Reklama

Reklama

Těžko zabráníte vstoupit něčemu, co už je dávno uvnitř. Michael Vartan, Erin Moriartyová a Nadine Velazquezová hrají v hlavních rolích vdovce, jeho dcery a nové ženy, kteří jsou připraveni začít nový život poté, co se přestěhují na poklidné předměstí. Když se ale kolem nich začnou dít podivné věci, vyjde najevo, že s jejich zdánlivě dokonalým domovem něco není v pořádku. Něco, co se skrývá uvnitř domu a v jeho zdech. Jakmile odhalí smrtící tajemství svého nového domova, riskují, že se stanou další kapitolou jeho děsivé historie v tomto psychologickém thrilleru, který vás přiměje dobře zvážit, kam se příště nastěhujete. (HBO Europe)

(více)

Recenze (117)

heyda 

všechny recenze uživatele

Extrémně nepovedený horor, který se tváří 3/4 stopáže jako duchařina a používá všechny možné lekačkové klišé, aby na konci překvapil asi i sám sebe a naservíroval nám jakéhosi zmalovaného, tak trochu groteskního smradlavého podnájemníka. Škoda, že režisér nepřistoupil na variantu, že hororový divák není blbý divák. Mohl jít s pravdou ven už na začátku a naservírovat nám zajímavý thriller. Takhle je z toho směšný brak, který nemá s příběhovou ani hororovou kvalitou nic společného. 20% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ale jo, musím uznat, že se to snaží být něčím víc než jen průměrným hororem a je to tam i celkem znát, takže nemůžu říct, že by ten horor byl špatný. Není stavěný jenom na lekačkách (a naštěstí to nebyla duchařina) a snaží se vybudovat i nějakou atmosféru, příběh to mělo zajímavý a nějakou atmosféru taky, jenom mi přišlo, že se to zbytečně táhlo a díky tomu jsem se chvílemi celkem nudil. Pak tam bylo i pár nelogičností. Jinak to celkem šlo, ale výsledný dojem na víc jak 3* fakt nevidím. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Som rád, že u nás sa nestavajú domy s dutými stenami :-) Priemerný hororík, ktorý pred záverom prichystá malé prekvapenie, ktoré je ale príliš priehľadné, než aby ste mu aspoň na chvíľu skočili na lep. Ale takéto domové horory mám rád a keď začujem doma nejaký podozrivý zvuk, tak si možno na tento film aj spomeniem. Pri rozhodovaní o 2 a 3 hviezdach rozhodol záver, ktorý nie je v tomto žánri úplne typický a potešil. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Rodina s lehce problémovou dcerou se přestěhuje do baráku, který má jistou minulost a v tom baráku někdo, nebo něco je. Takže na první pohled kýč jako prase a upřímně řečeno ani na druhý se nejedná o nic objevného. Claydon se sice snaží už na začátku diváka trochu zmást, ale na to mu nikdo nemohl skočit a tak se asi tak dvě třetiny filmu nic moc neděje, pokud člověk nepočítá nějakou tu staženou peřinu nebo siluetu rýsující se za sprchovou zástěnou. No ale jakmile se objeví záporák v celé své kráse, tak získává film na obrátkách a samotné finále bylo výborné, takže nakonec panuje relativní spokojenost. Ale i tady to zavání promarněnou příležitostí. Nicméně od minula se Claydon viditelně zvedl, tak snad to bude pokračovat. 60% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nečum na trailer, nečti komentáře a rovnou si to stáhni. Myslim samozřejmě film, ne předkožku, ty prase! Pokud ti to však nedalo a dál čteš tyhle stupidní řádky, prozradim ti jen jedno: ne všechny věci se jeví tak, jak ve skutečnosti jsou. Kromě tohodle překvápka se pak navrch ještě dočkáš snesitelných ksichtů, slušnýho záporáka a hodně povedený závěrečný naháněčky, po níž, jak se zdá, nebude prostor pro hepyjendy. Nebo jo? Tak už neser čas a přesvědči se sám! ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama