Reklama

Reklama

Těžko zabráníte vstoupit něčemu, co už je dávno uvnitř. Michael Vartan, Erin Moriartyová a Nadine Velazquezová hrají v hlavních rolích vdovce, jeho dcery a nové ženy, kteří jsou připraveni začít nový život poté, co se přestěhují na poklidné předměstí. Když se ale kolem nich začnou dít podivné věci, vyjde najevo, že s jejich zdánlivě dokonalým domovem něco není v pořádku. Něco, co se skrývá uvnitř domu a v jeho zdech. Jakmile odhalí smrtící tajemství svého nového domova, riskují, že se stanou další kapitolou jeho děsivé historie v tomto psychologickém thrilleru, který vás přiměje dobře zvážit, kam se příště nastěhujete. (HBO Europe)

(více)

Recenze (117)

zsn 

všechny recenze uživatele

Nemělo chybu! Celý film naprostá nejistota - půjde o ducha? Nebo je soused úchyl? Proč ale lezou hřebíky ze zdi? ... Když se ukázala zrůda z půdy, tak člověk řešil, zda jde o nějaký přízrak, anebo skutečně někdo žije na půdě? No a závěrečná dezinformace při postřelení útočníka byl bezvadný klam a konec v podobě vyvraždění celé rodiny - prostě chuťovka. Tak by měly filmy vypadat. ()

t.mon 

všechny recenze uživatele

Hahah, klasický případ nedostatku zkušeností režiséra s tvorbou vážných hororů (Lesbian Vampire Killers nepovažuji za horor). Přitom v první půlce se atmosféra dala krájet a já byl navýsost spokojen, během druhé půlky ale začne předvídatelnost brát za své (spousta lidí tu odkazuje na The Boy a tento se nevyvíjí nikterak nepodobně), ale závěrečná honička je natočená dobře, dynamicky a s přehledem (připomnělo mi to polozapomenutý a poněkud průměrný Fertile Ground), na Erin Moriarty se hezky kouká a role uječené teenky se zhostila parádně. Konec neponechám bez zmínky, opět špatný, nedotažený, plně otevřený, což se například s endingem Flanaganova Hush nedá porovnat, SPOILER smrt Hannah byla asi tak stupidní řešení jako si při nedostatku sexu narvat do análu dřevěný kolík. NOT. Dojem zanechalo, doporučit můžu, ale z podobného šálku si určitě radši pusťe zmiňované The Boy a Hush. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Originalitu snímka postráda akúkoľvek, ale napriek tomu sa mi na ňu nepozeralo vôbec zle. Záver ma však výrazne sklamal. OP záporák v kombinácii s hlúpymi protagonistami je skrátka too much. A to sa pritom ešte niekoľko minút naspäť zachovali racionálne a zavolali políciu, ktorej na prekvapenie cesta k domu netrvala 30 minút. Hneď na to ale hlavná trojica opäť začala vykazovať jasné príznaky hlúpeho hororového klišé (ne)uvažovania. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

X-krat sfilmovany namet, ktory sa vsak svojim spracovanim pozitivne od ostatnych nelisi. Este prve dve tretiny sli aspon v zauzivanej linii a postavam sa "bezny" zivot dal ako-tak verit. Erin, ako "isckricka" z The Boys som to tu ako teenagerke nezbastil. Chapem vsak, ze ak sa divak stretne prvykrat s tou premisou, moze ho to celkom "dostat". 40% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Původně jsem si myslel, že půjde o duchařinu, díky bohu, že ne. Lekačky celkem ok, herci v pohodě, na krásnou Erin se koukalo pěkně, žádná tupá kráva. Konec jsem prokoukl, záporák celkem solidní, konec (ne)mile překvapil. Viděl jsem Horor po delší době, proto i možná to vyšší hodnocení, každopádně, jo .. celkem fájn relax, doporučuji. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama