerve stratou času nie je, je to skutočne "malebne" natočené, celkom dobrý, vhodne zasadený soundtrack taktiež spravil svoje, no a herecké obsadenie? Snáď si ani neviem predstaviť, že by v tom hral niekto iný. Takže, vypnúť mozgy, nerozmýšľať, nemyslieť, nepolemizovať. Ja osobne som s tým mal omnoho väčší problém ako som si pôvodne myslel. V určitých momentoch som sa skutočne pohrával s myšlienkou udelenia štyroch ☆. No tie tri budú v mojich očiach skrátka dostatočným vyobrazením reálnej kvality snímku. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (16)

  • Ve filmu si zahrál malou roli americký youtuber Casey Neistat, (známý také díky seriálu The Neistat Brothers, který natočil pro HBO), který se osobně zná již delší dobu s režiséry. (havlajs10)
  • Když na začátku filmu Vee (Emma Roberts) projíždí internet a volá jí přes Skype její kamarádka, je na internetové stránce The Huffington Post, kde je upoutávka na článek s názvem „Is James Franco Too Smart?“ Jde o vtipnou hříčku, jelikož mužskou hlavní roli (Iana) hraje jeho mladší bratr Dave Franco. Mimo jiné Emma si s Jamesem zahrála ve filmu Palo Alto (2013). (Reesam)
  • Emily Meade povedala, že zdvihnúť sukňu, aby ukázala nahý zadok počas futbalovej scény, bolo desivé a vzrušujúce zároveň. (Arsenal83)

Reklama

Reklama