Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to jen další z řady kriminálek, která se ale může opřít o úspěšný film a tenhle doping bezezbytku využívá. Jako velké plus beru povinnou linku táhnoucí se celým seriálem, která je tady upozaděná, což věci jednoznačně prospívá, dalším pozitivem je všudypřítomný a nenucený vtip a povedlo se i obsazení hlavního hrdiny, který v mých očích přehrává originál Bradleyho Coopera. Samozřejmě i tady se najdou slabší díly, což je průvodní jev prakticky všech seriálů, ale nenašel se tu jediný, který by mě nebavil a to se počítá. 80% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všemocný má parádní základ. Originální netradiční film s hereckou hvězdou (alespoň v současnosti). Jenže seriál vzal celý ten příběh za úplně špatný konec. Proč epizodní příběhy? Protože hlavní příběh nemá takovou sílu a nápady, aby utáhl celou sérii. Jenže proč proboha? Vtípky a humor není problém, je problém, pokud je všudypřítomný a po sté už nudící. Seriál si vzal základní premisy z Blacklistu (mladá policajtka a někdo nad ní, který je ve všem lepší, ale nelegální). Jenže i když Limitless nemá Spydera, věřím tomu, že v lepších rukou z toho šlo vytřískat mnohem víc. Jako důkaz můžete brát fakt, že 15 dílů jsem skousl dost těžko, jenže posledních 7 epizod jsem dal za jedno odpoledne. Proč? Protože se konečně něco začalo dít. A v takový moment seriál šlape dobře, McDorman je sympaťák a Carpenter se pěkně dívá. Dalších sérií se už nedočkám, a i když mě ke konci seriál bavil o chlup víc, smutný z toho nebudu. ()

Reklama

KevSpa

všechny recenze uživatele

Sice mě tahle seriálová podoba velice solidního snímku nechávala chladnou, ale překvapivě mě dokázala během pouhých dvou dílů do děje pořádně vtáhnout. Hlavní hrdina je dostatečně velký sympaťák, aby tuhle oddechovou podívanou utáhl. Hrozí jen, že to bude pořád dokola to samé, ale budu doufat v nějaký větší vývoj hlavní postavy, ono to jeho puberťácké chování totiž může velmi rychle omrzet. První dva díly - 80% ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Takhle má vypadat pořádná pilotní epizoda. O to lepší je fakt, že se CBS podařilo nezmrvit filmovou předlohu, definovat vlastní svět, půjčit si samotného Bradleyho Coopera do vedlejší role a zachovat přitom režijně vše tak, jak mě to bavilo ve filmu z roku 2011. Tleskám a jsem zvědavý, jak se to bude dál vyvíjet. Snad jedinou starost mi totiž dělá pouze ta načtrtnutá procedurální tečka na konci. Zatím 80% ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mě seriál nebavil tak, jako když se naplno rozjel. Nejzábavnější jsou totiž všechny seriálové stereotypy, které si producenti berou na paškál. A to baví nejvíc. Třeba, když hlavní postava říká, že ve všech seriálech stačí dvakrát ťuknout do klávesnice a nějaký obtloustlý počítačový expert ovládá i družici ve vesmíru - pravda. Nebo když si Brian představuje padouchy ve zlodušských oblecích jak se scházejí v kráteru sopky či svět kolem něj jako součást komiksu. Nebo Brianovy představy, co kdo kdy a jak řekne. Samozřejmě, že někdy už to tvůrci docela přehnali. Ruský ministr, který touží po odhalení konce Hry o trůny? Tohle vše tvoří docela kvalitní podívanou, okořeněnou skvělým scénářem a docela dobrou hudbou, nemluvě o hereckých výkonech. Na konci seriálu se romantické duše dočkají i trochy té lásky. A samozřejmě nesmí chybět dobrý konec. Předpokládám, že bez vedlejších účinků by takovou drogu bral každý. Tvůrci si sice občas zapřeháněli, včetně naprosto dobrého konce, který zůstal přeci jen trochu otevřený, nicméně i tak mě každá epizoda docela bavila. Brian totiž válel na výbornou. ()

Galerie (667)

Zajímavosti (6)

  • V 15. minutě ukáže agent Boyle (Hill Harper) ostatním zabavené „pevné disky“. Ve skutečnosti však v ruce drží pouze počítačový zdroj, který nemůže nést žádné užitečné informace. (kkomtu)

Reklama

Reklama