Reklama

Reklama

Těžko zabráníte vstoupit něčemu, co už je dávno uvnitř. Michael Vartan, Erin Moriartyová a Nadine Velazquezová hrají v hlavních rolích vdovce, jeho dcery a nové ženy, kteří jsou připraveni začít nový život poté, co se přestěhují na poklidné předměstí. Když se ale kolem nich začnou dít podivné věci, vyjde najevo, že s jejich zdánlivě dokonalým domovem něco není v pořádku. Něco, co se skrývá uvnitř domu a v jeho zdech. Jakmile odhalí smrtící tajemství svého nového domova, riskují, že se stanou další kapitolou jeho děsivé historie v tomto psychologickém thrilleru, který vás přiměje dobře zvážit, kam se příště nastěhujete. (HBO Europe)

(více)

Recenze (117)

Dale 

všechny recenze uživatele

Som rád, že u nás sa nestavajú domy s dutými stenami :-) Priemerný hororík, ktorý pred záverom prichystá malé prekvapenie, ktoré je ale príliš priehľadné, než aby ste mu aspoň na chvíľu skočili na lep. Ale takéto domové horory mám rád a keď začujem doma nejaký podozrivý zvuk, tak si možno na tento film aj spomeniem. Pri rozhodovaní o 2 a 3 hviezdach rozhodol záver, ktorý nie je v tomto žánri úplne typický a potešil. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak neviem. Niektoré momenty sa po strašidelnej stránke celkom vydarili a jedna či dve ľakačky aj zafungovali, ale celkovo som čakal niečo lepšie. Síce ono sa už v tomto hororovom subžánri niečo inovatívne len ťažko hľadá, no predsa len som čakal niečo zaujímavejšie ako len jedného popleteného emáka na povale. Slabší priemer. 55/100 ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Původně jsem si myslel, že půjde o duchařinu, díky bohu, že ne. Lekačky celkem ok, herci v pohodě, na krásnou Erin se koukalo pěkně, žádná tupá kráva. Konec jsem prokoukl, záporák celkem solidní, konec (ne)mile překvapil. Viděl jsem Horor po delší době, proto i možná to vyšší hodnocení, každopádně, jo .. celkem fájn relax, doporučuji. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Upřímně se u tohoto thrilleru nedokážu příliš rozhodnout, zdali se přikloním spíš k průměrnému, tříhvězdičkovému hodnocení, nebo přihodím ještě jednu hvězdu navíc, je to fakt na hraně. Pro nižší počet hovoří především opravdu nesympatické a nevýrazné obsazení, v čele s nestravitelným Michaelem Vartanem. Dále mi příliš nesedla zápletka, kde se to jednak za celou dobu v podstatě příliš ani nikam dějově neposunulo, jednak se pocity nudy dostavovali až nemile často a jednak se to celé nese v poměrně dost tuctovém hávu, bez jakéhokoliv výraznějšího, či opravdu vyloženě překvapivého momentu. A zmínit, jako minus, musím ještě vážně zanedbanou atmosféru, na kterou se tvůrci prostě úplně vykašlali. Naopak nahoru film hodně vytahuje množství skutečně napínavých a působivě vygradovaných scén a samozřejmě závěr, který zde ale bohužel většina uživatelů ve svých komentářích již vyblila, a to že happyend zas po čase dostal pořádně na prdel, každopádně něco takového vždy potěší. Když to tedy všechno ale tak nějak shrnu, nakonec se přikloním přeci jen k hodnocení nižšímu, neboť pravdou zůstává, že v rámci žánru není Crawlspace skutečně nijak výrazná, zajímavá, či ojedinělá podívaná, nepřináší nic nového a nápaditého, takže vlastně průměr jak vyšitý. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Extrémně nepovedený horor, který se tváří 3/4 stopáže jako duchařina a používá všechny možné lekačkové klišé, aby na konci překvapil asi i sám sebe a naservíroval nám jakéhosi zmalovaného, tak trochu groteskního smradlavého podnájemníka. Škoda, že režisér nepřistoupil na variantu, že hororový divák není blbý divák. Mohl jít s pravdou ven už na začátku a naservírovat nám zajímavý thriller. Takhle je z toho směšný brak, který nemá s příběhovou ani hororovou kvalitou nic společného. 20% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama