Reklama

Reklama

Labyrint - Série 3

(série)

VOD (1)

Epizody(7)

Recenze (90)

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria ma vôbec nesklamala, počas šiestich epizód sa rozohrávala výborná tajomná atmosféra. Až na tú siedmu, ktorá bola akoby naviac a chcem si z nej pamätať len záverečné definitívne odhalenie. A teda bolo čo odhaľovať pri tom množstve postáv a zápletiek, z ktorých niektoré viedli len do slepej uličky. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Labyrint- to jsou pohádky pro dospělé děti. Jako takové fungují výborně. Konkrétně třetí série pro mě byla silně návyková a podobně pozitivní ohlasy zejména z řad lidí nepolíbených enormně kritickým ČSFD jsem registroval v míře vrchovaté. Tvůrci pochopitelně nemají ambici ztvárnit reálné nebo realistické zločiny. Servírují nám naopak fantaskní, nepravděpodobné příběhy, jež by ale neměly postrádat prostou logiku. Musel bych být děsný hnidopich, aby mě třetí série Labyrintu nějak zásadně zklamala. Naopak oceňuji myšlenkovou spletitost i fakt, že se uspokojivě vysvětlily a záhy uzavřely všechny dějové linky. Nebrat to smrtelně vážně, to je to, oč tu běží. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přes to,že bych mohl dát pět hvězdic,nechám si rezervičku.Ale jinak nejlepší série.Zajedno se tady všechny ty linie sešly do smysluplnýho konce,a nic nebyla úplně slepá ulička.A rozuzlení bylo sice jasný v tom,že Svehlajs v tom má prsty,protože jak řekl můj kamarád,tenhle herec tady nebude jen běžnej venkovskej polda do počtu,ale jedna z hlavních postaviček.Ovšem ten ďábelskej plán mistra Kavana s tou jeho manipulací,no,to sem nečekal.Slušnej seriálovej příspěvek.80%. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozor, komentář obsahuje spoiler, který může zkazit divácký zážitek, a nebo jej naopak učinit intenzivnějším..! Švehlíkovi to koukalo z očí už od prvního dílu, ale samotné rozuzlení mě, přiznávám se, zaskočilo. Motto tohohle téměř dokonalého zločinu mohlo být: „Hlavně nenápadně“.. Od druhé série je tu mírný kvalitativní posun směrem nahoru, nicméně Labyrint už začíná trpět na ohleděnost a repetitivnost. Langmajerova jednotka malého nasazení by sice se svými postupy nenašla vraha, i kdyby oběti rozřezával pilou a přibíjel na kříž u nich v kantýně, přesto si zaslouží tvůrci pochvalu za to, že v našich končinách dokážou pro hlavní divácky proud vytvořit lehce mysteriózní krimiseriál, který není směšný až trapný. ()

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím asi nejlepší řada. Má to svoje mouchy a hudba Ondřeje Brzobohatého mi stále připadá místy přehrocená a nepasující, ale jinak umícháno velmi umě a finální rozuzlení nečekané a dostatečně chytré. David Švehlík parádní a bavil mě opět Marek Taclík. Velmi potěšující po předchozích dvou sériích, které mě úplně nepřesvědčily. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (13)

  • Natáčení probíhalo v Brně – mj. Park Lužánky, Fakultní nemocnice v Bohunicích a v obci Deblín. [Zdroj: brno.rozhlas.cz] (majky19)
  • Děj je zasazen opět do Brna a jeho okolí. Štáb režiséra Stracha navštívil lokality nejen v Jihomoravském kraji. Natáčelo se třeba v lesích kolem Lipnice nad Sázavou nebo v kostele Nejsvětější Trojice v Rychnově nad Kněžnou. Mimo to se natáčelo především v Brně, Tišnově, Adamově, Blansku, Deblínu nebo v podyjském Hardeggu. Dále se točilo v obcích Lomnička, Nelepeč, na hradu Veveří, jeskyni Jáchymka, vyhlídce Koňský spád u Macochy, hotelu Skalní mlýn v Moravském krasu či Adamově. Štáb natáčel s 68 herci po dobu 77 dní na 93 lokacích. (rakovnik)
  • Kostel, u kterého byl ponechán Valenta (Zdeněk Dušek) ukřižovaný hlavou dolů jako Apoštol Petr, je kostel sv. Jakuba a Filipa v Lelekovicích (okres Brno-venkov) (Aleq)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno