Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletý flákač Anton (Devon Sawa), který by mohl být vyhlášen nejlínějším a nezbytečnějším Američanem, se vydá navštívit své stejně hloupé, líné a neužitečné kamarády Micka (Seth Green) a Pnuba (Elden Henson). U nich se při sledování televize dozví o několika záhadných vraždách, ke kterým došlo v jejich městečku Bolan. Přestože jim to zrovna příliš dobře nemyslí, uvědomí si, že za vraždy by mohl být zodpovědný Anton. Nebo lépe řečeno, jeho pravá ruka, která se rozhodla žít vlastním životem a projevily se u ní značně morbidní sklony. Zatímco se Anton pustí do boje se svou vraždící končetinou, která hodlá v zabíjení pokračovat, Debi (Vivica A. Foxová) se vydává napříč celou zemí po stopách podezřelých událostí, které ji zavedou až do severní Kalifornie a městečka Bolan. Síly dobra a zla stanou tváří v tvář v našlápnuté komedii Ruka zabiják. (HBO GO)

(více)

Recenze (184)

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Tohle je ta největší kravina kterou jsem za poslední dobu viděl, k datu 9.12.2012. Nevím jak se ten kluk jmenoval, protože mi přišly jen vtipné ty scény když neovládal ruku, ale skoro jsem se pochcal smíchy. Já jako věčný puberťák se u takových kravin a různých parodií vždycky nasměju víc než dost. Určitě doporučuju člověku co se rád zasměje všemu. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Umělecky blbost, to je bez pochyb, přesto, jak to bývá mým zvykem, musím říct, že se to shlédnout dá, a že po tom nebudete mít ani špatnou náladu. Tady je problém jen v tom, že snímek dělá do dvou stran - do hororu i do parodie hororu. Co je problém? - u hororu můžeme mluvit o kýčovisti, plitkých až debilních dialozích apod, a u parodie zase, že to zas taková parodie není, protože Scary Movie prostě nasadilo laťku někde jinde. Prostě takový guláš. Ale sympatický guláš. ()

Reklama

Aelita 

všechny recenze uživatele

Hulení a honění velmi účinně provětrává hlavu. Doporučuje se odborníky. ___ Nositel Nobelovy ceny Francis Crick se pídil po sídle svobodné vůle v mozku. Objevil nakonec, že to, co pokládáme za svobodnou vůli, zřejmě bezprostředně souvisí se smyslovými vstupy i s motorickými reakcemi na ně, za které zodpovídá Brodmanova oblast 24 na vnitřní ploše mozku. "Tato část mozku je v případě svého poškození také (spolu)zodpovědná za tzv. syndrom odcizené ruky, kdy člověk nedokáže svou vůlí přimět ruku k žádanému pohybu. Reflexy typu ucuknutí z rozžhavené plotny přitom fungují dobře. Zajímavé je, že ruka někdy sama spontánně chňape po předmětech položených do její blízkosti, tj. i tato činnost je nevědomá (to snad vzdáleně připomíná kleptománii). V některých případech člověk nedokáže ruku ovládat vůlí, ale dokáže to v kombinaci s jazykem - tj. odcizené ruce třeba nahlas přikáže "pusť tu věc" a ruka poslechne (tento bizarní jev by člověk nejspíš čekal v nějakém béčkovém hororu)". ()

hellstruck odpad!

všechny recenze uživatele

To se takhle vypilo pár skleniček,vykouřilo pár cigaret,snědlo pár pytlů brambůrek..zkrátka ta pravá nálada na "nějakej biják".A přestože se o mně ví,že horory ráda nemám (i když by o mně většina lidí řekla na první pohled opak:D)tak jsme s kamarádkou pustily Ruku zabiják abychom to po půl hodině zase vypnuly.Opravdu šílená kravina.Už o tom v životě nechci ani slyšet.Když si vezmu,kolik dobrých filmů má tady míň procent,tak je mi ze všech tady vážně zle.Sorry,ale takhle blbý humor vážně nevedu... ()

fantoci 

všechny recenze uživatele

Tak jsem to přeci jenom překousl a tento film viděl celý, ale dalo to hodně přemáhání. Jedná se o horrorový film, snad se měla jednat i trochu o parodii, i když to není na první pohled poznat. Velice slabé herecké výkony. Snad se nějaká parta lidí v hospodě den předem dohodla, že natočí takovéto dílko. Film vypovídá o velké tvůrčí krizi a nápaditosti. Skalním fanouškům žánru se jistě bude líbit, jiní se nebudou namáhat sledovat ani počáteční titulky. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (20)

  • Poté co Anton vykoná koordinovaný, nervově řízený reflex neboli zvracení do křoví, přijdou za ním Mick a Pnub. Vzápětí je záběr na dům přes ulici kde bydlí Molly (Jessica Alba), která zrovna za oknem cvičí na baskytaru. (Stocki)
  • Poté co Anton porazí autem Debi, již má pravou ruku useknutou. Když ale odjíždí pryč, můžeme si všimnout, že Anton používá k otáčení volantu obě ruce a pravá je v pořádku (Stocki)

Reklama

Reklama