Reklama

Reklama

Labyrint - Série 3

(série)

VOD (1)

Epizody(7)

Recenze (90)

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od prvního dílů jsem hádala, kdo by za tím mohl být a můžu říct, že po těch všech nejrůznějších obezličkách a odbočkách,jsem se trefila, až jsem se sama sobě divila a samu sebe tím překvapila. Pak jsem očekávala jak se ta celá ta krásně zamotaná krimi série rozmotá. Klubko to bylo opravdu pořádné. Jiří Strach si umí udržet divákovu pozornost a moc hezky ho napasuje přesně tam, kam potřebuje, aby šel. To se mi líbí a když je to okořeně mystický a mýtickými praktikami, jsem spokojená a to velmi. ()

Blueeyes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hm, ale já nemůžu říct, že by se to nepovedlo. Scénář a postavy byly skvěle rozehrané... Možná až trochu moc :). Mysteriózní zápletka byla, pánové Langmajer, Švehlík i Donutil dokonalí. Přesto bych si dala spíš průměrnou trojku.... Ale skrz ten konec chťouc nechťouc zvedám o právoplatnou hvězdičku. Ten závěr na zvonici, přátelé, to byl konec jako malovanej. Přesněji řečeno, byl to závěr, jako zvon! ;) ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak předně bych v rámci 3. série rád vytknul tvůrcům situování mučíren do hradů - já vím, je to efektní, ale trochu dost nereálné. Musíte počítat, že pro lidi nejsou žádný dveře dost zavřený a u hradů to platí nanejvýš. Za další - zatímco ve 2. sérii jsme se ještě jakžtakž o policajtech něco dozvěděli, ve trojce tvůrci na jejich postavy zcela rezignovali - o Lence Vlasákové víme prd. To těm postavám bohužel nepomohlo, naopak. Jedinej, komu se dostáváme do hlavy, je ten ústřední magor. Langoš je dobrej, Vlasáková taky, příběh oproti dvojce konzistentnější, nejlepší výkon ale dle mého podal Švehlík - jeho postava je mimořádně tragická. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitou se rozhodně jedná o návrat k první sérii. Kriminálka s mysteriózním nádechem, které tu nikdo netočí, ale přitom tu mají obrovský potenciál. Potenciál v prostředí historických kulis jednotlivých českých a moravských měst, ale i legendách, které se opírají i historii každého koutu naší země. Bavilo mě to. Měl bych výhrady, ale po prvních dvou dílech jsem si na ně zvyknul a po zbytek série si příběh vysloveně užíval. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série Zmatku opět k popukání jako předešlé dvě řady. Pořád nejsem schopen určit, co je záměrná parodie a co je jen nechtěně směšné. Škoda těch desítek herců, co se více či méně snaží v tom přeplácaném příběhu najít svoje místo. Jsem zvědav, kolik řad ještě bude trvat, než tvůrci využijí všechny místní herce a vyvraždí celé Brno. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (13)

  • Natáčení probíhalo na hradě Herdegg v Dolním Rakousku, u kostela sv. Václava v Tišnově, v Brně, Deblíně a Nelepeči. (SONY_)
  • Paní Stolařová je po pokusu o sebevraždu podřezáním žil hospitalizována ve 12. patře Fakultní nemocnice Brno. Ačkoliv sešívání ran řeší chirurgické kliniky a ve 12. patře FN Brno se nachází Neurologická klinika. (velkyvezir)
  • Epizoda se mj. natáčela v nemocnici v Tišnově, která představovala filmovou Psychiatrickou léčebnu Medlánky. (velkyvezir)

Reklama

Reklama