Reklama

Reklama

Těžko zabráníte vstoupit něčemu, co už je dávno uvnitř. Michael Vartan, Erin Moriartyová a Nadine Velazquezová hrají v hlavních rolích vdovce, jeho dcery a nové ženy, kteří jsou připraveni začít nový život poté, co se přestěhují na poklidné předměstí. Když se ale kolem nich začnou dít podivné věci, vyjde najevo, že s jejich zdánlivě dokonalým domovem něco není v pořádku. Něco, co se skrývá uvnitř domu a v jeho zdech. Jakmile odhalí smrtící tajemství svého nového domova, riskují, že se stanou další kapitolou jeho děsivé historie v tomto psychologickém thrilleru, který vás přiměje dobře zvážit, kam se příště nastěhujete. (HBO Europe)

(více)

Recenze (117)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nevěřili byste, jak často na půdách vašich domů žije nějaký cizí vetřelec. Tedy aspoň to tvrdí jeden filmový pan policista i závěrečný filmový titulek. No páni, ještě že bydlím v činžáku. Ale stejně půjdu radši omrknout skříně, až tohle dopíšu. Jinak nevím jak vy, ale já se ke konci báječně zasmál, což je asi při horroru špatná reakce... Ale když mě prostě to rádoby masakrózní finále přišlo spíš jako nechtěná komedie. Ale uznávám, že pavoukovec David s vizáží hodně dlouho nemytého fanouška skupiny The Cure, je působivá postavička. Nejlepší moment filmu je bezesporu scénka, kterak se v odrazu skla tiše a zlověstně souká z kredence jako Alien z větrací šachty. Kdyby tak ve scénáři dostal víc prostoru a byl víc vidět... A kdyby tak talentovaná a sympatická Erin svou týnku tolik nepřehrávala... A kdyby kamera o trošku míň skákala... A kdyby závěrečná zápletka nebyla tak průhledná (Silence of the Lambs)... Sakra, mám pocit, že se zpod mojí postele ozývají nějaký divný zvuky, jako by tam něco... nebo někdo... ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Nemělo chybu! Celý film naprostá nejistota - půjde o ducha? Nebo je soused úchyl? Proč ale lezou hřebíky ze zdi? ... Když se ukázala zrůda z půdy, tak člověk řešil, zda jde o nějaký přízrak, anebo skutečně někdo žije na půdě? No a závěrečná dezinformace při postřelení útočníka byl bezvadný klam a konec v podobě vyvraždění celé rodiny - prostě chuťovka. Tak by měly filmy vypadat. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

X-krat sfilmovany namet, ktory sa vsak svojim spracovanim pozitivne od ostatnych nelisi. Este prve dve tretiny sli aspon v zauzivanej linii a postavam sa "bezny" zivot dal ako-tak verit. Erin, ako "isckricka" z The Boys som to tu ako teenagerke nezbastil. Chapem vsak, ze ak sa divak stretne prvykrat s tou premisou, moze ho to celkom "dostat". 40% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, jestli je horší být v domě, ve kterém straší, nebo v domě, ve kterém straší zpruzená puberťačka. Nepříliš originální Within přichází s kombinací obojího.. Úvod se stahováním přikrývky, kutálením předmětů, posunutým nábytkem, upgradem bubu momentu se zavíráním dveří ledničky (teď je moderní, že za nimi nic nevybafne) a jednou falešnou stopou v podobě úlisného zámečníka s koly potu pod pažemi sebou přináší pouze otřepanost, načež děj předpisově přijede na křižovatku ve tvaru T. Nadpřirozeno vlevo, sociopatický zazdisráč vpravo. Zvolená odbočka sice přinesla bezútěšný konec, ale taky kopu nelogičností, oběti nabíhající si tupě na nůž (i obrazně) a poněkud směšné, vetřelce připomínající chrčení Střihorukého Davida. Devět z desíti lidí pod schody spíše doporučuje novozélandský Housebound.. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Původně jsem si myslel, že půjde o duchařinu, díky bohu, že ne. Lekačky celkem ok, herci v pohodě, na krásnou Erin se koukalo pěkně, žádná tupá kráva. Konec jsem prokoukl, záporák celkem solidní, konec (ne)mile překvapil. Viděl jsem Horor po delší době, proto i možná to vyšší hodnocení, každopádně, jo .. celkem fájn relax, doporučuji. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama