Reklama

Reklama

Těžko zabráníte vstoupit něčemu, co už je dávno uvnitř. Michael Vartan, Erin Moriartyová a Nadine Velazquezová hrají v hlavních rolích vdovce, jeho dcery a nové ženy, kteří jsou připraveni začít nový život poté, co se přestěhují na poklidné předměstí. Když se ale kolem nich začnou dít podivné věci, vyjde najevo, že s jejich zdánlivě dokonalým domovem něco není v pořádku. Něco, co se skrývá uvnitř domu a v jeho zdech. Jakmile odhalí smrtící tajemství svého nového domova, riskují, že se stanou další kapitolou jeho děsivé historie v tomto psychologickém thrilleru, který vás přiměje dobře zvážit, kam se příště nastěhujete. (HBO Europe)

(více)

Recenze (117)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nečum na trailer, nečti komentáře a rovnou si to stáhni. Myslim samozřejmě film, ne předkožku, ty prase! Pokud ti to však nedalo a dál čteš tyhle stupidní řádky, prozradim ti jen jedno: ne všechny věci se jeví tak, jak ve skutečnosti jsou. Kromě tohodle překvápka se pak navrch ještě dočkáš snesitelných ksichtů, slušnýho záporáka a hodně povedený závěrečný naháněčky, po níž, jak se zdá, nebude prostor pro hepyjendy. Nebo jo? Tak už neser čas a přesvědči se sám! ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Vyklubal se z toho docela solidní slasher, v druhé polovině už to bylo slušně rozjeté a mělo to i atmosféru a celkem dobré herce, zvláště ženy jsou kočky. Dějově je to zajímavé což mě připomíná, kdyby si v USA stavěli baráky pořádně z cihel a ne z překližek, pak by neměli domy samé díry jak v ementálu a nemuseli mít nezvaný nájemníky. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ale jo, musím uznat, že se to snaží být něčím víc než jen průměrným hororem a je to tam i celkem znát, takže nemůžu říct, že by ten horor byl špatný. Není stavěný jenom na lekačkách (a naštěstí to nebyla duchařina) a snaží se vybudovat i nějakou atmosféru, příběh to mělo zajímavý a nějakou atmosféru taky, jenom mi přišlo, že se to zbytečně táhlo a díky tomu jsem se chvílemi celkem nudil. Pak tam bylo i pár nelogičností. Jinak to celkem šlo, ale výsledný dojem na víc jak 3* fakt nevidím. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Kopírka pardáního The Boy, tentokrát ale o dost chudší a nudnější. Co čekat? Příběh je nudný a nezajímavý, postavy ploché a herečka v hlavní roli? Příšernost na úrovni Megan Fox. Konec jsem tušil tak nějak od půlky. Navíc posledních 15 minut místo toho abych byl napnutej jsem se jenom pousmíval(hlavně nad blbostí otce). Je to srajda kterou jsem viděl asi před měsícem ale díky nevýraznosti jsem na ní i zapoměl. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Aj keď tomu nie je tak dávno, čo som videl film The Boy a ktorému je Within až príliš podobný som si film užil. Ničím výnimočný herci dodávajú filmu príjemnú atmosféru a aj keď je úvodných 20 mnút pomerne nudných, zvyšok filmu je príjemným prekvapením a drvivú väčšinu ľudí, ktorým béčkové horory prirástli k srdcu tento film bude určite baviť. Zdá sa, že ešte chvíľu nás pri kopírovaní podobných filmov budú mať režiséri čím prekvapiť. Možno je to aj vďaka filmovému deficitu posledných dní že film hodnotím nanajvýš kladne, určite by však nesklamal ani za iných okolností. Príjemné prekvapenie. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama