Reklama

Reklama

Těžko zabráníte vstoupit něčemu, co už je dávno uvnitř. Michael Vartan, Erin Moriartyová a Nadine Velazquezová hrají v hlavních rolích vdovce, jeho dcery a nové ženy, kteří jsou připraveni začít nový život poté, co se přestěhují na poklidné předměstí. Když se ale kolem nich začnou dít podivné věci, vyjde najevo, že s jejich zdánlivě dokonalým domovem něco není v pořádku. Něco, co se skrývá uvnitř domu a v jeho zdech. Jakmile odhalí smrtící tajemství svého nového domova, riskují, že se stanou další kapitolou jeho děsivé historie v tomto psychologickém thrilleru, který vás přiměje dobře zvážit, kam se příště nastěhujete. (HBO Europe)

(více)

Recenze (117)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ale jo, musím uznat, že se to snaží být něčím víc než jen průměrným hororem a je to tam i celkem znát, takže nemůžu říct, že by ten horor byl špatný. Není stavěný jenom na lekačkách (a naštěstí to nebyla duchařina) a snaží se vybudovat i nějakou atmosféru, příběh to mělo zajímavý a nějakou atmosféru taky, jenom mi přišlo, že se to zbytečně táhlo a díky tomu jsem se chvílemi celkem nudil. Pak tam bylo i pár nelogičností. Jinak to celkem šlo, ale výsledný dojem na víc jak 3* fakt nevidím. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Vypij víno s rohypnolem [A nic dál? Proč?!], příšera se motá kolem. Funí, dupá v podkroví, za chvíli tě uloví. V každém domě bývá skrýš, jen počkej, však uvidíš! Když se zrůda z půdy spustí, bacha ať tě neošustí. Z kredence mu čouhá ruka, ve finále tě ošuká. Na podlaze, zezadu, to ti zkazí náladu."  No jo, v Americe staví domy divné, duté jako bambus. Dobré vědět (a počítat s tím). Jenomže bambus nebambus, nakonec prd. Nejdřív jsem se prokousával hromadou filmové vaty a pak se vytočil při protivném finále, kde po sobě rodinka furt dokola halekala, jak na Valašsku pastevci přes údolí, z kotáru na kotár. „Hano! Hano!“ „Mami! Tati!“ „Hano! Hano!“ „Mami! Tati!“ „Hano!“... jako kolovrátek. Příšeru to vytočilo do nepříčetnosti, což se jí ani nedivím, protože mě taky. Víc uječených výkřiků, víc strašidelný film, jasná věc. Škoda, jinak by to byly poctivé tři hvězdy, možná i víc. Btw, a kam se vlastně poděl ten ulovený slizák soused, to ho ten nezdravě bledý jinoch sežral? :-) Nebo kam tedy dal jeho tělo? Protože ten soused skvoter byl docela fajn, škoda ho. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Hmm.. a vlastně proč né? .. Předfinální twist mi sice přišel kapku zbytečný a úplný finish by si zase zasloužil pořádnou Rkovou nálož-když už se filmař rozhodnul, že bude cool... Ale jinak je to fakt poutavé. Má to pár skoro dechberoucích záběrů. Herecky vpohodě.... Takže? Takže cajk.... Odvařenej z toho bůhvíjak nejsem, ale vzhledem k tomu v jaké žumpě je horror posledních několika let, je tenhle kousek vzácný klenot. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobré! O filmu je lepší nevědět nic. Nejprve se příběh těžkopádně rozjížděl. Otřepané téma - rodina (dcera, otec a budoucí macecha) se nastěhuje do domu, ve kterém podle všeho straší. Jedna rodina vyvražděná, druhá se ztratila. A teď se navíc začnou věci přemisťovat, ozývají se divné zvuky a zmizí kocour. Mé obavy, že se jedná o další mizerný bubufilm, se naštěstí rozplynuly, za což dávám hvězdu navrch. Jasně, jako první se mi vybavili Lidé pod schody, no a pak ještě několik dalších kousků. Nevadí. Atmosféra ke konci houstne a smrt mává kosou na všechny strany. A závěr? Ještě jedna hvězda navíc! ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Jasné, že po zábavnej hororovej komédii nakrútil režisér takéto zúfalstvo. Veď keď mu nedocenili niečo vydarené, tak možno ocenia to nevydarené a tak šup do bežnej, nevýraznej pásovej výroby, kde je všetko dobre známe. A hlavne BEZPEČNÉ; či už pojatím, vývojom alebo postavami (to, že sa film zrazu v posledných 3 minútach náhle rozhodol tváriť „drsne“ už bolo ultra-umelé). Aspoň na Erin Moriarty sa pozerá dobre -viď. nedávny a s týmto neporovnateľný "Blood Father", ale ani ona nespasí takúto zdĺhavú, opozeranú kopírku. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama